تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870404906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نام پرافتخار ظريف در قلب تک تک ملت ايران جاودانه خواهد ماند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۱ب.ظ)
نماينده مرودشت: نام پرافتخار ظريف در قلب تک تک ملت ايران جاودانه خواهد ماند موج- نماينده مردم مرودشت در مجلس شوراي اسلامي گفت: نام پرافتخار دکتر ظريف براي هميشه در قلب تک تک ملت ايران و نسل‌هاي آينده جاودانه خواهد ماند و درود خداوند بر شما ديپلمات‌هاي شجاع، انقلابي و متدين.
به گزارش خبرگزاري موج، مهدي برومندي در نطق ميان دستور جلسه علني امروز (سه شنبه) مجلس شوراي اسلامي افزود: امروز ايران مقتدر اسلامي در سايه رهبري حکيمانه رهبر معظم انقلاب، پشتيباني ملت و درايت دولت و مجلس بدون وابستگي، دنيا را به پاي ميز مذاکره کشانده تا همگان در مقابل ملت بزرگ ايران سر تعظيم فرود آورند و حقوق ملت ايران را به رسميت بشناسند.
وي ضمن قدرداني از تلاش‌هاي شبانه روزي و مجاهدت و ايثار وزير با کفايت امور خارجه کشور و تيم مذاکره کننده، گفت: در طول تاريخ پرفراز و نشيب ايران و تاريخ ديپلماسي ايران و جهان، پرونده اي پيچيده تر و مهم تر از پرونده هسته اي ايران وجود نداشته و ندارد. پرونده اي که با ادعاهاي واهي و ظالمانه دو دهه، مشکلات زيادي را بر کشور تحميل کرد اما ملت ايران صبورانه و با اتکاي به خداوند متعال پايداري و مقاومت کرد.
نماينده مردم مرودشت يادآور شد: دانشمندان ما افتخار آفريدند و شهداي هسته اي خون پاکشان را نثار کردند و امروز با هدايت ارزشمند رهبر معظم انقلاب و دعاي خير مردم و تدبير رييس جمهوري دکتر روحاني و همچنين ظريف و همکاران ايشان موجبات سربلندي ايران فراهم شده است.
برومندي در ادامه به انتصاب استاندار فارس اشاره کرد و خطاب به رييس جمهوري گفت: جناب آقاي روحاني موضوع انتصاب استاندار فارس در دستور هيات دولت قرار دارد وظيفه مي دانم به عنوان نماينده مردم فارس عرض کنم استان فارس سومين حرم اهل بيت است، سرزمين 15 هزار شهيد، قطب کشاورزي ايران و داراي 35 درصد آثار گردشگري مذهبي، تاريخي و طبيعي کشور است.
وي افزود: استان فارس شهر علم، ادب و فرهنگ است، شهر سعدي و حافظ است اما استان فارس عليرغم همه خدمات ارزشمند نظام جمهوري اسلامي با همه اين ظرفيت‌هاي برشمرده داراي بالاترين رقم بيکاري است.
نماينده مردم مردوشت يادآور شد: در 6 سال اخير ما 7 استاندار و سرپرست استانداري را در ساختمان استانداري فارس رويت کرده‌ايم. در دولت قبل 5 استاندار و سرپرست استانداري و در دولت جنابعالي تا کنون يک استاندار و يک سرپرست ديده‌ايم.
اين نماينده مردم در مجلس نهم گفت: شهر مقدس شيراز در دوسال اخير 4 فرماندار و سرپرست فرمانداري را به خود ديده است آيا بايد چنين استاني در مسير رشد و توسعه قرار گيرد؟ اميد داريم دولت با درک صحيح از مشکلات، موجبات رشد و توسعه استان فارس را فراهم کند.
وي با بيان اين که چند روز است که مردم فارس نگران و ناراحت هستند، افزود: ناراحت از اين که سرنوشت مديريت ارشد فارس به چه کسي سپرده خواهد شد. آقاي روحاني به عنوان نماينده اي که همواره از دولت جنابعالي در مجلس بعد از انتخابات حمايت کرده‌ام مي گويم شخصاً موضوع فارس را رسيدگي کنيد. از انتصاب استانداري که مورد توافق گروه‌هاي سياسي در فارس باشد حمايت کنيد.
برومندي ادامه داد: استانداري انتخاب کنيد که اهل اعتدال باشد، به همه گروه‌هاي سياسي و اجتماعي احترام بگذارد، موجبات افتخار نظام جمهوري اسلامي و دولت را فراهم کند و به مشکلات پرشماري که در فارس است، بپردازد.
وي خطاب به رييس جمهوري گفت: جناب آقاي روحاني ما به شدت از وزارت کشور و وزير کشور گله مند هستيم و من براي اطلاع نمايندگان و براي اطلاع جنابعالي عرض مي‌کنم اعتراض من و همکارانم نه سياسي است و نه قومي.
نماينده مردم مردوشت يادآور شد: وزير محترم کشور در جلسه رأي اعتماد گفتند ما در عزل و نصب‌ها با مجلس تعامل مي‌کنيم البته بگويم نمايندگان مجلس هيچگاه قصد دخالت نداشتند و همواره نظرشان مشورتي بوده است.
اين نماينده مردم در مجلس نهم ادامه داد: چند روز پيش وزير کشور به چند تن از همکاران من مي‌گويد چند نفر را براي استانداري فارس پيشنهاد کنيد. مجمع نمايندگان فارس پنج نفر را معرفي کرد، پنج نفري که داراي ويژگي‌هايي از جمله اين که در دولت حضور داشتند، همفکر دولت بودند و اصلاح طلب و اعتدالگرا بودند. کساني بودند که معاون وزير بودند. يک نفر از آن 5 نفر استاندار زادگاه شهر رئيس جمهور بودند، همچنين از اين 5 نفر سه نفر غيربومي بودند.
برومندي ادامه داد: ما به دولت و وزارت کشور گفتيم استان فارس مشکلات زيادي دارد فردي را منصوب کنيد که بتواند اين مشکلات را حل کند. فردي را معرفي کند که توانمند باشد و يا به مسائل فارس آشنا باشد و يا در فارس کار کرده باشد بنابراين اين 5 نفر معرفي شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن