تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867478899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله پلیس به گوشی‌های اندرویدی


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: در روزهای گذشته لابراتوار امنیتی پاندا از کشف نسخه جدیدی از وحشت‌افزار مشهور اندروید موسوم به "Android/Koler.A" خبر داده است. این بدافزار خیلی شبیه به بدافزارهای باج‌گیری که قبلاً در سیستم‌های رایانه‌ای مشاهده شده عمل می‌کند البته با این تفاوت که این بار دستگاه‌های تلفن همراه مورد هدف قرار گرفته‌اند. اینگونه بدافزارها خود را به عنوان پلیس جا زده و ادعا می‌کنند که به بهانه عدم رعایت استانداردهای اینترنتی من جمله رعایت نکردن حقوق کپی رایت، بازدید از سایت‌های غیراخلاقی و ... دستگاه و اطلاعات داخل آن را قفل و کاربران را تهدید می‌کنند که اگر تا مدت زمان مقرر جریمه خود را پرداخت نکنند، دیگر اجازه دسترسی به دستگاه و اطلاعات داخلش را نخواهند داشت. اگرچه در مورد وحشت افزارها، امکان رمزنگاری هیچ‌گونه فایلی در داخل دستگاه کاربر وجود ندارد، اما خلاصی یافتن از آن هم کار ساده‌ای نیست. کارشناسان فنی شرکت پاندا سکیوریتی، حین بررسی این بدافزار به نمونه جدیدی که دقیقاً مشابه بدافزار قبلی عمل می‌کند، دست یافته‌اند. با این تفاوت که در نمونه جدید، بدافزار جهت دریافت هشدارهای به موقع، از سرور دیگری کمک می‌گیرد و به آن متصل می‌شود. زمانیکه این سرور هنوز در حال اتصال بود، مشخص شد که مجرمان سایبری اشتباه کوچکی حین پیکربندی سرور جدید داشتند. اگرچه کارشناسان این شرکت امنیتی موفق نشدند به تمامی اطلاعات سرور دست یابند اما با دریافت چندین فایل مهم از سرور اختصاصی بدافزار، به تحلیل رفتاری بدافزار پرداختند. جای تعجب نیست که روش حمله این بدافزار در سیستم عامل اندروید مشابه سیستم‌های رایانه‌ای که در ماه‌های گذشته گزارش شد، است. این بدافزار با اجرای چندین اسکریپت در سیستم قربانی به موقعیت مکانی آن سیستم دست می‌یابد و پیام‌های مختلفی به زبان محلی کاربر با تصاویری نسبتاً واقعی و قانونی به نمایش می‌گذارد. همچنین تمامی اطلاعات سیستمی مورد نیاز برای حمله (مانند شماره سریال دستگاه) را نیز در بانک اطلاعاتی سرور ذخیره می‌کند. 31 کشور مختلف در سراسر جهان به این تروجان آلوده شدند که از این تعداد، 23 کشور در قاره اروپا هستند. برخی از کشورهای آلوده شده به این بدافزار به شرح استرالیا، آلمان، فرانسه، یونان، اسپانیا، هلند، نروژ، مجارستان، دانمارک، انگلستان، کانادا، ترکیه، ایالات متحده، مکزیک، اکوادور و نیوزلند گزارش شدند که همینطور در حال پیشروی در سراسر جهان است. بدیهی است که بدون داشتن یک ضد ویروس، پاکسازی این بدافزار کمی مشکل می‌شود؛ بنابراین ایمن رایانه پندار نماینده پاندا در کشورمان توصیه کرده است که کاربران حتماً دستگاه‌های اندرویدی خود را به یک آنتی ویروس مستقل و مطمئن مجهز کنند. این شرکت به کاربرانی که از آنتی‌ویروس مستقل برای محافظت از دستگاه اندرویدی خود استفاده نمی‌کنند، راهکار زیر را ارائه کرده است: با نصب شدن این بدافزار، در بالای منو دستگاه، آیکونی همانند تصویر زیر ایجاد می‌گردد. در مرحله دوم، دکمه back دستگاه غیرفعال می‌شود اما با این وجود، کاربر می‌تواند به صفحه Home دسترسی داشته باشد. شاید الان به این مورد فکر می‌کنید که به سادگی می‌توان به صفحه Home مراجعه کرده و سپس از آنجا وارد فهرست برنامه‌های نصب شده، شوید و برنامه آلوده را حذف کنید.

اما بدافزار طوری طراحی شده که هشدارهایی را هر پنج ثانیه یکبار روی صفحه نمایان می‌کند، بنابراین جهت پاک‌سازی بدافزار در بهترین حالت 5 ثانیه بیشتر زمان نخواهید داشت که عملاً امکانپذیر نخواهد بود. توصیه می‌شود که از طریق حالت امن اندروید یا Safe Mode دستگاه خود را ری بوت کنید. وارد شدن به حالت امن در دستگاه‌های اندروید با توجه سیستم لانچر کارخانه‌ای هر شرکت، می‌تواند متفاوت باشد. اگر از سری دستگاه‌های Nexus و Motorola و برخی شرکت‌های دیگر که لانچر اختصاصی ندارند، استفاده می‌نمایید توضیحات زیر را به دقت دنبال کنید. کافیست با نگاه داشتن کلید Power روی دستگاه خود، صفحه Shutdown را نمایان کنید. سپس انگشت خود را برای چند ثانیه روی گزینه Shutdown قرار دهید تا پیام زیر به نمایش در بیاید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن