محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830880559
اگر فرزندتان با جنس مخالف رابطه دارد...
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اگر فرزندتان با جنس مخالف رابطه دارد...
شاید یکی از چالش برانگیزترین اتفاق ها برای خانواده ها در این دوره، برقراری ارتباط عاطفی با جنس مخالف است. آنها نمی دانند که با این وضعیت چگونه روبرو شوند و عموما کار را خراب تر می کنند.
ماهنامه سپیده دانایی - غلامرضا میناخانی، کارشناس ارشد روانشناسی: «نوجوانی» یکی از بحرانی ترین دوره های زندگی انسان هاست. هویت یابی در این سنین شروع می شود و تا مدت ها ادامه دارد. از یک سو نوجوان تکلیف خودش را با خودش نمی داند و هر روز یک برنامه جدید برای آینده اش دارد، از سوی دیگر تغییرات هورمونی و فرآیندهای رشد موجب می شود که دچار مشکلاتی با خانواده اش، دوستان و جامعه شود.
احتمالا خانواده ها هم متوجه این بحران هستند. بعضی ها به خوبی از پس مدیریت دوره نوجوانی برمی آیند. بعضی اما اوضاع را خراب تر می کنند، ارتباط شان را با فرزندشان از دست می دهند و در نهایت تاثیر عمیقی روی آینده اجتماعی - ارتباطی - شغلی فرزندشان می گذارند.
شاید یکی از چالش برانگیزترین اتفاق ها برای خانواده ها در این دوره، برقراری ارتباط عاطفی با جنس مخالف است. آنها نمی دانند که با این وضعیت چگونه روبرو شوند و عموما کار را خراب تر می کنند. این مطلب، راه های چگونگی رویارویی با این وضعیت است.
آیا برقراری ارتباط در این سنین درست است؟
احتمالا در دسترس ترین پاسخ خانواده ها به این سوال این است که جلوی این حرکت را بگیرند. بعضی از خانواده ها این اتفاق را خط قرمز خانوادگی خود می دانند و با نوجوانی که ارتباط برقرار کرده، بدترین واکنش ها را نشان می دهند.
کلینیک های مشاوره و روانشناختی با دختران و پسران و نوجوانان مضطرب و نگرانی که به علت برقراری ارتباط سرکوب شده، اعتماد به نفس و آرامش خود را از دست داده اند، غریبه نیستند.
واقعیت این است که از لحاظ روانی و فیزیولوژیکی، خیلی عجیب نیست که در این سنین، نوجوانان تمایل به برقراری ارتباط عاطفی داشته باشند. یعنی بعد از شروع بلوغ و ترشح هورمون های جنسی در دختر و پسر، تمایلات دگرجنس خواهانه هم در آنها شکل می گیرد. نوعی نیاز به برقراری ارتباط عاطفی و هیجانی و نیز ارتباط جسمی.
این یک فرآیند طبیعی است و تا قرن های متمادی انسان ها وقتی به سن بلاوغ می رسیدند اقدام به برقراری ارتباط برای تشکیل زندگی مشترک می کرده اند؛ بنابراین اینکه نوجوانی تمایل به برقراری ارتباط داشته باشد یا عاشق شود یا در ذهنش به این موارد فکر کند، اصلا چیز عجیبی نیست. خیال تان را راحت کنم، به سلامت روان نوجوانی که به اینجور چیزها فکر نمی کند، باید شک کنید!
چه واکنشی نشان دهیم؟
وقتی از رابطه نوجوان تان با جنس مخالف آگاه شدید، این کارها را انجام دهید:
1) ارتباط خودتان را با فرزندتان حفظ کنید
این اصل، مهمترین اصل تربیت فرزندان است. والدین باید به گونه ای با نوجوان تعامل کنند که خانواده مهمترین منبع ارتباطی برای او باشد. در واقع خانواده ای در تربیت فرزندش موفق شده است که فرزند نوجوانش اگر رابطه ای برقرار کرد یا تمایلی به فردی داشت، آن را ابتدا با والدین یا حداقل یکی از والدین در میان بگذارد.
نوجوان زمانی می تواند این کار را انجام دهد و خانواده را در جریان بگذارد که مطمئن باشد واکنش خانواده نسبت به این ماجرا وحشتناک نخواهد بود. مثلا اگر نوجوان متوجه باشد که با فهمیدن خانواده، دوره پر تنشی شروع خواهد شد، سرکوب می شود، مورد خشونت قرار می گیرد یا سرزنش ها و اضطراب های جدیدی برایش شروع خواهند شد، ترجیح می دهد اساسا قید اطلاع رسانی به خانواده را بزند. چنین نوجوانی مستعد آسیب در روابط عاطفی است و به واسطه اینکه پتشوانه تجربی و حمایتی و آموزشی ندارد، احتمالا دچار مشکلات در رابطه یا حتی سوءاستفاده خواهد بود.
