تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860679073




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیمه طلایی فرهنگیان رنگ جدیدی می‌گیرد‌/ زیر ساخت‌های مناسب تضمین موفقیت بیمه فرهنگیان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد؛
بیمه طلایی فرهنگیان رنگ جدیدی می‌گیرد‌/ زیر ساخت‌های مناسب تضمین موفقیت بیمه فرهنگیان
حکایت بیمه‌های طلایی فرهنگیان مدتی است که فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته است و اکنون طرح‌های جدید برای این بیمه مطرح شده است.


به گزارش خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش   گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از تاثیرگذار‌ترین و مهمترین مشاغلی در هر جامعه، حرفه‌ی معلمی است. به طوری که آینده‌ی هر مملکتی را می‌توان در حال نظام آموزشی آن جست و جو کرد. در هر خانواده قطعا تعلیم و تربیت و اعتلای جایگاه علمی و اجتماعی فرزندان است در واقع کادر فرهنگی در هر جامعه‌ای، از ارکان اصلی به شمار می‌آید و توجه به این قشر، توجه به بهبود وضعیت کشور است، چرا که فرهنگ و تعلیم و تربیت پیکره اصلی و آینده‌ساز هر جامعه است.


با این اوصاف لازم است به نیاز‌های این قشر فرهیخته کشور توجه بیشتری شود. نیازهایی که گاه بسیار ساده‌اند و جزء نیازها و انتظارات اولیه به شمار می‌آیند که مهمترین این موارد توجه به سلامت است.


چندی است که صحبت از بیمه‌ی طلایی برای خدمت رسانی به فرهنگیان مطرح شده‌ است بحثی که در پنج سال اخیر با حرف و حدیث‌های زیادی همراه بوده است.


وقتی بیمه رنگ طلا گرفت
با انتصاب حمیدرضا حاج‌بابایی در سمت وزیر آموزش، بیمه‌ی فرهنگیان شکل جدیدی به خود گرفت و صحبت از بیمه‌ی طلایی به میان آمد. در حالی که در بسیاری از موارد زیر ساخت مناسب برای تحقق امر وجود نداشت و کمبود‌هایی از لحاظ مراکز درمانی، احساس می‌شد و مشکل دیگر این طرح تحت پوشش قرار نگرفتن بازنشستگان در این طرح بود در حالیکه افراد با افزایش سن بیش از پیش به این بیمه‌ها نیاز دارند.


از اردیبهشت سال 89 با همکاری شرکت بیمه‌ ایران و بیمه مرکزی برای فرهنگیان رسمی و پیمانی و افراد تحت تکفل، بیمه طلایی در مرحله اجرا قرار گرفت.


از مزایای این طرح تحت پوشش قرار گرفتن دارو‌های تایید‌شده وزارت بهداشت، پرداخت هزینه‌های پاراکلینیکی بدون سقف است همچنین این بیمه برخی هزینه‌های دندانپزشکی و هزینه‌های زایمان را تا سقف مشخص تقبل کرد.


اما در سال 92 با وجود بالارفتن رضایتمندی فرهنگیان از این طرح کم کم نقص‌های این طرح هم در مواردی مشاهده شد تا جایی که برخی از فرهنگیان از تحت پوشش قرار‌گرفتن این بیمه انصراف دادند. از جمله این نقص‌ها پرداخت نامناسب حق بیمه‌ها بود.


بیمه طلایی در سال 93 هم با فراز و فرود‌های زیادی همراه بود. عدم تمدید قرارداد با بیمه و کمبود مراکز طرف قرارداد، پرداخت هزینه‌های درمانی با تاخیر از جمله مواردی بود که فرهنگیان را با مشکل مواجه کرده بود. اما در همین سال بود که قرارداد تازه‌ای برای بیمه طلایی با شرکت‌های بیمه‌ای منعقد گردید.


در سال 94 این قرارداد به پایان رسید و پیشنهاد‌های تازه‌ای برای بیمه فرهنگیان مطرح شد از جمله اینکه خدمات پوشش بیمه‌ای در چهار‌ بسته در اختیار معلمین قرار گیرد تا معلمین با بررسی جزئیات بیمه موردنظر را انتخاب کنند.


محدودیت مالی آموزش و پرورش عامل محدود‌کننده
علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، در خصوص توجه به مسائل مربوط به بیمه سلامت فرهنگیان می‌گوید: کلیات این مسئله قابل پیگیری است و در جزئیات تنها وزارت آموزش و پرورش نقشی ندارد. از جمله مشکلاتی که بسیاری از مردم با آن مواجه بودند میزان پرداختی کم بیمه‌ها است.


فانی افزود: نرخ بالای دارو‌ها و وضعیت تعرفه‌ها جزء وظایف آموزش و پرورش نیست و در حیطه کاری وزارت بهداشت است. محدودیت‌های مالی آموزش و پرورش هم باعث شود تا حد بضاعت به همین خدمات اکتفا کند. با این وجود از خرداد‌ماه امسال قرارداد جدید بیمه فرهنگیان میان آموزش و پرورش و بیمه آتیه‌سازان حافظ منعقد گردید. در این قرارداد جدید یکی از چهار بسته پیشنهادی آموزش و پرورش پس از نظرسنجی از معلمان انتخاب گردید.


بسته‌های پیشنهادی بیمه طلایی
در بسته شماره یک نرخ ماهانه توسط بیمه‌گر 530 هزار ریال با احتمال 10 الی 15 درصد افزایش یافته است.


در بسته شماره دو مبلغ 380 هزار ریال با احتمال 10 تا 15 درصد افزایش قرارگرفته است.


بسته شماره سه با مبلغ 230 هزار ریال با افزایش 10 تا 15 درصد که 130 هزار ریال آن سهم دستگاه و مابقی توسط بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود، ارائه شده است و در نهایت بسته چهارم هزینه‌های بیمارستانی را تا سقف 10 میلیون ریال متقبل می‌شود.


طرح جدید بیمه فرهنگیان
در طرح جدید بیمه فرهنگیان هولوگرام جای کوپن را گرفته است که این مسئله با ابهاماتی رو به رو است.


رسول پاپایی معاون رسانه‌ای وزیر آموزش و پرورش در این خصوص گفت: در طرح جدید هولوگرام جایگزین کوپن‌ها شده‌اند و در اصل هولوگرام معرفی برای دفترچه‌های بیمه سلامت است و تمامی خدمات ارائه شده به‌ وسیله بن‌ها با هولوگرام هم میسر است.


به این ترتیب باید توجه داشت هر طرح برای موفقیت بیشتر نیاز به زیر‌ساخت‌هایی دارد و این مهم نیازمند همکاری چند‌جانبه نهادها‌ست و در صورتیکه بعد سلامت به میان آمده باشد توجه به این عوامل بسیار مهمتر است و نکته بعدی اطلاع‌رسانی در هر طرح است که از روش‌های بنیادین در معرفی و موفقیت هر کاری به شمار می‌آید. 


گزارش از آتوسا دولتیاری 


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

تیم ملی دانش‌آموزی المپیاد زیست‌شناسی ایران عازم دانمارک شد
برگزاری نخستین دوره المپیاد ورزشی سراسر کشور در دانشگاه فرهنگیان
فانی: کلاس‌ پنجم و ششم ابتدایی ۲معلمی می‌شوند/تعویق در برگزاری آزمون استخدامی شایعه است
جزئیات استخدام فرزندان فرهنگیان/ از سهمیه 5 هزار نفری، چه تعداد فرزند جانباز و شهید استخدام می‌شوند؟
افتتاح 2 مرکز درمان بیماری‌های صعب العلاج ویژه فرهنگیان
بیانیه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به مناسبت روز قدس
جزئیات برنامه اعتکاف دانش‌آموزی با عنوان «حلقه عشاق» اعلام شد
واکنش وزیر آموزش و پرورش به ورود تعزیرات به مدارس
عزل ۱۲ مدیر متخلف مدارس غیردولتی/ علت؛ دریافت شهریه اضافه
زمین‌هایی که به نام فرهنگیان و به کام واسطه ها تمام شد
بیمه مرکزی: بیمه فرهنگیان مجوز ندارد / آموزش و پرورش: به مجوز نیاز نیست
قرارداد جديد بيمه طلايی فرهنگيان منعقد شد/ تسهيل دسترسی به مراكز درمانی
خبرهای خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان مناطق مرزی / معلمی که خودرو خود را به ژنراتور برق کلاس درس تبدیل کرد
فرهنگیان چشم انتظار داشتن بیمه‌ای طلایی/شرایط جدید این بیمه تا چه حد رضایت معلمین را به همراه خواهد داشت؟
کیفیت بیمه طلایی افزایش می یابد




۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن