تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844648648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد چکمه‌های سنگین قاچاق کالا روی گلوی اقتصاد ملی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
چکمه‌های سنگین قاچاق کالا روی گلوی اقتصاد ملی
در حالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و بارها بر لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی و تقویت و رشد تولید ملی تأکید فرموده‌اند، قاچاق کالا امری است که چکمه‌های سنگینش را روی گلوی اقتصاد داخلی می‌فشارد.

خبرگزاری فارس: چکمه‌های سنگین قاچاق کالا روی گلوی اقتصاد ملی



به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، اقتصاد مقاومتی که از مدت‌ها پیش از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در قالب اصول مترقی و موردقبول صاحب‌نظران و کارشناسان اقتصادی موردنظر قرار گرفته و سیاست‌های کلی آن ابلاغ شده، امروز نیازمند توجه بیشتر مسئولان و نیز مردم است. اقتدار ملی تا حدود زیادی به امور اقتصادی کشور بستگی دارد و کارشناسان بر این عقیده هستند که هر چه اقتصاد ایران اسلامی پویاتر و رو به رشدتر باشد، در حوزه‌های دیگر به‌ویژه مسائل سیاسی نیز موفقیت‌های بهتری نصیب کشور خواهد شد و این امر، ما را بر آن می‌سازد تا در این حوزه بیشتر دقت نظر داشته باشیم. در این بین، قاچاق کالا که پدیده‌ای چندوجهی محسوب می‌شود، بلای تولید داخلی و آفتی برای تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری محسوب می‌شود و لازم می‌نماید همه مردم و مسئولان تلاش کنند تا جلوی ورود، توزیع و مصرف کالاهای قاچاق در کشور گرفته شود؛ امری که در استان سمنان تا حدودی به آن پرداخته شده است. قاچاق کالا نه‌تنها توان داخلی و تولید ملی ما را مورد هجوم و فرسایش قرار می‌دهد، بلکه منابع قابل توجهی را هر ساله از کشور خارج می‌سازد و این امر می‌طلبد که مسئولان ذی‌ربط در امر مبارزه با قاچاق کالا با توان، هماهنگی و برنامه‌ریزی بیشتری در این حوزه ورود کنند و در عین حال، دستگاه قضایی کشور برخورد منسجم‌تر و سخت‌گیرانه‌تری با عاملان قاچاق کالا داشته باشد. این امر علاوه بر این نیازمند هماهنگی فرابخشی و بین دستگاهی است، انگیزه‌ای ویژه می‌خواهد تا به سرانجام مقصود برسد و این انگیزه این روزها در استان سمنان گویا در حال تقویت شدن است.

استفاده از کالاهای داخلی؛ راه نجات اقتصاد ملی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان در این ارتباط اظهار کرد: استفاده از کالاهای داخلی فواید بسیار زیاد و مثبتی دارد که می‌توان حفظ هویت ملی، آداب و سنن ارزشی و ملی، تقویت اقتصاد داخلی و در نتیجه اقتدار ملی را از جمله فواید آن دانست. علی‌اصغر جمعه‌ای ادامه داد: با استفاده از کالاهای داخلی، اقتصاد مملکت از وضع کنونی نجات پیدا می‌کند. وی تصریح کرد: اگر از کالاهای خارجی و قاچاق در جامعه استفاده شود، قطعاً تبعات بدی به همراه دارد و در همه بخش‌های تولیدی در اقتصاد از قبیل پوشاک، وسایل صوتی و تصویری، مصالح ساختمانی و خانگی و ... زیان‌های بسیار متعدد و بدی ایجاد خواهد شد. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: مقام معظم رهبری بر مصرف کالاهای داخلی و تأثیرات آن تأکید بسیار زیادی داشته‌اند و مسئولان باید مردم را برای استفاده از کالاهای داخلی تشویق کنند. جمعه‌ای بیان کرد: مردم باید برای کمک به اقتصاد کشور و اشتغال‌زایی فرزندان خود از کالاهای داخلی استفاده کنند. وی گفت: مبارزه با قاچاق و مصرف نکردن کالاهای قاچاق یکی از مسائل اساسی کنونی جامعه است که تمام آحاد مردم در آن سهیم هستند. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: به‌طور کلی، باید جامعه به سمتی برود که تمام مردم از مصرف کالاهای خارجی امتناع کنند؛ اگر کالای ایرانی گران‌تر و کیفیت آن کمتر است، مردم برای کمک به اقتصاد کشور باید این وضع را تحمل کنند و تولیدکنندگان عزم خود را جزم کنند تا کیفیت کالاهای تولیدی خود را بهبود بخشند و در عین حال، قیمت‌ها را کاهش دهند.

رغبت مردم به کالاهای خارجی با وجود کالاهای باکیفیت داخلی مدیرکل گمرک استان سمنان نیز در این باره گفت: در حال حاضر، کالاهای باکیفیت داخلی نیز در جامعه وجود دارند؛ ولی با این حال مردم باز به دنبال کالاهای خارجی و برند هستند. علی سعدالدین ادامه داد: باید در میان آحاد جامعه در خصوص استفاده از کالاهای داخلی فرهنگ‌سازی انجام شود. مدیرکل گمرک استان سمنان ادامه داد: استفاده از کالاهای خارجی، عواقب بدی به دنبال دارد و به تولید داخلی ضرر می‌رساند، اشتغال با مشکل روبه‌رو می‌شود و در بحث‌های فرهنگی مشکل ایجاد می‌کند. وی تصریح کرد: مهم‌ترین وظیفه تولیدکنندگان، بالا بردن کیفیت کالاهای تولیدی است و اگر کیفیت کالای داخلی بالا و قیمت و تعرفه‌ها منطقی باشد، هم‌وطنان به کالاهای داخلی علاقه نشان می‌دهند. افزایش تورم با قاچاق علی مسعودی، یک کارشناس اقتصادی نیز اظهار داشت: قاچاق کالا و مبادلات آن به‌ویژه در صنایع کم‌حجم و باارزش انجام می‌شود و قاچاق مهم‌ترین دلیل انحطاط یک کشور در حوزه اقتصادی است. وی تصریح کرد: عدم پرداخت حقوق دولت توسط قاچاقچیان موجب افزایش تورم شده و اثرات مخربی بر اقتصاد و اشتغال کشور می‌گذارد. این کارشناس اقتصادی گفت: جنس خارجی همیشه جنس بهتری نیست؛ به دلیل آگاهی کم مردم و بازاریابان همیشه این باور وجود داشته است که کالاهای خارجی از اجناس داخلی بهتر هستند و باعث شده مردم به دنبال مارک‌های خاصی بروند. مسعودی بیان کرد: معضل قاچاق برای کشور، مشکلات بسیاری به وجود آورده است؛ اگر مردم بدانند که استفاده از کالاهای خارجی و قاچاق چه مشکلاتی برای کشور و اشتغال جامعه به وجود آورده است، قطعاً دیگر از کالاهای خارجی استفاده نخواهند کرد. وی بیان کرد: باید فرهنگی در جامعه به وجود آید که اعتماد بین تولیدکننده و مصرف‌کننده را شاهد باشیم، مصرف‌کننده باید اطمینان داشته باشد که کیفیت کالای داخلی تأمین می‌شود و تولیدکننده نیز مطمئن باشد که مردم سراغ کالاهای خارجی نمی‌روند. این کارشناس اقتصادی گفت: با استفاده بهتر از کالاهای داخلی، اجناس خارجی کم‌کم نقش خود را در اقتصاد کشور از دست می‌دهند و با عرضه تولیدات داخلی، فضای عرضه و تقاضا در بازار داخلی به تعادل می‌رسد؛ در نتیجه، هویت ملی ایرانی ارتقا می‌یابد و اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا می‌کند.