نوع دوم خانواده هایی هستند که با مطلع شدن از این ارتباط، اصولا شروع به نصیحت و سرزنش می کنند و تلاش می کنند که ارتباط نوجوان شان را قطع کنند. نتیجه اینکه شاید موفق شوند که فرزندشان را از ادامه ارتباط منصرف کنند ولی مشکل اینجاست که احتمالا نوجوان در تجربه های بعدی ترجیح می دهد که خانواده را در جریان این اتفاق ها قرار ندهد.
نوع سوم خانواده هایی هستند که بعد از فهمیدن ماجرا، به احساس نوجوان شان احترام می گذارند. او را برای این ارتباط سرزنش نمی کنند. این خانواده ها آگاهانه سعی می کنند که ارتباط شان را با فرزندشان حفظ کنند تا نوجوان بتواند به راحتی مشکلاتی که پیش می آید را با آنها در میان بگذارد ولی در عین حال تلاش می کنند فرزندشان را راهنمایی کنند.
این راهنمایی به معنای نصیحت نیست بلکه آنها واقعیت های موجود را درباره ارتباط های نوجوانی می گویند. مثلا همانقدر که به احتمال بی ثباتی این رابطه ها اشاره می کنند، به جذاب بودنشان هم اشاره می کنند، به اینکه کنجکاوی نوجوان را برمی انگیزاند.
2) با نوجوان تان صادقانه صحبت کنید
آمارها نشان می دهند که نوجوانان بیشترین اطلاعات ارتباطی را از همسالان می گیرند و تنها درصد کمی را از والدین می گیرند؛ این در حالی است که همسالان همیشه اطلاعات مبهمی از اینگونه روابط دارند و والدین مشخصا دقیق ترین اطلاعات را دارند.
بنابراین نسبت به روابط، هیجان ها و احساس هایی که افراد می توانند در این دوره تجربه کنند، با نوجوان تان حرف بزنید و اطلاعات دقیق به او بدهید. سعی نکنید اطلاعات دلهره آور در اختیار او قرار دهید. اینکه اینگونه روابط موجب بدبختی آدم ها می شود یا ایجاد احساس گناه در نوجوان، کمکی به مدیریت این وضعیت نمی کند. منصف باشید و اطلاعات دقیق در اختیارش قرار دهید.
3) پذیرش تان را بالا ببرید
منظورم این نیست که هر اتفاقی افتاد با آغوش باز بپذیرید، نه؛ پذیرش یعنی اینکه آرامش خود را در مواجه شدن با برخی اتفاق های فرزندتان بالا ببرید. نوجوانی که با مسئله ای روبرو شده است، خود به اندازه کافی استرس و تنش دارد. بهتر است شما با آرامش تان، وضعیت روانی فرزندتان را بیشتر دچار تنش نکنید.
لزومی ندارد در آن لحظات شروع کنید به پیش بینی هایی که از این رابطه کرده بودید، اینکه این رابطه از اول اشتباه بوده است. جو حمایتی خانواده را به گونه ای پیش ببرید که فرزندتان به خانواده اعتماد کند. آنقدر پذیرش داشته باشید که نوجوان تان بتواند اتفاق های عجیبی که برایش افتاده را با شما در میان بگذارد. در واقع خانواده باید اولین حریم امن نوجوان باشد.
4) کنترل نکنید
بعضی از خانواده ها تمام تلاش خود را می کنند که فرزند نوجوان شان را کنترل کنند. چک کردن گوشی، زیر و رو کردن وسایل شخصی اش برای پیدا کردن نشانه های خطر! یا پیگیری کردن کارهای روزمره زندگی نوجوان.
نوجوان ها متوجه این کنترل ها می شوند. آنها (و در کل همه انسان ها) نسبت به کنترل شدن حساس هستند. کنترل ارتباط را قطع می کند، اعتماد را از بین می برد و نوجوان را از خانه گریزان می کند. به حریم شخصی نوجوان احترام بگذارید ولی همیشه خود را برای شنیدن حرف های نوجوان تان درباره رابطه عاطفی اش آماده کنید.
5) خط قرمزها را مشخص کنید
به جای تهدیدها یا نصیحت های مکرر، با در نظر گرفتن وضعیت خانوادگی، خط قرمزهایی را برای این ارتباط مشخص کنید. محدودیت های خانوادگی را با او در جریان بگذارید. محدودیت هایی مثل محدودیت های زمانی ارتباط، استفاده تلفنی و ...
حتی می توانید محدودیت رابطه جنسی را با قاطعیت با آنها در میان بگذارید. متاسفانه خانواده ها از صحبت کردن در این موارد به شدت گریزان هستند و چه بسا می ترسند که با صحبت کردن در این باره، فایل هایی در ذهن نوجوان باز کنند که فرزندشان قبلا توجهی به آنها نداشته است.
