واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
فرصت دعا و استغفار را از یکدیگر دریغ نکنیم
یکی از مهمترین زمانها برای دعا و استغفار، شب قدر و بهترین مکان برای احیای شبهای قدر، مسجد است.
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با فرا رسیدن ماه بندگی خدا شبهای قدر مساجد و تکیههای سراسر کشور عزیزمان میزبان خیل عظیمی از عاشقان امیرالمومنین علی(ع) است که به سوگواری شهادت آن حضرت نشسته و شب را با طلب استغفار از یگانه معبود هستی صبح میکنند.
*شبهای قدر اوج معنویت ماه رمضان
ماه مبارک رمضان در میان ماههای دیگر سال، از عظمت بالایی برخوردار است، ماهی که در آن شب قدر و نزول قرآن کریم قرار دارد، پس خوشا به حال افرادی که در طول روزهای پیش از شبهای قدر کاری کرده باشند که در این فرصت های پر ارزش بتوانند بر سر سفرهی الهی نشسته و با رویی گشاده از طرف میزبان پذیرایی شوند و این فرصت را مغتنم شمرده و از رهگذر مبارزه با نفس اماره و پاک شدن روح و روان خود اشک ریخته و از خداوند منان طلب یاری و بخشش کنند.
*سفارش به حضور در مساجد در ایام قدر از گذشته تا به امروز
با بررسی سیرهی معصومین علیهمالسلام متوجه میشویم که آن بزرگواران با تاکید بر احیا شبهای قدر در مساجد سعی داشتند به پیروان خویش حضور در خانهی خدا را مخصوصا در چنین شبهای پر فضیلتی آموزش دهند چنانکه رسول خدا(ص) حتی در شبهای بارانی، در حالی که مسجد مدینه سقف نداشت، عبادت و شب زندهداری را ترک نمی کردند.
با توجه به این مسائل، پسندیدهتر ان است که تمامی افرادی که توانایی حضور در مسجد را دارند در این شبهای گرانقدر فرصت را از دست ندهند و در مساجد به راز و نیاز با پروردگار خویش بپردازند.
*عشقی که، در وجود تمام مسلمانان غلیان میکشد
حضور در مساجد برای احیاء شبه های قدر وعزاداری برای امام علی(ع) از جمله سنتهای نکویی است که از سالهای گذشته بوده و همچنان نیز ادامه دارد. حضوری که مختص یک قشر یا طبقه خاصی از جامعه نیست بلکه عشق به مولای متقیان حضرت علی(ع) در قلب افراد با هر اعتقاد و مسلکی موج میزند.
عزاداران سعی دارند با حضور در خانهی خدا علاوه بر سوگواری برای امام خویش به راز و نیاز و درد دل کردن با یگانه خدای خود بپردازند و تمام تلاششان را میکنند که چنین فرصت عظیمی را به راحتی از کف نداده و تمام بهره معنوی را از این شبها کسب کنند تا باری از گناهانشان کم شود اما متاسفانه برخی از هموطنان شریف که البته تعدادشان به انگشتان دست هم نمیرسد با رعایت نکردن بهداشت فردی موجبات ناراحتی و آزردن خاطر اطرافیان خود را فراهم میکنند و ناخواسته باعث میشوند برخی که از این مساله ناراحت میشوند مساجد را ترک کرده و این شبهای پرفیض را در خانههای خود احیا کنند.
یک کارشناس مذهبی در خصوص رعایت پاکیزگی افراد در مساجد میگوید: همانطور که، همهی ما اطلاع داریم در دین میبین اسلام همواره به پاکیزگی اشاره و تاکید شدهاست پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: "پاکیزگی از ایمان است" با توجه به اینکه، حضور در مساجد به منظور زنده نگهداشتن شبهای قدر از جمله پرفضیلتترین اقدامات در این شبها میباشد، اما متاسفانه نه برخی هموطنان با رعایت نکردن بهداشت فردی که گاها ناخواسته است موجب نارضایتی جمعیت زیادی میشوند که در مساجد حضور دارند از این رو بهتر است مردم قبل از حاضر شدن در خانهی خدا استحمام کنند و همیشه با خود یک عطر کوچک به همراه داشتهباشند تا هیچ یک از هموطنان به خاطر این دلایل سطحی و گذرا فرصتی را که تنها یک بار در سال برایمان به وجود میآید را از دست نداده و شبهای قدر را با خیالی آسوده در مساجد و در کنار همشهریان خویش زنده نگهدارند.
گزارش: مریم کرمی
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
لیالی قدر فرصت بازنگری در اعمال است
۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]