تشکیل بیش از یک هزار پرونده قاچاق در سمنان رئیس پلیس آگاهی استان سمنان نیز درباره وضعیت قاچاق اظهار داشت: در بحث مبارزه با قاچاق، اصل پیشگیری از قاچاق از برخوردهای مصمم با متخلفان بسیار مهم‌تر است. داوود رسولی‌فر ادامه داد: تمام اقدامات باید صورت پذیرد تا شرایط ورود کالاهای قاچاق در کشور فراهم نشود؛ خوشبختانه در استان سمنان، در کف بازار عرضه کم‌ترین میزان کالاهای قاچاق وجود دارد. رئیس پلیس آگاهی استان سمنان گفت: با تلاش‌های انجام‌شده توسط پلیس آگاهی استان سمنان برای مقابله با قاچاق کالا، در سال 93 تعداد یک هزار و 11 مورد پرونده در خصوص قاچاق کالا تشکیل شد. رسولی‌فر ادامه داد: اکثر این پرونده‌ها مربوط به حمل کالاهای قاچاق بوده است که نسبت به سال قبل از آن، 24 درصد افزایش داشت؛ همچنین 992 نفر توسط پلیس آگاهی در این بخش دستگیر شدند. بیکاری در مناطق مرزی؛ عامل افزایش قاچاق کالا عباس قاسمی، یک کارشناس فرهنگی نیز در پاسخ به این پرسش که در حوزه فرهنگ‌سازی امتناع از استفاده از کالاهای قاچاق باید چه کرد، گفت: قاچاق کالا پدیده‌ای شوم و چندوجهی است که مشکلات متعددی را در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به وجود می‌آورد. وی تصریح کرد: کیفیت نداشتن کالاهای داخلی، مشکلات اقتصادی، عدم اتکا به هویت ملی و بیکاری در مناطق مرزی منجر به روی آوردن افراد در این مناطق به قاچاق کالا می‌شود. به گفته این کارشناس فرهنگی، در حال حاضر، مشکلات اقتصادی داخل کشور بسیاری از کارخانه‌ها و کارگاه‌ها را با معضل روبه‌رو کرده است و این مراکز تولیدی نتوانسته‌اند کیفیت لازم را برای تولیدات خود فراهم کنند. قاسمی ادامه داد: امروز پدیده قاچاق در اغلب کشورهای جهان به شکل معمول انجام می‌شود؛ در کشور ما نیز این امر بسیار فراوان وجود دارد و با راهکارهای مختلف فرهنگی و اجتماعی باید با این پدیده مقابله کرد. وی تصریح کرد: زیرساخت‌های فرهنگی باید توسط آموزش و پرورش به شکلی آموزش داده شود که در میان کودکان و نوجوانان این باور به وجود آید که از تولیدات داخلی استفاده کنند و توجه کمتری به استفاده از کالاهای خارجی نشان دهند. این کارشناس فرهنگی اظهار داشت: برخی از کالاهای خارجی فاقد ارزش و کیفیت هستند و با این وجود، برخی افراد به دلایل خاص به‌ویژه برند محصولات خارجی از آن استفاده می‌کنند. وی تصریح کرد: کالاهای داخلی به نوبه خود از مزایای بسیاری برخوردار هستند؛ تنوع، خدمات پس از فروش و ارائه با هر سلیقه از مزایای کالاهای داخلی است؛ اما برخی از افراد به دلیل سودآوری بالا به قاچاق کالا روی آورده و مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برای کشور به وجود می‌آورند.

افزایش صادرات؛ راهی برای جبران تبعات قاچاق به گزارش فارس؛ به هر حال، به نظر می‌رسد در برهه کنونی، افزایش صادرات کالاهای تولیدی داخلی یکی از راه‌های مهم و قابل توجه برای جبران تبعات قاچاق کالا باشد؛ چه اینکه واحد تولیدی با صادرات بالا، بدون شک ارزآوری زیادی نیز خواهد داشت و با تقویت بنیه مالی تولیدکننده، تا حدودی کاهش یا تثبیت قیمت‌های کالاهای تولید داخل متصور خواهد بود و این امر سبب افزایش رغبت مصرف‌کنندگان داخلی به خرید کالای ایرانی خواهد شد. بر اساس آمارهای موجود، در سه‌ ماه نخست سال 1394 به میزان 175 هزار و 727 تن کالا به ارزش 33 میلیون و 346 هزار و 353 دلار از گمرک استان سمنان صادر شده است و باید تلاش کرد این رقم بیش از گذشته افزایش یابد. متوسط ارزش دلاری هر تن کالای صادراتی از استان سمنان در سه ماه سال 94 به میزان 190 دلار بوده است که می‌تواند بیش از این‌ها باشد. در عین حال، دولت باید تدابیری اتخاذ کند تا جلوی واردات بی‌رویه کالا به کشور به‌ویژه در محصولاتی که نظیر داخلی دارند، گرفته شود. در بخش واردات در سه‌ ماه نخست سال جاری، مقدار 6 هزار و 913 تن کالا به ارزش 13 میلیون و 361 هزار و 690 دلار از گمرک سمنان ترخیص شده و متوسط ارزش دلاری هر تن کالای وارداتی به استان سمنان هزار و 933 دلار بوده است که باید همه تلاش مسئولان در کاهش این میزان در ماه‌های آتی باشد. انتهای پیام/2249/غ40

94/04/20 - 13:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن