واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
استاندار گیلان : استقرار تمام وقت بالگرد امداد هوایی در استان لازم است استانها > گیلان - نشست ستاد ساماندهی سواحل و مناطق گردشگری گیلان با توجه به آغاز موج دوم سفرهای تابستانی به ریاست استاندار برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، دکتر نجفی در این نشست بخشی از مشکلات اجتماعی و ناهنجاری های موجود را به دلیل کمبود فضاهای مفرح برای شور و شعف جوانان دانست و خاطر نشان کرد : بحمدا... در گیلان دراین خصوص گام های خوبی برداشته شده است و به دنبال بهبود این بخش هستیم.
وی با اشاره به اینکه برای محافظت از هر فرد برای جلوگیری از غرق شدن نمی توان یک منجی قرار داد گفت : هدف ما این است که درکنار حضور گسترده نیروهای نجات غریق، اورژانس، هلال احمر و دیگر دستگاه های متولی با آموزش و اطلاع رسانی فرهنگ جلوگیری از شنا کردن در مناطق پرخطر را ترویج دهیم و در این مسیر به دنبال پلیسی کردن فضای منطقه نیستیم.
وی صدا و سیما را یکی ازبخش های موثر در آموزش و تبلیغ مباحث مختلف سواحل دانست و افزود : با هماهنگی که با صدا و سیما انجام خواهد گرفت در کمک به بهبود فضای آموزشی و اطلاع رسانی برای کاهش تعداد غریق تلاش شود.
دکتر نجفی با اشاره به اینکه اکثر طرح های سالمسازی دریا در روستاها وجود دارند گفت : در این بخش برای توسعه روستاها که سواحل نیز بخشی از آن هستند می توان از بودجه اعتبارات روستایی و عمرانی دهیاریها نیز بهره مند شد.
استاندار گیلان استقرار تمام وقت بالگرد امداد هوایی در استان را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: نبود آشیانه نباید بهانهای برای عدم استقرار بالگرد باشد بهویژه اینکه وضعیت گیلان از نظر بروز بلاياي طبيعي نظير خشکسالی و آتشسوزی جنگلها نگران کننده است.
دکتر نجفی کمبود منابع مالی را در آماده سازی سواحل قابل توجیه ندانست و گفت: گیلان به دلیل موقعیت گردشگری و استقبال مسافران از سواحل نیاز به همت و حمایت بیشتری دارد.
وی بر ضرورت ترویج اینکه جمعیت این استان به طور متوسط با حضور مسافران 5 میلیون نفر است افزود : با این حجم از مسافر در طول سال ما باید سهم استان را در بخش های بهداشتی، ورزشی و گردشگری بگیریم و انتظارم از مدیران این است که این مسئله را در وزارتخانه ها توجیه کنند.
وی وضعیت گرمای هوای استان را رو به افزایش خواند و از فرمانداران و اعضای ستاد مذکور خواست طبق وظایف خود اقدام کنند.
در این جلسه که معاون هماهنگی امور عمرانی، فرمانداران شهرستانهای ساحلی و مدیران دستگاه های اجرائی مختلف حضورداشتند، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با ارائه گزارشی از وضعیت سواحل استان گفت : تاکنو 43 طرح سالمسازی به مرحله اجرا در آمده است و 320 نقطه خطر آفرین در سطح استان شناسایی شده است.
محمد احمدی پور تعداد غریق تا پایان خرداد امسال را 3 نفر عنوان کرد و افزود : در سال گذشته تا پایان خرداد 17 نفر غرق شده بودند.
در ادامه این جلسه هر یک از مدیران دستگاه ها و نیز فرمانداران شهرستانهای ساحلی به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
کلید واژه ها: استان گیلان - گردشگری -
سه شنبه 16 تیر 1394 - 19:02:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]