محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829744354
بحران یونان و تقابل ملت ها با حاکمیت اتحادیه اروپا
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بحران یونان و تقابل ملت ها با حاکمیت اتحادیه اروپا
اعمال سیاست های ریاضتی توسط دولت یونان، رفاه اقتصادی مردم این کشور را به شدت کاهش داد. بخشهای وسیعی از زندگی مردم یونان که تا پیش از این از راه خدمات عمومی دولتی تامین می شد، به خاطر کاهش مخارج دولت شدیداً تحت تاثیر قرار گرفت. این مساله اعتراضات گستردهای در یونان، خصوصا آتن ایجاد کرد.
نویسنده: سید مصطفی شاداب دیدبان: بحران بدهیهای یونان بعد از پنج ماه تنش سیاسی در منطقه یورو به عنوان راه حل نهایی دست به دامان همه پرسی شد. یکشنبه 5 ژوئیه (14 تیر)، الکسیس سیپراس نخست وزیر یونان، طرح ارایه شده از سوی تروئیکا (کمیسیون اروپا، بانک مرکزی اروپا و صندوق بین المللی پول) برای حل معضل بدهیهای یونان را به همه پرسی گذاشت. همهپرسی 15 ژوئیه در حالی برگزار شده است که تاکنون سیاستهای نخست وزیر جدید این کشور در عدم همکاری با قدرتهای اروپایی، ضربه شدیدی به حاکمیت منطقهای اتحادیه اروپا وارد کرده است. کسری بودجه دولت و استقراض بالا؛ شروع بحران یونان از سال 2009 وارد دوره بحران بدهیهای دولتی و خطر نکول این بدهیها شد. ورود یونان به اتحادیه پولی اروپایی در سال 2001 با تغییر واحد پول دراخما به یورو باعث ورود سرمایه و کاهش هزینه استقراض در این کشور شد. در بین سال های 2001 تا 2009، دولت یونان با استفاده از این فرصت اقدام به انتشار وسیع اوراق قرضه و تامین کسری بودجه شدید خود بوسیله استقراض از محل سرمایههای دیگر کشورهای اروپایی خصوصا آلمان کرد. استقراض یونانیها برای تامین کسری بودجه خود در این سالها در حالی صورت میگرفت که مطابق معاهده ثبات و رشد 1997، اعضای اتحادیه اروپا نباید کسری بودجه بیش از 3% و سطح بدهی های عمومی بیش از 60% تولید ناخالص ملی خود داشته باشند. در دسامبر 2009، نخست وزیر وقت یونان گئورگیوس پاپاندرئو افشا کرد نخست وزیر سابق این کشور اقدام به ارایه آمارهای نادرست از وضعیت کسری بودجه و نسبت بدهی به تولید ناخالص ملی اقتصاد یونان می کرده است. دولت وقت، با بازبینی آمارهای منتشر شده، نسبت کسری بودجه به تولید ناخالص ملی یونان را 12.7% (بیش از 4 برابر سقف مجاز) و نسبت بدهی های دولتی به تولید ناخالص ملی این کشور را 126% (بیش از دو برابر سقف مجاز) برای سال 2009 اعلام کرد. این اعلام باعث شد اوراق قرضه یونان توسط موسسات مهم رتبه سنجی اعتباری به شدت تنزیل رتبه داده شود. تنزیل رتبه اعتباری یونان و متعاقب آن افزایش هزینه استقراض این کشور شد اولین نشانه های بحران را در اقتصاد یونان بروز داد.
استفاده وسیع یونان از استقراض برای پرکردن کسری بودجه دولت و ترمیم تراز تجاری خود ، باعث شد این کشور بیش از هر زمان دیگر نسبت به بی اعتمادی سرمایهگذاران آسیب پذیر شود. بدبینی سرمایهگذاران و نگهدارندگان اوراق قرضه یونان نسبت به توان این کشور در بازپرداخت بدهیهای خود، و کاهش رتبه اعتباری این اوراق باعث شد تا نرخ بهره اوراق قرضه یونان به شدت بالا برود و این کشور برای استقراض دوباره برای بازپرداخت بدهی های سررسید شده با مشکل مواجه شود. به علاوه استفاده از این سرمایه ها در واردات کالاهای مصرفی و مخارج دولتی باعث تا جریان درآمدی آینده یونان برای بازپرداخت بدهی ها سررسید شده قطع شود. عوامل فوق در کنار بحران مالی 2008 که وضعیت سرمایه گذاری را در تمام اروپا وخیم کرد، باعث شد یونان در سال 2010 وارد بحران جدی ای در بازپرداخت بدهی های خود شود. ورود یونان به بحران و عدم توانایی این کشور در بازپرداخت بدهی های خود در سررسید ، خطر هراس دارندگان اوراق قرضه کشورهای دیگر اتحادیه اروپا که سطوح بالایی از بدهی را داشتند و هجوم آن ها به بازارهای مالی برای فروش اوراق خود را به همراه داشت. این خطر باعث شد اتحادیه اروپا و قدرت های اقتصادی این منطقه به این فکر بیفتند که با هر هزینهای از ورشکستگی مالی یونان جلوگیری کنند.
کمک مالی و سیاستهای ریاضتی در می 2010 ، رهبران اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول بسته سه ساله ی کمک مالی به ارزش 110 بیلیون یورو (158 بیلیون دلار) به صورت وام با نرخ بهره بازاری را به یونان ارایه داد. از این 110 بیلیون یورو ، 80 بیلیون یورو توسط کشورهای اتحادیه اروپا و 30 بیلیون یورو از طریق صندوق بین المللی پول تامین شد. از این تاریخ به بعد ، اجتماع صندوق بین المللی پول، کمیسیون اروپا و بانک مرکزی اروپا معروف به تروئیکا به طور جدی وارد بحران بدهی های یونان شدند. تروئیکا اعطای بسته کمکی خود را مشروط به اجرای اصلاحات اقتصادی و سیاست های ریاضتی توسط دولت یونان کرد. برنامه ریاضت اقتصادی ، یونان را متعهد می کرد تا شکاف کسری بودجه خود را (که پیش از این توسط استقراض خارجی پر می شد)، از طریق کاهش هزینه های عمومی و افزایش مالیات های ترمیم کند. به موجب بسته کمک های مالی اتحادیه اروپا، یونان موظف بود تا سال 2013 کسری بودجه خود را تا 11% کاهش داده و در سال 2014 آن را به زیر 3% تولید ناخالص خود برساند. این کاهش مخارج خدمات عمومی دولت یونان را به شدت تحت تاثیر قرار داد. نظام حقوق بازنشستگی یونان، که جزو سخاوتمندانه ترین نظام های تامین بازنشستگی اروپاست از جمله اهداف جدی اصلاحات اقتصادی قرار گرفت. در ژوئیه 2010، پارلمان اروپا افزایش میانگین سن بازنشستگی و تغییر نحوه محاسبه مزایای بازنشستگی را تصویب کرد. علاوه بر سیستم بازنشستگی، برنامه های سلامت عمومی و سایر خدمات عمومی پر هزینه دولت یونان تحت اصلاحات اقتصادی قرار گرفت. برای افزایش درآمدها ، دولت یونان مالیات بر ارزش افزوده خود را خصوصا بر اقلام مصرفی خاصی (مانند سوخت و تنباکو) افزایش داد. اعمال سیاست های ریاضتی توسط دولت یونان، رفاه اقتصادی مردم این کشور را به شدت کاهش داد. بخشهای وسیعی از زندگی مردم یونان که تا پیش از این از راه خدمات عمومی دولتی تامین می شد، به خاطر کاهش مخارج دولت شدیداً تحت تاثیر قرار گرفت. این مساله اعتراضات گستردهای در یونان، خصوصا آتن ایجاد کرد. دامنه این اعتراضات در سال های اجرای سیاستهای ریاضت اقتصادی گاهی به آشوب های خیابانی و درگیری پلیس آتن با تظاهرات کنندگان می انجامید. این نارضایتی عمومی باعث پیروزی جریان های چپ گرا و سوسیالیست در انتخابات نخست وزیری 2015 شد.
سیپراس و اعتراض به ریاضت اقتصادی آلکسیس سیپراس، سیاست مدار جوان و چپ گرای یونانی با وعده "احیای قدرت اقتصادی یونان" و "پایان سیاست های ریاضت اقتصادی" در سال 2015 به قدرت رسید. سیپراس از حزب سیریزا به قدرت رسید. سیریزا حزبی متشکل از جریان های سوسیال دموکرات، فمینیست، تمرکزگرا و ضد سرمایه داری یونان است. این گرایش های ایدئولوژیک در رویکرد سیپراس در قبال طرح پیشنهادی تروئیکا مساله ساز شد. سیریزا بعد از به دست گرفتن دولت و تشکیل کابینه، طی 5 ماه گذشته مذاکرات مکرری با رهبران اروپا داشت و در تمام این مذاکرات بر دیدگاه های خود درباره تغییر برنامه خروج یونان از بحران تاکید کرد. تاکنون سیپراس 3 طرح پیشنهادی را با خود به مذاکرات برده ولی هیچ کدام مورد موافقت رهبران اروپایی قرار نگرفت. در کشاکش مذاکرات متعدد یونان و تروئیکا، وزیر این کشور در مصاحبه ای اعلام کرد "ما تلاش می کنیم طرح خودمان را در دستور کار مذاکرات قرار دهیم تا به یافتن راه حل نزدیک تر شویم. ... ما براساس طرح گذشته مذاکره نمی کنیم." پافشاری سیریزا بر مواضع خود تا کنون تنش های زیادی را میان این کشور و سایر کشورهای اتحادیه اروپا خصوصا آلمان ایجاد کرده است. آلمان به عنوان بزرگترین نگهدارنده اوراق قرضه هلنیک (یونان) که در ابتدای ارایه کمک های مالی به یونان با فشارهای سیاسی زیادی در داخل کشور خود مواجه بود ، بیش از هر کشور دیگری با رویکرد جدید نخست وزیر یونان مقابل اتحادیه اروپا روبرو است. قائم مقام صدر اعظم آلمان در مصاحبه ای سیپراس را تهدیدی برای نظم اروپا دانست. فشار مقامات اتحادیه اروپا بر یونان در مذاکرات باعث شد سیپراس پذیرش طرح پیشنهادی تروئیکا را مشروط به پذیرش همگانی مردم در همه پرسی 5 ژوئیه کند. این اقدام او علاوه بر کاستن از هزینه های سیاسی برای حزب حامی نخست وزیر ، حاکمیت ملی یونان را مقابل نظام حاکمیتی منطقه ای اتحادیه اروپا قرار داده است.
روز سرنوشت یکشنبه 5 ژوئیه تاریخ تعیین سرنوشت بحران بدهیهای یونان بود. الکسیس سیپراس در جمع تجمع کنندگان میدان سینتاگما در آتن از مردم خواست به همه پرسی "نه" بگویند. در صورت اجابت این درخواست از سوی مردم یونان، رکود، سقوط مالی و مشکلات اقتصادی زیادی برای آنها ایجاد خواهد شد. این بدین معنی است که مردم یونان فرصت های حضور در اتحادیه اروپا را به استقلال از این اتحادیه ترجیح می دهند. این البته به معنی توفیق حاکمیت یک دولت – ملت اروپایی بر حاکمیت منطقهای منطقه یورو خواهد بود. اتحادیه اروپا که در 1997 و به دنبال عهدنامه ماستریخت تشکیل شد، با ادغام نهادهای تصمیم گیر کلان کشورهای عضو مانند بانک مرکزی و تشکیل نهادهای تصمیمگیر منطقهای موازی با بدیلهای ملی آنها (مانند پارلمان اروپا ، ...)، سعی در تشکیل یک حاکمیت بیسابقه منطقهای داشت. توفیق دولت ملت یونانی بر اتحادیه جوان اروپا در تصمیم گیری های کلان اقتصادی تضعیف این جایگاه منطقهای را به دنبال داشت. مضاف بر این که موفقیت سیپراس راه جدیدی پیش روی اقتصادهای بدهکار دیگر اتحادیه اروپا مانند پرتغال و اسپانیا قرار خواهد داد تا به جای تبعیت از سیاستهای ریاضت اقتصادی فراملی، به هزینه دیگر اعضای اتحادیه مشکل بدهیهای اقتصاد ملی خودشان را حل کنند. از سوی دیگر گمانه زنی های چند روز پیش کارشناسان حکایت از این داشت که در صورت موافقت همه پرسی 5 ژوئیه با طرح پیشنهادی تروئیکا، دولت سیپراس مجبور به استعفا خواهد شد. چه این اتفاق به استعفای دولت یونان منجر شود یا نه ، تلاشهای مستمر مردم یونان در چرخش سیاسی خود در انتخابات 2015 برای نجات از ریاضت اقتصادی بی نتیجه خواهد ماند که مشکلات بیشتری را برای این واحد سیاسی ایجاد خواهد کرد. در صورت استعفای کابینه اوضاع سیاسی یونان وخیم تر خواهد شد. اما با توجه به اولین نتایج اعلام شده همه پرسی، با مخالفت 61 درصدی یونانی ها با ریاضت اقتصادی، یونان در آستانه خروج از حاکمیت منطقه ای یورو قرار گرفت.
نتیجهگیری به هر حال، تقابل واحدهای سیاسی ملی و حاکمیت منطقه ای یورو در مساله بدهیهای یونان، علامت تردیدهای جدی نسبت کارایی این اتحادیه جوان ایجاد خواهد کرد. به نظر دیدبان تردیدی که با عدم تمایل انگلستان به عنوان سومین اقتصاد قاره سبز به عضویت در این اتحادیه پر رنگتر خواهد شد. مدتهاست این سوال توسط کارشناسان اقتصاد سیاسی پرسیده می شود: آیا کشورهای اروپایی زمینه لازم را برای انتقال حاکمیت ملی خود به سطح منطقهای داشتند؟
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
حل بحران مالي يونان؛ محور نشست امروز اتحاديه اروپا
۴ تير ۱۳۹۴ ۱۴ ۲۳ب ظ حل بحران مالي يونان محور نشست امروز اتحاديه اروپا موج - سران 28 عضو اتحاديه اروپا امروز پنجشنبه براي حل بحران مالي يونان گرد هم مي آيند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج سران اتحاديه اروپا بعد از نشست اضطراري شامگاه دوشنبه اول تير در بروکسل بهکاشناس مسایل بینالملل در گفتوگو با فارس: یونان عضو یاغی اتحادیه اروپا در تقابل با غرب است/سفر سیپراس به مسکو
کاشناس مسایل بینالملل در گفتوگو با فارس یونان عضو یاغی اتحادیه اروپا در تقابل با غرب است سفر سیپراس به مسکو دهنکجی به تحریم روسیه استمیرطاهر معتقد است که مخالفت مردم یونان با شروط موردنظر تروئیکا باعث میشود که دولت یونان با قدرت بیشتری با طرفهای مقابل مذاکره کند به گزارش گآخرین اخبار از بحران مالی در آتن بانکهای یونان تعطیل شد/درخواست سپیراس از اتحادیه اروپا برای تمدید طرح کمک ما
آخرین اخبار از بحران مالی در آتنبانکهای یونان تعطیل شد درخواست سپیراس از اتحادیه اروپا برای تمدید طرح کمک مالی جلسه شورای وزیران فرانسه درخصوص بحران یوناندر آستانه نزدیک شدن به ضربالاجل 30 ژوئن برای بازپرداخت بخشی از بدهیهای آتن به صندوق بین المللی پول نخستوزیر یونان از درخوپایگاه آمریکایی کنسرسیومنیوز گزارش داد ریاضت و بحران اقتصادی؛ رهآورد اتحادیه اروپا برای یونانیها
پایگاه آمریکایی کنسرسیومنیوز گزارش دادریاضت و بحران اقتصادی رهآورد اتحادیه اروپا برای یونانیهااگر صندوق بینالمللی پول و بانک مرکزی اروپا با لغو بازپسگیری بخش اعظم بدهی خود از یونانیها به بهبود زندگی آنها کمک نکنند شهروندان یونانی باید در انتخابات روز یکشنبه امروز خود درخدرخواست سران اتحادیه اروپا از یونان برای پذیرش شرایط بدهکاران
درخواست سران اتحادیه اروپا از یونان برای پذیرش شرایط بدهکاران سرنوشت یونان در اتحادیه اروپا در گرو همه پرسی پذیرش یا رد شرایط پیشنهادی بدهکاران است به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از آی 24 نیوز سران اتحادیه اروپا برگزاری همه پرسی درباره شرایط پیشمردم یونان به اتحادیه اروپا نه گفتند
براساس نتایج اولیه همه پرسی مردم یونان به اتحادیه اروپا نه گفتند نتایج اولیه همه پرسی در یونان حکایت از مخالفت اکثریت مردم این کشور با اتحادیه اروپا و خواسته های وام دهندگان دارد براساس شمارش بیش از 30 درصد کل آراء کشور 61 درصد مردم با گفتن نه به سیاست ریاضت اقتصادی اتآخرین اخبار بحران مالی آتن پیشنهاد یونان برای توافق دو ساله با مکانیسم ثبات مالی اروپایی
آخرین اخبار بحران مالی آتنپیشنهاد یونان برای توافق دو ساله با مکانیسم ثبات مالی اروپاییضربالاجل تروئیکای اروپایی به یونان برای بازپرداخت بخشی از بدهیهای آتن به صندوق بینالمللی پول دیروز سهشنبه ۳۰ ژوئن به پایان رسید و این کشور هماکنون با وضعیت بسیار پیچیده و حساسی روبروست بنشست اضطراری سران اروپایی درباره بحران یونان امروز برگزار میشود
نشست اضطراری سران اروپایی درباره بحران یونان امروز برگزار میشودسران کشورهای اروپایی امروز در بروکسل بلژیک تشکیل جلسه خواهند داد تا شرایط کنونی این اتحادیه و نحوه ادامه همکاری با یونان را با در نظر گرفتن رأی منفی مردم این کشور به اصلاحات اقتصادی مورد بررسی قرار دهند به گزارش خبتاکید آمریکا و فرانسه بر لزوم ادامه مذاکرات اتحادیه اروپا و یونان
تاکید آمریکا و فرانسه بر لزوم ادامه مذاکرات اتحادیه اروپا و یونان شناسهٔ خبر 2790673 - دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲ ۵۰ بین الملل > اروپا رؤسای جمهوری آمریکا و فرانسه بر لزوم ادامه گفتگوهای اتحادیه اروپا و یونان درباره بحران بدهی های این کشور ابراز تمایل کردند به گزارش خبرگزاری مهریونان در آستانه جدایی ازحوزه یورو/خشم اتحادیه اروپا از برگزاری همه پرسی
یونان در آستانه جدایی ازحوزه یورو خشم اتحادیه اروپا از برگزاری همه پرسی بین الملل > اروپا - ایرنا نوشت طرح دولت یونان برای برگزاری همه پرسی درمورد خواسته های وام دهندگان غربی سبب خشم اتحادیه اروپا شد و این کشور در آستانه خروج از حوزه یورو قرار گرفت به گزارش ایرنا اوزیر اقتصاد یونان اتحادیه اروپا را متهم به تروریسم کرد /دود شدن هزار میلیارد یورویی در صورت سقوط یونان
وزیر اقتصاد یونان اتحادیه اروپا را متهم به تروریسم کرد دود شدن هزار میلیارد یورویی در صورت سقوط یونانوزیر اقتصاد یونان طی اظهاراتی رفتار کنونی اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول در قبال بدهی های این کشور را تروریسم خواند به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقلاتحادیه اروپا آخرین پیشنهاد خود را به یونان ارائه میکند
اتحادیه اروپا آخرین پیشنهاد خود را به یونان ارائه میکند شناسهٔ خبر 2790311 - دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۱ بین الملل > اروپا اتحادیه اروپا قصد دارد امروز دوشنبه آخرین پیشنهاد خود را به یونان در رابطه با وضعیت بدهی های این کشور ارائه کند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگبرلین: پذیرش یونان در اتحادیه اروپا اقدامی اشتباه و ساده لوحانه بود
برلین پذیرش یونان در اتحادیه اروپا اقدامی اشتباه و ساده لوحانه بودمعاون صدراعظم آلمان پذیرش یونان در اتحادیه اروپا را اقدامی نادرست و سادهلوحانه دانست به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس «زیگمار گابریل» معاون صدراعظم آلمان و وزیر اقتصاد این کشور گفت که با تجنگ همه پرسی در یونان/ روز سرنوشت ساز اتحادیه اروپا
جنگ همه پرسی در یونان روز سرنوشت ساز اتحادیه اروپا آتن - ایرنا - برگزاری همه پرسی در یونان برای آشکار شدن انتخاب مردم درباره پیشنهادهای اقتصاد ریاضتی اتحادیه اروپا و وام دهندگان بین المللی به این کشور سبب رویارویی نظام سرمایه داری و مخالفان آن در یونان شده است پس از این که اتحآمادهباش بانک مرکزی اروپا برای بحران یونان
آمادهباش بانک مرکزی اروپا برای بحران یونانعضو شورای مدیریت بانک مرکزی اروپا گفت بانک مرکزی اروپا آماده است تا در صورت نیاز اقدامات اضافی برای بحران یونان انجام دهد به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس به نقل از رویترز بنویت کوئر عضو شورای مدیریت بانک مرکزی اروپا گفت بانکنشست اتحاديه اروپا با محوريت يونان پنجشنبه برگزار مي شود
۲ تير ۱۳۹۴ ۱۶ ۴۷ب ظ نشست اتحاديه اروپا با محوريت يونان پنجشنبه برگزار مي شود موج - سران 28 عضو اتحاديه اروپا روز پنج شنبه 4 تير براي حل بحران مالي يونان گرد هم مي آيند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج سران اتحاديه اروپا بعد از نشست اضطراري شامگاه دوشنبه اول تير در62 درصد مردم یونان به خواسته های اتحادیه اروپا نه گفتند
62 درصد مردم یونان به خواسته های اتحادیه اروپا نه گفتند آتن- ایرنا- 62 درصد از شهروندان یونانی با شرکت در یک هکه پرسی به خواسته های اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول نه گفتند به گزارش ایرنا از آتن براساس شمارش بیش 99 درصد کل آراء کشور 62 درصد مردم با سیاست ریاضت اقتصادی-
گوناگون
پربازدیدترینها