اگر تا این زمان آموزش جنسی به فرزندتان نداده اید، سعی کنید به شیوه های مختلف او را آگاه سازید. مثلا می توانید کتاب های خوبی در این باره برای هدیه دادن به فرزندتان پیدا کنید.
6) با دوست فرزندتان ارتباط برقرار کنید
در صورتی که مقدور باشد، با فردی که فرزندتان با او دوست شده، آشنا شوید. او را به خانه یا به یک گردش چند ساعته در شهر دعوت کنید. حسن نیت تان را هم به فرزندتان و هم به دوستش ثابت کنید و نشان دهید که به احساس آنها احترام می گذارید.
با این کار مدیریت بیشتری روی ارتباط آنها خواهید داشت. با این کار احتمالا آنها مخفی کاری نمی کنند و مشکلات شان را با شما در میان می گذارند. خطوط قرمز را رعایت می کنند و طبق اصول خانوادگی شما پیش می روند.
این شکل از ارتباط عموما برای خانواده ها بسیار سخت است، مخصوصا اگر دخترشان در ارتباط باشد ولی واقعیت این است که با جنگ و دعوا و تنش کاری پیش نمی رود.
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
صفحات پیشنهادی
اگر خانواده با انتخاب ما برای ازدواج مخالفت کند چه کار کنیم؟
پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۲ یک مشاور گفت این روزها ممکن است برای بسیاری از جوانان پیش بیاید که فردی را برای ازدواج بپسندند و مناسب ببینند اما خانوادهها با انتخابشان مخالفت کنند این موضوع چند دلیل دارد از جمله اینکه والدین همیشه تصور میکنند که خودشان میتوانند انتخاب بهتریفتوای عجیب: باطل نشدن روزه با رابطه جنسی!
فتوای عجیب باطل نشدن روزه با رابطه جنسی سلفیها مدعی شدهاند چند تن از مراجع مشهور شیعیان روابط جنسی را از جمله مبطلات روزه نمیدانند روزنامه جمهوری اسلامی به نقل از پایگاه مصرالیوم نوشته است سلفیها با ذکر نمونههای غیرواقعی و واهی از فتواهای مراجع شیعه مدعی شدند که چند تناین رابطه های جنسی نیاز به مشاوره جنسی دارند
رابطه جنسی بین همسران ممکن است با مشکلاتی مواجه شود بهترین راهکار در برخورد با این مشکلات در رابطه جنسی کمک گرفتن از مشاوران جنسی است اگر به تازگی عقد کرده اید یا جزو عروس و دامادهایی هستید که هنوز مدت زیادی از زندگی تان زیر یک سقف نمی گذرد شاید درباره مسایل جنسی با هم مشکلاترابطه جنسی تان با بودن موارد زیر خراب می شود
از گذاشتن این وسایل در اتاق خواب تان خودداری کنید تا رابطه جنسی بهتری داشته باشید برخی وسایل در اتاق خواب هستند که میتوانند بر زندگی زناشویی و روابط جنسی شما بدون آنکه بدانید تاثیر منفی بگذارند این موارد عبارتند از وسایلی که رابطه جنسی تان را خراب می کند عکسهای خانوادگیبر ااگر ما بیاییم رابطه کانادا و ایران عادی میشود
رهبر حزب لیبرال کانادا اگر ما بیاییم رابطه کانادا و ایران عادی میشود رهبر حزب لیبرال کانادا می گوید اگر این حزب در انتخابات آینده فدرال کانادا پیروز شود دولت او روابط دیپلماتیک با ایران را عادی می کند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز "جاستین ترودو" رهبر حزب لیبرال کانچگونه رابطه جنسی صمیمانه ای داشته باشیم؟
همه مي دانند كه رابطه جنسي حياتي ترين جزء همه ي ازدواج هاست پس اگر يكي يا هر دوي زوجين علاقه و رغبت خود را از دست دادند چه مي شود تحقيقات نشان داده است كه درصد انبوهی از چننین ازدواج هايي با شكست مواجه مي شود بعد از مسايل مالي مسايل جنسي دومين دليل براي طلاق شناخته شده استقانونی شدن رابطه نامشروع همجنس بازان ننگ است
سناتور آمریکایی قانونی شدن رابطه نامشروع همجنس بازان ننگ است نامزد حزب جمهوریخواه برای انتخابات ریاستجمهوری آتی آمریکا از تصویب قانونی شدن ازدواج همجنس بازان در تمامی ایالات این کشور شدیدا انتقاد کرد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز سناتور تِد کروز نامزد حزب جمهوریخواهاگر مایلید فرزندتان بخندد
با این روش های ساده می توان به راحتی کودک را خنداند و لبخند را روی لبانش نشاند راههای سادهای وجود دارد که سرتا پای نوزاد شما بخندد فقط کافی است این راهها را امتحان کنید ۳ ماهگی حرکت خندهدار مامان نون بیار کباب ببر بازی می کند سلولهای ویژه مغز به نام نورون آینه باعث میشورابطه اعتیاد به مواد مخدر و نبود رضایت جنسی
آیا می دانسستید نبود میل و کاهش رضایت جنسی می تواند موجب اعتیاد افراد شود گرایش این افراد به سمت مواد مخدر بسیار بالاست مصرف مواد مخدر تهدیدی جدی برای جامعه است و همه آحاد جامعه و خانوادهها در معرض آسیبها و عوارض ناشی از آن هستند بنابراین کمتر خانوادهای میتواند ادعا کند کهرابطه جنسی را هیچ گاه فراموش نکنید
رابطه جنسی را هیچ گاه فراموش نکنید صحبت کردن درباره مسائل جنسی در اکثر فرهنگ ها و از جمله در کشور ما امر رایجی نیست به ویژه وقتی صحبت درباره بزرگترهای خانواده است جای گفتن و شنیدن کمتر و کمتر می شود ماهنامه سپیده دانایی - زهره شیرافکن کارشناس ارشد مشاوره خانواده صحبت کردن دربروزهای مناسب برای برقرای رابطه جنسی برای زنان
ممکن است در برخی روزها میل جنسی بانوان نسبت به روزهای دیگر بیشتر و مناسب تر از روزهای قبل باشد که در ادامه مطلب بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد دانشمندان دانشگاه کاتانیا در ایتالیا بر روی ۱۱۸۹ زن در این زمینه بررسیهایی انجام داده و وضعیت جنسی روزانهشان را از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱7 زمان مناسب برای داشتن رابطه ی جنسی
رابطه ی جنسی باعث آرامش اعصاب کاهش فشار خون و اضطراب می شود داشتن رابطه ی جنسیبراساس آخرین پژوهش ها مناسب ترین زمان ها برای برقراری رابطه ی جنسی به این ترتیب است 1- رابطه جنسی در صبح صبح یکی از زمان های مناسب برای داشتن رابطه جنسی است در واقع در ساعت های آغازی روز علاوه بر اکدام نوع هپاتیت با رابطه جنسی منتقل می شود؟
هپاتیتهای ویروسی B و C از بیماریهای بسیار جدی کبد محسوب میشوند که میتوانند از طریق روابط جنسی هم از فردی به فردی دیگر منتقل شوند انتقال هپاتیت با رابطه جنسیحدود 450 میلیون نفر در جهان به هپاتیت B و حدود 200 میلیون نفر مبتلا به هپاتیت C هستند این درحالی است که گروهی از ایندلیل تمایل برخی افراد به رابطه جنسی خشن
در هر دو جنس مرد و زن تمایل به رابطه جنسی خشن میتواند وجود داشته باشد بطور کلی تمایل و لذت از خشونت در رابطه جنسی به شرط لذت برای فاعل نشانه سادیسم جنسی و برای مفعول به شرط لذت نشانه مازوخیسم جنسی است تعریف دقیقتر آن رابطه جنسی که در آن لذت روانی به سبب آسیب رساندن به جسم خودگاهی بهتر است زنان برای رابطه جنسی پیشقدم شوند
مردان راحت تر احساسات جنسی خود را بیان می کنند گاهی اوقات دیده می شود که هیچ یک از زوجین برای آغاز رابطه جنسی پیش قدم نمی شوند که همین مسایل منجر به ایجاد مشکل میان آنها می شود در حالی که ساده ترین راهکار داشتن ارتباط موثر است دکتر مرقاتی خوئی اظهار داشت به طور معمول به دلیل ارابطه جنسی برای مبتلایان به فشارخون خطر دارد؟
در شروع رابطه زناشویی سیستم عصبی سمپاتیک تحریک میشود و فشارخون مقداری بالا میرود البته این اتفاق دلیل نمیشود که برقراری رابطه زناشویی برای افراد مبتلا به فشارخون خطرناک باشد مگر اینکه فشار تحتکنترل نباشد و خیلی بالا برود تاثیر فشارخون بر رابطه زناشویی با افزایش شیوع چاقیآیا افراد مسن نیازی به رابطه جنسی ندارند؟
هیچ زن و یا مرد بالای 50 سالی وجود ندارد که معتقد باشد زندگی جنسی او نسبت به زمانی که 20 ساله بوده تغییری نکرده است هیچ زن و یا مرد بالای 50 سالی وجود ندارد که معتقد باشد زندگی جنسی او نسبت به زمانی که 20 ساله بوده تغییری نکرده است ممکن است زندگی جنسی او بهتر و یا بدتر شده باش-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها