تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816895111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش ها برای کاهش آسیب به رودخانه کشکان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تلاش ها برای کاهش آسیب به رودخانه کشکان
روز نو : مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اقدامات صورت گرفته برای مقابله با مشکل رودخانه کشکان را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست لرستان ، مهرداد فتحی‌بیرانوند  ابتدا با اشاره به کشت محصولات آبدوست و شیوه های سنتی آبیاری در بالادست، وجود 1270 موتور پمپ غیر مجاز که 120میلیون متر مکعب آب این رودخانه را پمپاژ می کند، بروز خشکسالی‌ سال‌های اخیر، کاهش بارندگی و افزایش دما گفت: مقدار زیادی از حجم آب این رودخانه کاسته شده، به نحوی که 98 درصد نسبت به آمار بلند مدت و 75 درصد نسبت به آمار مشابه سال گذشته کاهش دبی توسط ایستگاههای هیدرومتری ثبت شده است.


فتحی گفت: اداره کل محیط زیست لرستان براساس گزارش های اداره حفاظت محیط شهرستان پلدختر در مورد وضعیت رودخانه کشکان اقداماتی را به منظور حساس سازی مدیران ارشد استانی و مدیریت این بحران از جمله الزام آب منطقه ای استان به بررسی وضعیت موجود و ارائه گزارش، اطلاع رسانی گسترده و تاثیر گذار و شفاف سازی علل خشکیدگی در رسانه ملی، شبکه استانی، خبرگزاری ها و جراید انجام داده است.


مدیر کل حفاظت محیط زیست لرستان با تاکید بر تشکیل جلسه ای در حضور رئیس کل دادگستری استان گفت: موضوع چاهها و موتورهای غیرمجاز برداشت آب در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه آن ایجاد 60 اکیپ ضابط خاص است که برای برخورد با متخلفین و به منظور مسلوب المنفعه شدن و پلمپ چاهها و جمع آوری موتور پمپ های غیر مجاز ساماندهی می شوند.


فتحی بیرانواند اضافه کرد: از سوی دیگر با تشکیل جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان، الزام آب منطقه ای لرستان به تخصیص و رها سازی حق آبه محیط زیست در کلیه آبراهه های استان به تصویب رسیده است.


وی با اشاره به دیگر اقدامات صورت گرفته گفت: اطلاع رسانی سازمان های مردم نهاد منجر به ایجاد کمپین نجات کشکان توسط شبکه تشکل های محیط زیست لرستان و آموزش چهره به چهره کشاورزان حاشیه رودخانه با همکاری سایر ارگان ها شده است.


فتحی گفت: همچنین گشت های یگان حفاظت محیط زیست در حاشیه رودخانه به منظور جلوگیری از صید ماهی افزایش یافته است.


وی با تاکید بر اینکه موضوع البته می بایست در سطح ملی برای نیل به مدیریت یکپارچه منابع آب، الزام وزارت خانه های نیرو و جهاد کشاورزی به تخصیص حق آبه های محیط زیست و اصلاح الگوی کشت دنبال شود، افزود: در بخش ستاد سازمان مسئله رودخانه کشکان در دست پیگیری است.


شایان ذکر است حوضه آبخیز رودخانه کشکان با مساحت 9275/66 کیلومتر مربع، در ناحیه جنوب غربی ایران بخش مهمی از سرشاخه‌های پرآب رودخانه کرخه را تشکیل می‌دهد و در تأمین آب کشاورزی شهرستان‌های الشتر، خرم‌آباد و پلدختر نقش بسیار مهمی دارد. به طوری که حدود 82 درصد از اراضی کشاورزی شهرستان پلدختر، توسط رودخانه کشکان تأمین می‌شود.


سطح زیر کشت حوزه کشکان در شهرستان خرم آباد  شامل ‌2600هکتار اراضی آبی و 9334 هکتار باغ، در شهرستان کوهدشت 7500 هکتار اراضی آبی و 800 هکتار باغ، ‌در شهرستان چگنی 4500 هکتار اراضی آبی و 1460 هکتار باغ، در شهرستان سلسله 17000هکتار اراضی آبی و 5680 هکتار باغ و در شهرستان دلفان 25000 هکتار اراضی آب و 3800 هکتار باغ است.  




تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن