پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850050905
چند نکته پیرامون خاطرهگویی بزرگان انقلاب
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چند نکته پیرامون خاطرهگویی بزرگان انقلاب "بعدازظهر جلسه تشکیل شد. ابتدا راجع به شورایی شدن رهبری صحبت شد زیرا آن موقع در قانون اساسی، رهبر یا شورای رهبری قیدشده بود. در آن جلسه چنین مطرح شد که اگر شورای رهبری رأی بیاورد، کشور بهواسطه شورا اداره شود. من بر اساس این صحبتها فهمیدم که کار به درازا میانجامد."
به گزارش فرهنگ نیوز ، انقلاب اسلامی با تجربه سی و چند ساله خود بسان درختی تنومند شده که دیگر با بادها و مشکلاتی مثل تحریم، تهدید، جنگ و ... نمیتوان آن را فروپاشید. به عبارت دیگر، تهدیدهای خارجی امروزه اثر بسیار کمتری بر نظام اسلامی دارد و باید اذعان کرد که بیشترین مشکل بر سر نبود وحدت و انسجام در بین نیروهای انقلابی است. این نیروها که زمانی با انسجام خود توانستد رژیم پرقدرت پهلوی را سرکوب کنند، امروزه بر سر منافع حزبی و گروهی درگیر میشوند و آب به آسیاب دشمن میریزند. یکی از مصادیق اختلافافکنی در بین مسئولین، نقل خاطرات از گذشته و استفاده سیاسی از این خاطرات است، بهگونهای که طی دو سه سال گذشته فضایی به وجود میآمده که میتوان آن را «جَنگ خاطرهها» نامید. در این فضا، از هر خاطرهای برای سرکوب و تضعیف جناح مقابل استفاده میشود و سعی میشود که تمام تقصیرها و مشکلات بر گردن گروه مقابل افکنده شود. در ادامه نکاتی در این باره مطرح خواهیم کرد.
1- خاطرههایی که نقل میشود نباید با مبانی انقلاب متعارض باشد
طی سالیان اخیر خاطراتی از یاران و سرمداران انقلاب نقل شده که با اصول و مبانی انقلاب اسلامی در تعارض است. مثال معروف این خاطره مربوط به ادعای هاشمی رفسنجانی درباره موافقت امام با حذف شعار مرگ بر آمریکا است یا خاطره دیگری که اخیرا آقای هاشمی نقل کردهاند و در آن ادعا کردهاند که حضرت امام معتقد بودند که نباید مردم را از رابطه با آمریکا مأیوس کرد. هاشمی در خاطرات شهریور ماه سال 1367 خود به نقل از حضرت امام مینویسد: «درباره سیاست خارجی، روابط با کشورهای اروپایی منجمله انگلیس را بیمانع میدانند و در مورد آمریکا نظرشان این است که نباید آمریکا را در تجدید رابطه مأیوس کرد، ولی به این زودی برای مردم قابل قبول نیست.»[1]
این عبارت در حالی بیان میشود که پس از این تاریخ حضرت امام بارها و بارها بر شعار مرگ بر آمریکا تأکید کردهاند و معتقد بودهاند که هیچگاه نباید از شعار مرگ بر آمریکا دست برداشت. برای مثال چند قسمت از بیانات امام خمینی(ره) را که مربوط به پس از خاطره آقای هاشمی بیان میکنیم تا نشان دهیم که نقل اینگونه خاطرات، معارض با استکتبارستیزی است که یکی از شعارهای مهم انقلاب اسلامی به شمار میرود و متأسفانه، آقای هاشمی برای تقویت نظرات فعلی خود از خاطرات دو نفره با حضرت امام استناد میکندکه معارض با شعار استکتبارستیزی است و البته ایشان هیچگاه نتوانستهاند به صحبتهای بیّن و علنی حضرت امام استناد بکند، زیرا حضرت امام تا آخرین روز حیات خود معتقد بودند که آمریکا شیطان بزرگ است و نمیتوان با وی مصالحه و مذاکره نمود.
الف: حضرت امام در پیامی که برای مهاجرین جنگ تحمیلی در تاریخ دوم فرودین 1368 ارسال کردهاند، نکتهای را متذکر میشوند که در شرایط فعلی کشور و تحریم اقتصادی نیز کاربرد زیادی دارد. ایشان میفرمایند: «چه کسى است که نداند مردم عزیز ما در سختى هستند و گرانى و کمبود بر طبقه مستضعف فشار مىآورد، ولى هیچ کس هم نیست که نداند پشت کردن به فرهنگ دوَل دنیاى امروز و پایهریزى فرهنگى جدید بر مبناى اسلام در جهان و برخورد قاطع اسلامى با امریکا و شوروى، فشار و سختى و شهادت و گرسنگى را به دنبال دارد و مردم ما این راه را خود انتخاب کردهاند و بهاى آن را هم خواهند پرداخت و بر این امر هم افتخار مىکنند.»[2]
ب: در این فراز نیز، که در منشور روحانیتآمده و در تاریخ سوم اسفند 1367 صادر شده است، حضرت امامتأکید میکنند که هیچگاه از گفتن شعار مرگ بر آمریکا پشیمان نیستند. ایشان میفرمایند: «انقلاب به هیچ گروهى بدهکارى ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهاى فراوان خود را به گروهها و لیبرالها مىخوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه براى پذیرفتن همه کسانى که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است، ولى نه به قیمت طلبکارى آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر امریکا گفتید! چرا جنگ کردید! چرا نسبت به منافقین و ضد انقلابیون حکم خدا را جارى مىکنید؟ چرا شعار نه شرقى و نه غربى دادهاید؟ چرا لانه جاسوسى را اشغال کردهایم و صدها چراى دیگر.»[3]
2- خاطرههایی برای تسویه حساب سیاسی
اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه بین مسئولین سیاسی جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون وجود داشته و این اختلاف نظرها در بسیاری موارد باعث رشد و پویایی احزاب و گروهها شده است، اما اگر این اختلافات به سمت جدل و دعواهای سیاسی کشیده شود، قطعا بیشترین آسیب را به فضای سیاسی کشور خواهد زد. طی چند سال گذشته، بسیاری از مسئولی با استفاده از خاطرات خود سعی در شعلهور کردن این اختلافات و تسویه حساب سیاسی با گروههای مقابل خود داشتهاند و این اقدام به کرات انجام شده است. برای این بخش مثالهای زیادی وجود دارد که برخی از آنها را ذکر میکنیم:
آیت الله سیدمحمد خامنهای در مصاحبهای که مدتی پیش از ایشان منتشر شد، آقای هاشمی و منتظری را متهم به آمریکایی بودن و گزینه آمریکا در نظامی اسلامی دانستد. ایشان در این مصاحبه گفته بودند: «بهطور طبیعی همه آگاهان میدانستند که جانشین امام یا شهید مطهری یا آقای منتظری و یا آقای بهشتی است و دشمن فکر میکرد در صورتی که راهی با توافق با آنها پیدا نشود باید آنها را از سر راه برداشت، پس از شهادت استاد مطهری نگاه بهسمت این 2 نفر دیگر رفت. آقای منتظری شخصاً دست دوستی با آمریکا نمیداد ولی در اطراف او کسانی بودند که با ساواک سابقه همکاری داشتند و به آمریکا ندای همکاری داده بودند. مرحوم شهید بهشتی هم ... باز مردی دشوار و علیرغم ظاهری لیبرالیستی، متدین و به انقلاب وفادار بود و خودش را به غرب نمیفروخت و شهادت او نشان داد که اولاً از همکاری با وی مأیوس بودند ثانیاً مانع توجه و کار کردن آنها روی دیگران از جمله شیخ اکبر هاشمی میشد که آمریکا در گوشه چشم او را هم نامزد کرده بود و بهخوبی نقاط ضعف او را میدانست. بنابراین گزینه مورد نظر فقط هاشمی و بیت مرحوم منتظری بود. چون آمریکا طبق معمول همواره بیش از یک گزینه و نامزد را در نظر میگیرد و مستقلاً و بدون اطلاع دیگری روی او مطالعه میکند.»[4]
این عبارات بسیار تند و صریح که در آن تأکیده شده که آقای هاشمی گزینه آمریکاییها برای رهبری نظام جمهوری اسلامی بوده است، تنها از یک فرد جناحی که به دنبال تسویه حساب سیاسی باشد، صادر میشود. هرچند ما به فضل و علم آیت الله سیدمحمد خامنهای معترفیم، اما این عبارات در هیچ صورتی به نفع نظام جمهوری اسلامی نیست، زیرا اگر آقای هاشمی را گزینه آمریکاییها بدانیم، چگونه حضور ایشان طی 37 سال اخیر را در نظام اسلامی باید توجیه کنیم و اگر گزینه آمریکاییها ندانیم که نقض صحبتهای آقای خامنهای است.
3- خاطرههایی برای بزرگنمایی نقش خود در انقلاب
در سالهای گذشته قرائتی از جلسه انتخاب آیت الله خامنهای به رهبری مطرح شده است که در آن قرائت نقش خاطره آقای هاشمی بسیار پررنگ میشود. در این قرائت اینگونه مطرح میشود که با گفتن خاطره آقای هاشمی رفسنجانی، خبرگان به این نتیجه رسیدند که آیتالله خامنهای به رهبری انتخاب کنند و خاطره آقای هاشمی بود که باعث رهبری ایشان شد، وگرنه اتفاق دیگری در حال رخ دادن بود و اگر این خاطره نبود، ممکن بود فرد دیگری به رهبری انتخاب شود؛ این نوع روایت توسط طرفداران و حامیان آقای هاشمی تبلیغ و ترویج میشود.
اما این ادعا تا حد زیادی نادرست و برای پررنگ جلوهدادن نقش آقای هاشمی در انتخاب رهبری است. روایتهای دیگر از سوی خبرگان رهبری در سال 68 مطرح شده است که همگی با روایت آقای هاشمی متعارض است. آیت الله حائری شیرازی، آیت الله مجتهد شبستری و آیت الله قریشی در مصاحبههایی که داشتهاند که روایتی خلاف آقای هاشمی را بیان کردهاند. در ادامه روایت آیت الله شبستری را مرور خواهیم کرد:
«بعدازظهر جلسه تشکیل شد. ابتدا راجع به شورایی شدن رهبری صحبت شد زیرا آن موقع در قانون اساسی، رهبر یا شورای رهبری قیدشده بود. در آن جلسه چنین مطرح شد که اگر شورای رهبری رأی بیاورد، کشور بهواسطه شورا اداره شود. من بر اساس این صحبتها فهمیدم که کار به درازا میانجامد. لذا یادداشتی نوشته و به هیئترئیسه فرستادم و نوشتم این بحث را کوتاه کنید و مطالبی را که امام در مورد آیتالله خامنهای فرموده بودند، مطرح شود. من یادداشت را به آقای طاهری خرمآبادی [منشی جلسه] فرستاده بودم و او هم نوشته مرا به آقای رفسنجانی داده بود. آقای رفسنجانی گفته بود فعلاً صبر کنید بحث شورا بهجایی برسد و اگر شورا رأی نیاورد و افراد مطرح شدند، این موضوع را مطرح میکنیم.
من ساکت نشستم تا بحث شورا به اتمام برسد. شورا بالاخره رأی نیاورد، البته عدهای در اقلیت مایل به رهبری شورا بودند، اما من از همان ابتدا با رهبری شورا موافق نبودم و با مخالفان بحث کردم و عوارض رهبری شورا را برایشان توضیح دادم که با اختلافنظر بین شورا مملکت فلج میشود؛ پس بهتر است رهبری واحد حاکم باشد.
پس از روشن شدن تکلیف بحث شورا افراد را مطرح کردند. عدهای آیتالله گلپایگانی را پیشنهاد کردند و من دوباره از جا برخاستم و با صدای بلند به آقای هاشمی اعتراض کردم و گفتم من یادداشتی را به شما دادهام و الآن وقت قرائت آن رسیده، پس آن را بخوانید. آقای رفسنجانی نوشته مرا خواندند و گفتند آقای شبستری میخواهد من که حضور داشتم و جز شهود بودم توصیههای امام را در مورد آیتالله خامنهای نقل کنم.
من شنیده بودم که وقتی آیتالله خامنهای به کره رفته و آنجا سخنرانی کرده بودند، تلویزیون پخش میکرد و حاج احمد آقا نیز در خدمت امام بود. حاج احمد آقا گفته بود ماشاءالله آیتالله خامنهای خوب صحبت میکند و جلسه را خوب قبضه کرده است. پسازاین حرف حاج احمد آقا، امام فرموده بود آقای خامنهای شایستگی رهبری را دارد. علاوه بر این، زمانی که آقای منتظری از قائممقامی رهبری عزل شد، به امام گفته بودند حال که او را عزل کردید بعداً ما گرفتار خواهیم شد. امام در جواب این حرف فرموده بود: باوجود آقای خامنهای شما غصهای نداشته باشید. من این دو مورد را شنیده بودم و میدانستم که آقای رفسنجانی (به همراه آقای موسوی اردبیلی) جزو شاهدان است. لذا در آن یادداشت از آقای رفسنجانی خواستم که شهادت بدهید امام چنین مطلبی را بیان کرده بودند.
آقای رفسنجانی رو به اعضای خبرگان کرد و گفت آقای شبستری از من میخواهند سخنان امام را به شما بگویم، آیا شما موافق هستید؟ همه اعضا گفتند «بله بگویید، اگر الآن نگویید، پس کی میخواهید بگویید!» آقای رفسنجانی موضوع را مطرح کردند و شهادت دادند و گفتند که آن موقع آقای موسوی اردبیلی نیز شاهد بود، البته اگر شهادت آنها هم نبود و اگر توصیه امام هم نبود، خواهناخواه ما نمیتوانستیم فردی اصلح از آیتالله خامنهای پیدا کنیم؛یعنی اگر توصیه امام هم مطرح نمیشد بالاخره آقای خامنهای رأی میآورد منتها با مطرح کردن این امر، انتخاب ایشان به رهبری با سرعت و با رأی اکثریت قاطع اعضا انجام گرفت.»[5]
نتیجهگیری
آنچه ذکر شد تنها بخشی از جدالهایی است که طی سالیان اخیر درباره خاطرههای مسئولین جمهوری اسلامی پیش آمده. در این باره چند نکته مهم وجود دارد. اول، اغلب خاطرات برای تأیید نظرات فعلی افراد و تخریب یا تضعیف جناح مقابل بیان میشود و سعی میشود که از طریق خاطرهها نوعی تسویه حساب سیاسی اتفاق بیفتد که این تسویه حسابها در بیشتر موارد به ضرر منافع ملی ماست و در نهایت بهانهای در دست دشمنان نظام جمهوری اسلامی میشود که به تخریب نظام اسلامی اقدام کنند. دوم، به نظر دیدبان در اغلب این خاطرات بخشی از حقایق گفته میشود یا بخشهای از آن بزرگنمایی میشود. در اینگونه موارد نیز میتوان با مراجعه به اسناد مسلم تاریخی و دیگر حاضران در آن واقعه صحت و سقم خاطره را دریافت. سوم، خاطراتی در سالیان اخیر، بخصوص درباره امام خمینی (ره)، ترویج شده که به صورت دونفره و در برخی موارد با مبانی انقلاب در تعارض است، در اینگونه موارد، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) باید وارد شود و از تحریف معنوی حضرت امام جلوگیری کند، اما متأسفانه این مؤسسه نیز در بسیاری موارد با سیاسیکاری از اینگونه تحریفها جلوگیری نمیکند و وظیفه رسانههای متعهد است که در این زمینه وارد شده و شبهات را پاسخ گویند، مثل مورد اولی که در اینجا ذکر کردیم.
منابع:
yon.ir/hAXV [1]
[2]- صحیفه امام، ج 21، ص 327.
[3]-صحیفه امام، ج 21، ص 286.
[4]- http://www.tasnimnews.com/Home/Single/584922?ref=khabarfarsi
[5]- http://www.mashreghnews.ir/fa/news/428526
منبع: دیدبان
94/4/20 - 16:16 - 2015-7-11 16:16:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
چندنکته درباره واریکوسل، بیماری رایج در میان مردانه
چندنکته درباره واریکوسل بیماری رایج در میان مردانه جامعه > سلامت - ایسنا نوشت عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت شیوع واریکوسل در مردان سالم از نظر باروری تقریبا 10 تا 15 درصد و در مردان ناباور حدود 25 تا 40 درصد است حمید شافی با اشاره به بیماریهچندنکته درباره بیماری مردانه |اخبار ایران و جهان
چندنکته درباره بیماری مردانه کد خبر ۵۱۶۶۹۱ تاریخ انتشار ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۰ ۴۴ - 12 July 2015 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت شیوع واریکوسل در مردان سالم از نظر باروری تقریبا 10 تا 15 درصد و در مردان ناباور حدود 25 تا 40 درصد است به گزارش ایسنا حمید شافی با اشاره بچند نکته کلیدی برای استفاده از کرم مرطوب کننده!
نکاتی که بهتر است در هنگام استفاده از کرم های مرطوب کننده رعایت کنید استفاده از کرم های مرطوب کننده یکی از ملزومات مراقبت از پوست و حفظ شادابی و جوانی پوست است اما این کرم ها به چه صورت موثرتر خواهند بود این نکته ای است که دانستن آن می تواند تاثیر پذیری کرم های مرطوب کننده را تچندنکته درباره بیماری مردانه
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۲ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت شیوع واریکوسل در مردان سالم از نظر باروری تقریبا 10 تا 15 درصد و در مردان ناباور حدود 25 تا 40 درصد است حمید شافی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مازندران با اشاچند نکته مهم برای خنک تر کردن “باد کولر”
نکات کلیدی چند نکته مهم برای خنک تر کردن باد کولر افرادی که از کولر های آبی در ساختمان استفاده می کنند می توانند با رعایت نکات کوچکی باد خنک تری از کولر دریافت کرده و هوای اطراف خود را بهاری و مطبوع کنند امام صادق علیه السلام آغاز سال حساب اعمال شب قدر است در آن شبچند نکته درباره روزهداری مبتلایان به آسم و آلرژی
چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۲ یک جراح و متخصص گوش گلو و بینی تاکید کرد افراد مبتلا به آسم و آلرژی منعی برای رعایت روزه داری ندارند و میتوانند با رعایت مواردی از بروز مشکلات پیشگیری کنند دکتر بهنام کاظمی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقهچند نکته مهم از زندگی بزرگترین بیلیونر جهان در سن 100 سالگی
دیوید راکفلر David Rockefeller بزرگترین بیلیونر جهان در جشن تولد 100 سالگی اش گفت و گویی با مجله فوربز Forbes انجام داده که در آن گفت و گو درس های مهم زندگی اش را که طی 100 سال زندگی به دست آورده است بیان می کند شنیدن این تجربیات خواندنی است یکی از بزرگترین بیلیونرهای جهان دچند نکته درباره استعفای استانداران
چند نکته درباره استعفای استانداران صادق زیبا کلام روز نو دیروز استعفای استاندار فارس نیز از سوی وزیر کشور پذیرفته شد درباره استعفای استانداران باید به چند عامل اشاره کرد که منجر به استعفای این افراد شده است عامل اول این است که شاید آنها بخواهند در انتخابات مجلس شرکت کنند و بناآمانو: اگر توافق حاصل شود آژانس آمادگی دارد تا برای اجرای موضوعات همکاری کند/ آماده شدن گزارشی پیرامون PMD تا
همراه با مذاکرات وین 196 آمانو اگر توافق حاصل شود آژانس آمادگی دارد تا برای اجرای موضوعات همکاری کند آماده شدن گزارشی پیرامون PMD تا پایان سال مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت دوم جولای به تهران رفتم و پیشرفت هایی حاصل شد و اگر توافق حاصل شود آژانس آمادگی دارد تا برای اجروایتی از متن و حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب
روایتی از متن و حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب خبرگزاری پانا پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای گزارشی از دیدار سالانه شعرا با رهبر معظم انقلاب منتشر کرد ۱۳۹۴ شنبه ۱۳ تير ساعت 14 09 به گزارش سرویس سیاسی پانا مشروح این گزارش بدین شرح است وپورمحمدی در پاسخ به فارس: کلیات نامه روحانی به رهبر انقلاب درباره برخی اصطکاکات اجرایی در قانون امر به معروف و
پورمحمدی در پاسخ به فارس کلیات نامه روحانی به رهبر انقلاب درباره برخی اصطکاکات اجرایی در قانون امر به معروف و نهی از منکر بودوزیر دادگستری گفت کلیات نامه روحانی به رهبر انقلاب درباره برخی اصطکاکات اجرایی در قانون امر به معروف و نهی از منکر بود به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزادر شب میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام جمعی از شاعران با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند
در شب میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلامجمعی از شاعران با رهبر معظم انقلاب دیدار کردنددر شب میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام جمعی از اهالی شعر و ادب با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت&zwnبسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) خطاب به هاشمی رفسنجانی: سخنان شما بوی تجدیدنظر طلبی درباره محکمات انقلاب می
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع خطاب به هاشمی رفسنجانی سخنان شما بوی تجدیدنظر طلبی درباره محکمات انقلاب میدهد آیا هاشمیِ دوران مبارزه با استکبار پایان یافته است بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع با صدور نامهای خطاب به هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه سخنان شما بوی تجدیدنظر طلديدار جمعي از اهالي شعر و ادب با رهبر انقلاب
۱۰ تير ۱۳۹۴ ۲۳ ۱۷ب ظ ديدار جمعي از اهالي شعر و ادب با رهبر انقلاب موج -در شب ميلاد با سعادت امام حسن مجتبي عليهالسلام جمعي از اهالي شعر و ادب با رهبر معظم انقلاب ديدار کردند به گزارش خبرگزاري موج در شب ولادت کريم اهل بيت حضرت امام حسن مجتبي عليهالسلام جمعي از اهالي فرهنگ اامروز، دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب
امروز دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب معاون سیاسی و فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت عصر امروز هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور با مقام معظم رهبری دیدار می کنند خبرگزاری مهر معاون سیاسی و فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت عصر امروز هزار نفر از داموگرینی از ادامه مذاکرات در چند روز آینده خبر داد |اخبار ایران و جهان
موگرینی از ادامه مذاکرات در چند روز آینده خبر داد رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جمع خبرنگاران از ادامه مذاکرات در چند روز آینده خبر داد کد خبر ۵۱۵۳۳۹ تاریخ انتشار ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۹ - 07 July 2015 رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جمع خبرنگاران از ادامه مذاکرات در چند روزعلاءالدین بروجردی: تمدید چند روزه مذاکرات هستهای محتمل است
علاءالدین بروجردی تمدید چند روزه مذاکرات هستهای محتمل استتاریخ انتشار سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۰۶ علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات هستهای در وین اتریش گفت در شرایط کنونی فضای مذاکرا-