تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860549209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انرژي‌هاي تجديدپذير باعث مقبوليت جهاني صنعت برق کشور خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ تير ۱۳۹۴ (۹:۴۱ق.ظ)
انرژي‌هاي تجديدپذير باعث مقبوليت جهاني صنعت برق کشور خواهد شد موج - مدير عامل شرکت توانير گفت: استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير ضمن کمک به پاکيزگي محيط زيست و هواي پاک، باعث مقبوليت جهاني صنعت برق کشور نيز خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، آرش کردي، مدير عامل شرکت توانير، ديروز در نشست با خبرنگاران با بيان اين مطلب که بحث انرژي‌هاي تجديدپذير در تمام دنيا به‌صورت يک استراتژي جهاني است و اين به‌خاطر چرخه کربن و مباحث مربوط به محيط زيست و کاهش دماي گرمايش زمين است، اظهار داشت: آلودگي هوا و محيط زيست و همچنين مباحث اقتصادي، کشور را به سمتي سوق مي‌دهد که به انرژي‌هاي تجديدپذير و پاک توجه ويژه داشته باشيم.
کردي با بيان اين که در زمان حاضر ظرفيت نصب شده نيروگاهي کشور 73 هزار و 200 مگاوات است، افزود: پيش‌بيني مي‌شود در افق 1400 ظرفيت نصب شده کشور به 100 هزار مگاوات افزايش يابد که 5 هزار مگاوات آن مربوط به انرژي‌هاي پاک و تجديدپذير خواهد بود.
وي با اشاره به اين مطلب که شخص وزير نيرو توجه خاصي به انرژي‌هاي پاک و تجديد پذير دارند و مصمم است دگرگوني و تحولات عمده‌اي را در اين زمينه ايجاد کنند، بيان داشت: استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير ضمن کمک به پاکيزگي محيط زيست و هواي پاک، باعث مقبوليت جهاني صنعت برق کشور نيز خواهد شد.
مدير عامل توانير اضافه کرد: از سال 2020 محدوديت‌هايي براي کشورهايي که از سوخت کربن براي توليد انرژي استفاده مي‌کنند ايجاد خواهد شد.
وي با بيان اين که انرژي‌هاي پاک جزو سبدهاي قابل‌توجه توليد در کشور ما خواهند بود، اظهار داشت: برنامه ما اين است که تا سال 1400 حدود 5 هزار مگاوات ساعت انرژي تجديدپذير و پاک به‌جز انرژي برق‌آبي را به ظرفيت نيروگاهي کشور اضافه کنيم.
کردي افزود: وزارت نيرو تصميم گرفته است در سال جاري حدود 300 ميليارد تومان به‌صورت خاص از درآمدهاي شرکت توانير به موضوع انرژي‌هاي تجديدپذير اختصاص يابد و جهت ايجاد مشوق‌هاي لازم از طريق سازمان انرژي‌هاي نو ايران (سانا) اقدام شود.
وي حضور بخش خصوصي در بحث انرژي‌هاي تجديدپذير را مغتنم شمرد و تصريح کرد: در بحث قراردادهاي بيع متقابل، تعدادي سرمايه‌گذار را براي احداث 900 مگاوات ظرفيت نيروگاهي دعوت کرده‌ايم که اميدواريم به مرحله عقد قرارداد برسد و از روش بيع متقابل هزينه اين سرمايه‌گذاري‌ها را بپردازيم.
مدير عامل توانير در تشريح روش بيع متقابل گفت: در اين روش به ميزان انرژي پاکي که توليد مي‌شود، مقداري در مصرف سوخت کشور صرفه‌جويي مي‌شود و تا محدوده مشخصي، مثلا تا دو سال قابل محاسبه است که با توجه به قيمت نفت و از محل صرفه‌جويي سوختي که ايجاد مي‌شود،‌ دولت متقبل خواهد شد هزينه سرمايه‌گذاري در بخش انرژي‌هاي پاک را به سرمايه‌گذاران پرداخت کند.
وي با بيان اين که امسال حرکت جديدي در بخش انرژي‌هاي تجديدپذير صورت گرفته است، يادآور شد: اختصاص 300 ميليارد تومان به نسبت سال گذشته، جهش 100 درصدي را نشان مي‌دهد که اميدواريم بتواند مشوق‌هاي لازم را در سرمايه‌گذاران بخش خصوصي ايجاد نمايد تا از اين پس انرژي‌هاي تجديدپذير و پاک نيز در سبد انرژي کشور مورد توجه قرار گيرد.
کردي تصريح کرد: بايد بتوانيم تا افق 1400 برنامه ششم توسعه، سالي يک هزار مگاوات انرژي‌هاي تجديدپذير و پاک را وارد شبکه سراسري کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن