محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844285288
اخبار ویژه روزنامههای کشور یک اصلاحطلب: آقای روحانی! صلح امام حسن(ع) را یاران خائن تحمیل کردند/ مجازات استفاده غیرمجاز از آب و برق
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اخبار ویژه روزنامههای کشور
یک اصلاحطلب: آقای روحانی! صلح امام حسن(ع) را یاران خائن تحمیل کردند/ مجازات استفاده غیرمجاز از آب و برق
اخبار ویژه روزنامههای کشور در روز سهشنبه را از نظر میگذرانید.
به گزارش خبرگزاری فارس، اخبار ویژه روزنامه های کشور در روز سه شنبه 94/4/16 را در ادامه می خوانید: روزنامه کیهان
معاهده برای ایران توافق غیر الزامآور برای آمریکا!
یک دیپلمات سابق آمریکایی تأکید کرد حتی اگر در مذاکرات هستهای توافقی حاصل شود، بعید است کنگره آن را تأیید کند و بنابراین این توافق به معاهده الزامآور برای آمریکا تبدیل نخواهد شد.
جیم جاتراس، دیپلمات سابق آمریکایی، در گفتوگو با شبکه راشاتودی گفت: اسرائیلیها نفوذ عظیمی از طریق کنگره آمریکادارند و از همین رو است که ما شاهد طرحی از سوی کنگره برای تأیید و به اجرا گذاشتن توافق نخواهیم بود؛ البته اگر فرض کنیم که چنین توافقی حاصل بشود. لذا این مسئله به قدرت اجرایی ویژه اوباما باز خواهد گشت و این دقیقاً همان چیزی است که ایرانیان در رابطه با آن ابراز نگرانی کردهاند، زیرا این توافق به معاهدهای الزامآور براساس قانون آمریکا تبدیل نخواهد شد زیرا تبدیل آن به معاهده، مستلزم تصویب کنگره آمریکا است.
جاتراس تأکید کرد: از آنجایی که، احتمال این که کنگره آمریکا بر اجرای این توافق، مهر تأیید بزند بسیار کم خواهد بود، اجرای آن، به اختیارات ریاست جمهوری آمریکا موکول خواهد شد که با تغییر رئیس جمهور آمریکا، ممکن است تغییر کند.
مقامات وزارت خارجه آمریکا پیش از این اعلام کرده بودند که این کشور دنبال توافقی غیر الزامآور با ایران است.
یادآور میشود دکتر ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه مراسم شب قدر در مسجد امام علی(ع) شهر وین تأکید کرد: در مذاکرات هنوز هیچ چیز معلوم نیست، ما داریم تلاش میکنیم و برخی اختلافات همچنان باقی است.
به اعتبار مقاومت و ایستادگی تیم ایران، جانکری از در تهدید داخل شده و مدعی شده است: پیشرفتهای مهمی در مذاکرات به دست آمده اما هنوز چند مشکل دشوار وجود دارد که باید حل شود و آمریکا حاضر است در صورت لزوم مذاکرات هستهای را ترک کند.
کری گفت: «ما در واقع به پیشرفتهای زیادی دست پیدا کردهایم. اما هنوز به دلیل چند مشکل سخت جایی که لازم است نیستیم.»
کری افزود: «اگر به توافق نرسیم و ناسازگاری مطلق و عدم تمایل به پیشرفت مسائل وجود داشته باشد، همان طور که رئیس جمهور اوباما همیشه گفته، حاضریم جمع مذاکره را ترک کنیم.»
کری میگوید: هنوز آن جایی که باید باشیم نیستیم. به گزارش خبرنگار شبکه الحدث از وین اکثر موضوعات باقیمانده در مذاکرات هستهای ایران در وین پیچیدگیهای مربوط به نحوه لغو تحریمها است. در پیشنویسهای موجود پرانتزهایی درباره موارد اختلافی وجود دارد که پر کردن آن به معاونان وزرای امور خارجه یا خود وزرا محول شده است. جدول زمانی لغو تحریمها احتمالاً موضوعی است که بر سر آن توافق خواهد شد. ایران خواستار لغو فوری تحریمها و طرف غربی خواستار لغو تدریجی آن در سه مرحله نزدیک به هم است. موضوع بعدی مربوط به مراکز حساس نظامی غیر هستهای است که ایران با آن مخالفت میکند و معتقداست این مسئله به امور هستهای و منع گسترش تسلیحات هستهای ارتباطی ندارد. احتمالاً این مسئله با این توافق که بازرسیها با اطلاع قبلی باشد حل و فصل خواهد شد به نحوی که بازرسی از تأسیسات نظامی غیر مترقبه نباشد. ایران ورود بازرسان هستهای را به مواضع نظامی ممنوع میداند.
خبرنگار الحدث در بخش دیگری گفت: متن توافقنامه نهایی 20 صفحه است و چهار پیوست دارد که جمعاً 60 صفحه است. اکثر پیچیدگیها مربوط به نحوه لغو تحریمها است زیرا برخی تحریمها مربوط به اروپا و برخی مربوط به آمریکا است و شامل امور بانکی و بازرگانی و نفت و هواپیمایی است برخی تحریمها نیز مربوط به سازمان ملل و شامل هفت قطعنامه است که در سالهای 2006 تا 2010 تصویب شدهاند. ایران خواستار آن است که نخست تحریمهای سازمان ملل لغو شود و اولویتی برای لغو تحریمهای آمریکا و اروپا قائل نیست و این خود یکی از مسائل مورد اختلاف است.
روزنامه واشنگتن پست با اشاره به سخنان جانکری نوشت: کری پس از سومین دور گفتگوهایش با وزیر خارجه ایران، خوشبینیهای فزاینده مبنی بر قریبالوقوع بودن توافق هستهای با ایران را تضعیف کرد و در حالی که ضربالاجل روز سهشنبه برای حصول توافق هستهای نزدیک میشود، گفت که هر احتمالی در مذاکرات وجود دارد. او میگوید هنوز بسیاری از موضوعات مهم، حل و فصل نشدهاند.
با وجود حل نشدن مسائل اساسی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان از سفر هیئت 5نفره آژانس در ادامه سفر آمانو و بررسی جزئیات مربوط به «کلیات توافق شده» خبر داد.
با وجود اهمیت موضوع، هنوز هم حتی یک سطر خبر درباره کلیات توافق مذکور با آژانس منتشر نشده و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب با تأکید بر بیاعتمادی به آژانس (به خاطر عدم استقلال و عدم رعایت عدالت)، اعلام کردند جمهوری اسلامی ایران بازرسی از مراکز نظامی و مصاحبه با دانشمندان را نمیپذیرد. ایشان همچنین با متوقف کردن اجرای توافق احتمالی به گزارش آژانس مخالفت کردند.
حال فعلی شما در کارگزاران به مراتب بدتر از احمدینژاد است
سخنگوی حزب کارگزاران ضمن دعوت افراطیون مدعی اصلاحات به حضور در نظام، درباره احمدینژاد و حلقه حامیان او میگوید نظام باکسی شوخی ندارد و برای نظام، میزان حال فعلی افراد است!
حسین مرعشی از بازداشتیهای فتنه 88 در مصاحبه با سایت خبر آنلاین میگوید: اصلاحطلبان در حوادث سال 88 مقصر نبودند... اشتباهی که ما اصلاحطلبان کردیم این بود که فرصت دادیم نیروهای تندرو و افراطی سرمایه بزرگی مثل رهبری را به نفع خودشان مصادره کنند. این خطای استراتژیک اصلاحطلبان بود. امروز من میگویم ما اصلاحطلبان با هر سرمایه محدودی که در اختیارمان باشد مهمترین استراتژیمان در انتخابات این است که برگردیم و این پیوندها را بازسازی کنیم. ما رهبری را متعلق به عدهای خاص نمیدانیم. این را باید در انتخابات آینده نشان دهیم. استراتژی ما حرکت فعال در انتخابات با رعایت دغدغههای نظام و رهبری است و همینطور ادامه رقابتهای سیاسی حتی در محدودترین زمینی که نظام تعیین کند.
وی در ادامه با بیان اینکه احمدینژاد جریانی ندارد میگوید: من از همان ابتدا که احمدینژاد آمد برداشتم این بود که او در موقعیتی است که اگر نظام از آقای هاشمی گذشت کند از آقای خاتمی گذشت کند از آقای موسوی و کروبی هم بگذرد از آقای احمدینژاد نمیگذرد. کاری که آقای احمدینژاد میخواست در جغرافیای سیاسی ایران انجام دهد و نتوانست این بود که میخواست نفر اول شود و نگاهش به جایگاه رهبری بود.
مرعشی که برخی تحرکات لیبرال و ساختارشکنانهاش در جذب عناصر افراطی به کارگزاران موجب استعفای محمد هاشمی شد، در پاسخ این سؤال که «اصلاً فکر میکنید احمدینژاد فرصت رقابت پیدا میکنند؟ یعنی بتوانند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند؟» میگوید: نظام با کسی شوخی ندارد. نظام سه اصل دارد. اول اینکه میزان حال فعلی افراد است و حال فعلی را هم خودش تشخیص میدهد. دوم اینکه نظام با کسی عقد اخوت نبسته و سوم اینکه حفظ نظام از اوجب واجبات است. بنابراین نظام به امثال احمدینژاد دیگر چنین فرصتی نخواهد داد.
آقای مرعشی البته به این واقعیت اشاره نکرده که نظام با هیچ کس شوخی ندارد؛ همان گونه که در انتخابات سال 92، شورای نگهبان قانون اساسی هاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی را با هم رد صلاحیت کرد و امروز هم نظام فتنه را خط قرمز میداند و پای آن ایستاده است. بنابراین فتنهگران افراطی و مدعی اصلاحات نیز در زمره خط قرمز نظام جای میگیرند و اگر عملکرد بعدی احمدینژاد به عنوان یک فرد مورد سرزنش و اعتراض است به طریق اولی روند رفتاری جریان ساختارشکن فتنهگر مورد اعتراض و مؤاخذه و برخورد است.
آقای روحانی! صلح امام حسن(ع) را یاران خائن تحمیل کردند
«کملطفی است که شیخ حسن بدون توجه به موقعیتهای تاریخی، به ناصواب در موقعیت امام حسن(ع) بنشیند و واقعیتها را مبتلا به این همانی کند».
داریوش سجادی مشاور سابق کروبی و از همکاران نشریات اصلاحطلب در یادداشتی نوشت: «رئیس جمهور در نشست اخیر خود با استانداران اظهار داشتند تصمیمگیری برای صلح در مواردی سختتر از جنگ است. امام حسن علیهالسلام صلح را انتخاب کردند و ما نیز باید راه همان امام همام را پیش بگیریم. امام حسن علیهالسلام به ما یاد دادند که باید به «مصلحت ملت» و «خواست مردم» توجه کرد و به نفع امت و جامعه اسلامی تصمیم گرفت»!
سجادی درباره این سخنان خاطرنشان میکند: اظهارات فوق را بعد از کشف شغل جدید و عجیب «پزر عروس» اینک و به تأسی از برنامه «ماه عسل» میتوان به نوعی تلاش رئیس جمهور جهت نشستن یا نشان دادن خود در «پوزیشن» امام حسن(ع) و به منظور معرفی «پزر بودن» خود در چنان جایگاه و بزنگاهی معنایابی کرد! با این تفاوت که راه طی شده «از امام حسن تا شیخ حسن» برخوردار از یک گسست معرفتشناختی است. چنین اظهاراتی از جانب رئیس جمهور را در خوشبینانهترین حالت تنها میتوان به بیالتفاتی و عدم شناخت ایشان از مبانی ملکداری در هرم معرفتی اسلام تلقی کرد.
وی میافزاید: نشستن بر مقام تمجید صلح امام حسن و القای اینهمانی بین فضای آن صلح با فضای فعلی ایران در مذاکرات اتمی نیز حجتی دیگر از همان بیالتفاتی مسبوقالذکر است. ظاهراً جناب روحانی بدین معانی بیتوجهاند که؛ اولاً مطابق اظهارات قابل وثوق سال 66 آیتالله خامنهای در کسوت ریاست جمهوری ذیل سخنرانی در سازمان ملل متحد، صلح متاعی است گرانقدر اما عدالت از آن مهمتر است. بدین معنا فرمایش آقای روحانی مسموع نیست و اینجا محل مناقشه بین اولویت یا ارجحیت جنگ و صلح نیست و محل دعوا مطالبه «عدالت» حال چه از طریق جنگ و چه از طریق صلح است. ثانیاً ایجاد رابطه اینهمانی بین صلح امام حسن(ع) با موقعیت فعلی ایران در مذاکرات اتمی اگر جاهلانه نباشد؛ قطعاً غافلانه است.
سجادی مینویسد: اهتمام امام حسن در صلح با معاویه حفظ حداقلها از سر معذوریتها بود. به تعبیر رسای آن حضرت؛ «من به این علت حکومت و زمامداری را به معاویه واگذار کردم که اعوان و یارانی برای جنگ با وی نداشتم. اگر یارانی داشتم شبانه روز با او میجنگیدم تا کار یکسره شود. من کوفیان را خوب میشناسم و بارها آنها را امتحان کردهام. آنها مردمان فاسدی هستند که اصلاح نخواهند شد، نه وفادارند، نه به تعهدات و پیمانهای خود پایبندند و نه دو نفر با هم موافقند. برحسب ظاهر به ما اظهار اطاعت و علاقه میکنند، ولی عملاً با دشمنان ما همراهند.»
بدین معنا این کمال کملطفی است که آقای روحانی بدون توجه به موقعیت تاریخی، واقعیتهای فعلی را با نشستن ناصواب در «پوزیشن امام حسن» مبتلا به «اینهمانی» میکنند!
مردم نه برای توافق جشن میگیرند و نه برای شکست مذاکرات عزا
یک شبه روشنفکر دم دمی مزاج که خواستار آماده شدن مردم برای جشن هستهای شده بود، به فاصله 48 ساعت شکست مذاکرات را پیشبینی کرد و به واکنش مردم در این زمینه پرداخت!
صادق زیباکلام پیش از این در روزنامه آفتاب یزد مدعی شده بود که تمام موضوعات مورد اختلاف در مذاکرات از سر راه برداشته شده و مردم از همین حالا آماده جشن هستهای در عید فطر باشند!
او اما اکنون در روزنامه اعتماد مینویسد: مردم اگر تیم مذاکرهکننده با همه دوندگیها به ماحصل دلخواه نرسد، باز هم محال است از حمایت از تیم مذاکرهکننده عقب بکشند. این حمایت و همبستگی ملی را حتی با وجود شکست، بارها و بارها دیدهایم.
زیباکلام با مثال زدن باخت تیم ملی فوتبال در مقابل آرژانتین مینویسد: حالا حمایت و پشتیبانی مردم از تیم مذاکرهکننده ظریف هم به همین شکل است. شکست در مذاکرات هستهای اگرچه برای مردم ایران تلخ و سنگین خواهد بود، اما با اعتمادی که به تیم مذاکرهکننده دارند، همچنان به حمایت و پشتیبانیها ادامه میدهند.
همین اعتقاد مردم باعث میشود، حتی اگر توافق با شکست مواجه شود، مردم آن را به پای تیم مذاکرهکننده ننویسند. تمام مدتی که مردان هستهای ما با مرارت و پایمردی پشت میز مذاکره نشستند، مردم ایران با خوشبینی اخبار را دنبال میکردند و به پایان خوش آن امیدوار بودند.
وی سپس طبق معمول خود به تیم مذاکرهکننده سابق حمله کرد و نوشت: حتی مردم خوب میدانند اگر این تلاش و ممارستی که تیم ظریف در راه مذاکرات هستهای انجام داد، تیم قبلی انجام داده بود شاید در همان دوران ما به نتیجه دلخواه رسیده بودیم. مردم نقشهای قهرمانمابانهای که تیم قبلی بازی میکردند را با هوشیاری میدیدند؛ نقشهایی که با وجود کمکاریها و ضعفهایی که در عملکرد مذاکرات داشتند، اما در مصاحبههای مطبوعاتی با ژست قهرمانانهای ظاهر میشدند که ما مقابل غربیها ایستادهایم.
آقای زیباکلام ظاهراً با زرنگی و نبوغ خاصی خواسته در نوشته اخیر، گاف قبلی درباره جشن گرفتن را بپوشاند اما به جای عذرخواهی به خاطر اینکه چیزی از مسائل هستهای و مذاکرات نمیداند و با این وجود اظهارنظر میکند و جشن میگیرد و هورا میکشد، روش پر رو بازی و حمله به تیم سابق مذاکره را برگزیده است. اما در عین حال توضیح نمیدهد که همه تیمهای مذاکره پای منافع ملی ایستاده بودند و این طرف آمریکایی و غربی بود که به خاطر بدذاتی خود در طول این 12 سال حاضر نشده حداقل حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد.
اما درباره پیشبینی واکنش مردم باید گفت ملت ما عاقلتر و فهیمتر از آن هستند که نسبت به موفقیت یا ناکامی مذاکرات واکنشهای هیجانی بیخردانه از جنس واکنشهای آقای زیباکلام نشان بدهند. همان طور که اکثریت قاطع همین مردم برای بیانیه کذایی لوزان - با وجود فضاسازیهای رسانهای- جشن نگرفتند و به اندازه بازی استرالیا یا حتی آرژانتین به خیابان نیامدند. بنابراین باید به آقای زیباکلام توصیه کرد که به جای ارشاد مردم برای جشن توأم با ذوقزدگی یا دعوت خویشتنداری به خاطر شکست مذاکرات! زمام زبان و قلم خود را داشته باشد و درباره موضوعی که سر در نمیآورد و خطاب به ملت حکم صادر نکند.
از طرف دیگر باید گفت بنبست مذاکرات به خاطر کارشکنی و زیادهخواهی غرب، شکست ایران نیست آن گونه که برخی محافل غربزده القا میکنند.
و بالاخره باید به نشریات زنجیرهای متذکر شد آبروی خود را بر دست برخی شبه روشنفکران دم دمی مزاج و کمسواد و بیاطلاع به حراج نگذارند؛ هر چند که گویا مأموریت بزک کردن چهره آمریکا برای این نشریات، یک وظیفه اجباری است.
سردبیر روزنامه آفتاب یزد - روزنامهای که خواستار جشن پیشاپیش شده بود- هم اینک متواری است و در آمریکا پناهندگی گرفته است. * روزنامه خراسان
درخواست کابینه از مجلس درباره مجازات استفاده غیرمجاز از آب و برق
با توجه به اختیارات اعلام شده برای دولت در ماده 104 آیین نامه داخلی مجلس مبنی بر درخواست تسریع در رسیدگی به طرح ها و لوایحى که داراى اولویت باشند، یک مسئول ارشد اجرایی در ابلاغیه ای به مجلس شورای اسلامی، اعلام کرده است که حسب نظر کابینه، لوایحی چون «نحوه برخورد با استفاده کنندگان غیرمجاز از آب، برق، تلفن، فاضلاب و گاز»، «اجاره و استملاک اتباع و دولت های خارجی و سازمان های بین المللی در ایران» و مدیریت حوادث غیرمترقبه کشور در اولویت رسیدگی مجلس قرار گیرد. - روزنامه جمهوری اسلامی * یک پاکستانی با لباس زنانه در نزدیکی مسجدی در کویت دستگیر شد. خبرگزاری رسمی کویت گزارش داد: وزارت کشور کویت در بیانیهای اعلام کرد نیروهای امنیتی این کشور یک پاکستانی را که لباس زنانه به تن داشته و با چهرهای پوشیده در نزدیکی مسجد «الشیوخ» واقع در منطقه جلیب الشیوخ با تلفن صحبت میکرد بازداشت کردند. با توجه به انفجار هفته گذشته مسجد شیعیان کویت که دهها کشته و صدها زخمی برجای گذاشت، احتمال میرود این فرد نیز درصدد پدید آوردن حادثهای مشابه بوده است.
* پس از ورود انواع خودروهای لوکس – از پورشه گرفته تا مازراتی – که قیمتهای آنها به چندین میلیارد تومان هم میرسد، موتورسیکلتهای لوکس و غربی هم به صورت قابل توجه وارد تهران شدهاند تا آنهایی که خرید خودروهای لوکس عطششان را فروکش نمیکند، این بار پولهای خود را خرج خرید این مدل وسیله نقلیه کنند. به گزارش تابناک، بررسیهای سایت صبحانه از برخی فروشگاههای عرضه کننده موتورسیکلتها نشان میدهد گرانترین مصداقی که فعلاً برای فروش موتورسیکلتهای لوکس وجود دارد، یک BMW تولید شده در سال 1393 است که مدل آن «S 1000PR» اعلام شده و کاملاً صفر کیلومتر است. موتورسیکلت دیگری که در این سطح قیمت وجود دارد Suzuki 1400 GSX است که اگرچه مدل آن مربوط به سال 1387 است و کمی از آن استفاده شده، اما قیمت آن جهت فروش 130 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. اگرچه محدودیتهای قانونی و نظارتهای دقیق نیروی انتظامی درخصوص استفاده از موتورسیکلتها، کار را برای دارندگان یا علاقمندان مرفه این وسیله نقلیه سخت کرده است، اما هنوز هم گاهی میتوان صدای غرش این موتورها را در سواحل و خیابانهای خلوت یا پیستهای مسابقه شنید تا مشخص شود پولدارها با هر چیز لوکس، به فخرفروشی میپردازند.
* سایت جبهه جهانی مستضعفین نوشت: گروهک تروریستی داعش، لیستی از مشخصات نیروهای خود تهیه کرده و آن را در اختیار دختران انگلیسی برای انتخاب همسر دلخواهشان قرار داده است. سایت خبری «فرانس 24» گزارش داد، دو دختر انگلیسی پس از آگاهی از این مشخصات به سوریه مسافرت و با دو تن از نیروهای داعش ازدواج کردند. آقای «تسنیم اکونجی» وکیل خانوادگی این دو دختر انگلیسی در گفت و گویی با روزنامه «گاردین» ضمن تایید این خبر گفت: کادیزا سلطانه (16 ساله)، شمیمه بیگم (15 ساله) و امیره عباس (15 ساله) سه دختر انگلیسی هستند که در زمستان گذشته از طریق ترکیه وارد سوریه شده و تاکنون دو نفر از آنان با انتخاب همسر خود از این لیست ازدواج کردهاند. خانوادههای این سه دختر ضمن ابراز ناراحتی از فرار و ازدواج دخترانشان، از بیعملی پلیس انگلیس در مقابله با پدیده پیوستن دختران انگلیسی به داعش به شدت انتقاد کردند. شکستهای پی در پی، کمبود نیرو، بازداشت و هلاکت اعضای داعش در مناطق مختلف، این گروهک را بر آن داشته است تا از هر طریقی برای گسترش عقاید انحرافی خود و جذب نیروهای بیشتر تلاش کند و برای محقق شدن این هدف به استفاده از زنان روی آورده است. انتهای پیام/
94/04/16 - 09:13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
اخبار ویژه روزنامههای کشور درخواست برخی مسئولان برای لغو مصوبه دولت هاشمی/ قطعشدن یارانه یکی از داروهای بیما
اخبار ویژه روزنامههای کشوردرخواست برخی مسئولان برای لغو مصوبه دولت هاشمی قطعشدن یارانه یکی از داروهای بیماری اماساخبار ویژه روزنامههای کشور در روز چهارشنبه را از نظر میگذرانید به گزارش فارس اخبار ویژه روزنامههای کشور در روز چهارشنبه 94 4 3 را در ادامه میخوانیاخبار ویژه روزنامههای کشور ضیافت عارف برای سران گروهک مطرود امام(ره)/ دستور فوری دولت برای هزینههای درمانی ا
اخبار ویژه روزنامههای کشورضیافت عارف برای سران گروهک مطرود امام ره دستور فوری دولت برای هزینههای درمانی ایثارگراناخبار ویژه روزنامههای کشور در روز سهشنبه را از نظر میگذرانید به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس اخبار ویژه رونامههای کشور در روز سهشنبهاخبار ویژه روزنامههای کشور عباس عبدی: خانواده هاشمی خود را در برابر جامعه قرار میدهد
اخبار ویژه روزنامههای کشورعباس عبدی خانواده هاشمی خود را در برابر جامعه قرار میدهدیک فعال اصلاحطلب گفت هاشمی اگر عملکرد دستگاه قضایی در محکومیت برخی مدیران دولت سابق را بپذیرد باید حکم پسرش را هم قبول کند به گزارش خبرگزاری فارس اخبار ویژه روزنامههای کشور در روز شنبهاخبار ویژه روزنامههای کشور ابلاغیه جدید برای لغو یک مصوبه دولت احمدینژاد/ گیلان افطاریهای دولتی را ممنوع کر
اخبار ویژه روزنامههای کشورابلاغیه جدید برای لغو یک مصوبه دولت احمدینژاد گیلان افطاریهای دولتی را ممنوع کرداخبار ویژه روزنامههای کشور در روز دوشنبه را از نظر میگذرانید به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس اخبار ویژه روزنامههای کشور در روز دوشنبه 94 4 1 را در ادامهمسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحبالامر (عج) قزوین: صلح امام حسن مجتبی (ع) امر به معروف و نهی از منکر است/شیوه
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحبالامر عج قزوین صلح امام حسن مجتبی ع امر به معروف و نهی از منکر است شیوههای امر به معروف و نهی از منکر را بلد نیستیممسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحبالامر عج استان قزوین گفت صلح امام حسن مجتبی ع امر به معروف و نهی از منکر است و اگر صلحفروش باند و برج مراقبت یک فرودگاه کشور/ کشف تخلف میلیاردی در مازندران/ ابتکار ویژه برای مقابله با روزه خواری/
فروش باند و برج مراقبت یک فرودگاه کشور کشف تخلف میلیاردی در مازندران ابتکار ویژه برای مقابله با روزه خواری روايت جديد احمدي نژاد از برکناري متکي رد پای سردار سلیمانی در اسناد ویکی لیکس سعودی رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمترماجرای صلح امام حسن و این روزهای هسته ای چیست؟
ماجرای صلح امام حسن و این روزهای هسته ای چیست محسن مهدیان 13 تیر 94رئیس جمهور محترم شب پنجشنبه در جمع استانداران با اشاره به شکل گیری صلح امام حسن تاکید کردند که تصمیم گیری برای صلح در مواردی سخت تر از جنگ است امام حسن علیه السلام صلح را انتخاب کردند و ما نیز باید راه همان امامصدا و سیما: از صلح امام حسن چیزی نگویید!
صدا و سیما از صلح امام حسن چیزی نگویید مذاکرات هستهای میان ایران و قدرتهای بزرگ جهانی در حالی انجام میگیرد که احتمال حصول توافق بیش از هر زمان دیگری است اما گویا این مسأله برای صداوسیما به گونهای دیگر دنبال میشود خبرگزاری ایسنا مذاکرات هستهای میان ایران و قدرتهای بزرگاخبار ویژه رونامههای کشور عبدالله نوری: روحانی کاتالیزور است/ هشدار دولت درباره استفاده و خرید محصولات تولید
اخبار ویژه رونامههای کشورعبدالله نوری روحانی کاتالیزور است هشدار دولت درباره استفاده و خرید محصولات تولید باراناخبار ویژه رونامههای کشور در روز یکشنبه را از نظر میگذرانید به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس اخبار ویژه رونامه های کشور در روز یکشنبه 94 4 7 را در ادامه مییادداشت/ امیرحسین یزدانپناه الزامات تفسیر صلح امام حسن(ع)/ شرایط و زمینههای شکل گیری یک «صلح تاریخی
یادداشت امیرحسین یزدانپناهالزامات تفسیر صلح امام حسن ع شرایط و زمینههای شکل گیری یک صلح تاریخیواقعیت این است که اگر قرار است درباره صلح امام حسن ع و یا هر واقعه تاریخی دیگر تفسیری ارائه شود لازم است که زمینه های شکل گیری واقعه اعم از شرایط زمانی و سیاسی و مطرح شود ودستور اکید مدیران صدا و سیما به تهیه کنندگان: هیچکس درباره صلح امام حسن چیزی نگوید
دستور اکید مدیران صدا و سیما به تهیه کنندگان هیچکس درباره صلح امام حسن چیزی نگوید سیاست > احزاب و شخصیتها - تهیه کنندگان برنامه های صدا و سیما از برنامه سازی درباره صلح امام حسن مجتبی منع شده اند به گزارش خبرآنلاين با توجه به نزديک شدن به حصول توافق هسته اي در ويمفاد صلح نامه امام حسن(ع) چیست؟
مفاد صلح نامه امام حسن ع چیست در مورد مواد صلح نامه بین امام حسن ع و معاویه در مدارک تاریخى اتفاق نظر کاملى وجود ندارد اما چند منبع کهن یکى ابن اعثم کوفى دیگرى بلاذرى و سوم ابن شهر آشوب مبادرت به ثبت این مواد اقدام کردند به گزارش فرهنگ نیوز در این گزارش یکی از پرتعدادترینتبیین صلح امام مجتبی(ع) و مقایسه آن با شرایط کنونی کشور
تبیین صلح امام مجتبی ع و مقایسه آن با شرایط کنونی کشور سیاست > دولت - رییس جمهوری با اشاره به اقدامات دولت در بخشهای مختلف از جمله صنعت معدن کشاورزی و گردشگری اظهارداشت با برنامهریزی مناسب میتوانیم مشکلات را پشت سر گذاشته و امیدی را که در جامعه ایجاد شده به یتوافق هسته ای و صلح امام حسن مجتبی علیه السلام
توافق هسته ای و صلح امام حسن مجتبی علیه السلام وبلاگ > خبر وبلاگ - درآستانه جوانی بودیم و سر پر از شور انقلابی که یکی از اهل نظر نوشت انقلاب اسلامی جهشی بود به سوی سکولاریزم خیلی نفهمیدیم چه می گوید اما احساس خوبی نسبت به این جمله نداشتیم بدون شک استاد اگر دمِ دستدبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری اصفهان: اصلاحطلبان با چند چهره وارد انتخابات میشوند/به مصلحت اصولگرایان است
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری اصفهان اصلاحطلبان با چند چهره وارد انتخابات میشوند به مصلحت اصولگرایان است که اختلافات را کنار بگذارنددبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان اصفهان گفت شورای راهبردی اصلاحطلبان تشکیل شده و با چند چهره در این انتخابات شرکت میکنند و به مصلحت اصصلح امام حسن (ع)
صلح امام حسن ع مرتضی اشراقی روز نو در ابتدا لازم می دانم خدمت خوانندگان محترم عرض نمایم که این نوشتار چکیده و تلخیص پژوهش حقیر در رابطه با صلح امام حسن ع است که اصل پژوهش به دلیل مطوّل بودن قابل ارائه در رسانه ها نبوده فلذا بصورت اجمال و بسیار مختصر و با قلمی روان و سادهدر ایران شرایط صلح امام حسن (ع) وجود ندارد
اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در ایران شرایط صلح امام حسن ع وجود ندارد اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در بیانیهای با اشاره به وضعیت کشور تاکید کردند امروز شرایط صلح امام حسن علیه السلام در کشور وجود ندارد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز اتحادیه انجمن&z-
گوناگون
پربازدیدترینها