تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867519241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانم‌ها در خودرو آرایش نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خانم‌ها در خودرو آرایش نکنند
یک کارشناس سازمان غذا و دارو با تشریح توصیه بهداشتی درباره محصولات لوازم آرایشی از جمله ریمل و خط چشم گفت: هنگام حرکت ماشین از محصولات آرایشی نباید استفاده کرد.
آفتاب : رویا مرجانیان در مورد نحوره مصرف و خرید برخی محصولات لوازم آرایشی نکاتی را بیان کرد و اظهار کرد: محصولات آرایشی و بهداشتی قبل از ورود به بازار باید از سازمان غذا و دارو مجوزهای لازم را اخذ کنند لذا این سازمان شرایط تولید و مواد اولیه مورد مصرف در این محصولات را جهت در دسترس قرار گرفتن محصولات سالم مورد بررسی دقیق قرار می‌دهد.
 
مرجانیان افزود: گاهی عدم رعایت اصول بهداشتی در زمان مصرف توسط مصرف کنندگان منجر به آسیب آنها می‌شود لذا چند توصیه بهداشتی در خصوص محصولات آرایشی چشم (ریمل و خط چشم) برای جلوگیری از آسیب به مصرف کننده توصیه می‌شود.
 
- تمامی محصولات را در شرایط تمیز نگهداری کنید. عدم رعایت اصول بهداشتی در زمان مصرف باعث می شود باکتری‌ها در محصولات از قبیل ریمل و خط چشم رشد کنند و باعث ایجاد عفونت در چشم شوند به طور مثال برس ریمل را روی میز قرار ندهید چون باعث آلودگی آن می‌شود ، همیشه قبل از مصرف محصولات آرایشی چشم، دستهایتان را بشویید.
 
- هیچگاه به محصولات چشمی، آب یا بزاق دهان را اضافه نکنید چون باعث وارد شدن آلودگی به محصول شده و باعث آسیب رسیدن به چشم می‌شود.
 
- هیچگاه محصولات آرایشی چشم خود را با دیگران به صورت مشترک استفاده نکنید؛ در صورت استفاده مشترک  از محصولات ممکن است میکروب از یک فرد به فرد دیگر منتقل شود، همچنین از تسترهایی که در فروشگاه‌ها به طور مشترک استفاده می شود خودداری کنید.
 
- هنگام حرکت ماشین هیچگاه از محصولات آرایشی چشم استفاده نکنید چون ممکن است توقف ناگهانی باعث ضربت توسط برس ریمل و آسیب به چشم شود.
 
- محصولات مخصوص چشم را صرفاً برای آرایش چشم استفاده کنید، هیچگاه خط لب را به عنوان خط چشم استفاده نکنید چون ممکن است آلودگی از لب به چشم منتقل شود؛ همچنین رنگ‌هایی که اجازه استفاده در محصولات لب را دارند ممکن است اجازه استفاده در محصولات چشمی را نداشته باشند.
 
- اگر استفاده از یک محصول باعث التهاب و تحریک چشم شد استفاده آن را متوقف کنید و در صورت لزوم به پزشک مراجعه کنید.
 
- در صورت داشتن عفونت چشم از مصرف محصولات آرایشی چشم خودداری کنید و تمامی محصولاتی که شما در این زمان استفاده کرده بودید را دور بیندازید، همچنین از مصرف محصولات آرایشی چشم در صورتی که پوست اطراف چشم شما ملتهب است خودداری کنید.
 
به گزارش تسنیم، این کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی حتماً از محصولات دارای مجوز از اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو استفاده کنند و با توجه به اینکه تعداد محدودی رنگ مجاز به استفاده در محصولات چشم است لذا بررسی‌ها و کنترل در این خصوص با دقت و حساسیت خاصی صورت می‌پذیرد.



تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن