واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:
روحانیت فقه پزشکی را در جامعه ترویج دهد
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: روحانیت باید تلاش کند تا فقه پزشکی را در جامعه ترویج و آن را گسترش دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی امشب در مراسم افتتاح طرح روحانیون بالینی در بیمارستانهای استان مرکزی که در بیمارستان آیتالله خوانساری اراک برگزار شد، اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بسیار زیادی در حوزه پزشکی در کشور صورت گرفت که این اقدامات در طول تاریخ کشور بینظیر بوده و انقلاب اسلامی توانست در این زمینه کارنامه درخشانی را از خود بهجا بگذارد.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر شاهد افزایش میانگین عمر، سلامت نسبی و کاهش میزان مرگ و میر در میان کودکان در مقایسه با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هستیم که این موضوع جزء فاکتورهای مثبت در زمینه بهداشت و درمان محسوب میشود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه مشکلات حوزه سلامت کمرشکن و بسیار سخت است، تصریح کرد: پیشگیری بر درمان مقدم است و باید برای همه ملت شناسنامهای برای درمان و پیشگیری تهیه شود.
دری نجفآبادی افزود: متأسفانه در عصر کنونی ریشه بعضی از بیماریها از جمله برخی از سرطانها مشخص نیست و شناخت ما از دنیای عظیم ژنتیک بسیار محدود است.
به گفته وی بهداشت غذا و سلامت دو مؤلفه اساسی در حوزه درمان محسوب میشوند و باید برای دستیابی به این دو مؤلفه در مسیر پیشگیری حرکت کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: روحانیت میتواند در حوزه پیشگیری بسیار تأثیرگذار باشد چرا که در دین مبین اسلام، در احکام و آیات قرآن بر اهمیت سلامت و پیشگیری تاکید شده است.
دری نجفآبادی تاکید کرد: امروزه آفتها و بیماریهای بسیاری در جامعه در حال گسترش است و هر چه در بهداشت سرمایهگذاری شود قطعا به سلامت جامعه منجر خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید باب درمان فقه در درمان باز باشد، بیان کرد: روحانیون میتوانند با بهرهگیری از علوم فقهی مشاوره کارشناسی را در درمانهای جدید مانند لقاح مصنوعی، سقط جنین و... مورد استفاده بیماران قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی از نیروی انسانی و دانشجویان بسیاری برخوردار است که میتوان انگیزههای دینی و فقهی را در آنان پرورش داد.
دری نجفآبادی خاطر نشان کرد: روحانیون میتوانند با حضور در مدارس لزوم سلامت و بهداشت را در میان نوجوانان و خانوادهها تبیین کنند صدا و سیما نیز باید با حضور کارشناسان به تولید و پخش برنامههای اخلاقی در حوزه سلامت بپردازد.
امام جمعه اراک اظهار داشت: هنر طلبه بودن در این است که اهمیت سلامت را خوب درک کرده، به آن عمل کند و آن را در جامعه ترویج دهد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: بیمارستان آیتالله خوانساری اراک فرصت بسیار خوبی برای خدمت گذاری به مردم و بیماران است که با 64 تخت بستری و دستگاههای پیشرفته به بیماران ارایه خدمت میکند.
دری نجفآبادی ادامه داد: طرح توسعه این بیمارستان در سال گذشته آغاز شد که در حال حاضر اسکلت آن در چهار طبقه رو به اتمام است و ظرفیت افزایش 64 تخت بستری دیگر را خواهد داشت که اتمام این طرح نیز به 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
به گفته وی در حال حاضر از محل فروش اوراق وقفی که توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان توزیع شد 750 میلیون تومان اعتبار جذب شده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی ذیربط نیز باید در راستای ارتقای سطح ارایه خدمات به بیماران و ارتقای هتلینگ این بیمارستان اقدام کنند.
دری نجفآبادی تاکید کرد: امروزه بیماری اماس, سرطان و بیماریهای کلیوی در استان افزایش پیدا کرده که مدیران و دانشگاه علوم پزشکی اراک باید برای کنترل آن تدابیر ویژهای را اتخاذ کنند. انتهای پیام/87002/ج۴۰
94/04/23 - 23:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]