واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۹ب.ظ)
عضو هيأت علمي جامعة المصطفي العالميه: دولتها آن گونه که بايد و شايد نسبت به مسأله حجاب توجه نداشته اند موج - قم - عضو هيأت علمي جامعة المصطفي العالميه گفت: دولتها در طول دوران پس از انقلاب آن گونه که بايد و شايد نسبت به مسأله حجاب توجه نداشتهاند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، عضو هيأت علمي جامعة المصطفي العالميه در ادامه تفسير آيات سوره نور در جمع زائران و نمازگزاران حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: بايد در جامعه اسلامي نسبت به مسائل ديني از جمله حجاب توجه شود.
وي با بيان اين که پهلوي به دنبال اين بود که ايران را به ترکيه تبديل کند و نظام بيمذهبي را سر کار آورد و براي اين کار سالها تلاش کرد، گفت: همسر و خواهر شاه بيحجاب وارد حرم حضرت معصومه (س) شدند وقتي خبر به شيخ عبدالکريم حائري رسيد ايشان بسيار ناراحت شد و يکي از علماي ديگر حوزه پيام داد و وقتي گوش ندادند خودش به حرم آمد که جلوي ورود اين ها را بگيرد که او را دستگير کردند.
حجتالاسلام ناصر رفيعي گفت: ما نبايد 35 سال بعد از انقلابي که براي اقامه دين، نماز و حجاب کرديم و 98 درصد مردم به جمهوري اسلامي راي دادند شاهد بيحجابي و بدحجابي باشيم.
وي با بيان اين که در برخي از مراکز پوشش را برداشته و هنجارشکني کردهاند، گفت: مسوولان بايد بخشي از سخنرانيها و برنامههاي خود را به مسئله حجاب اختصاص دهند،اگر قرار است به قيمت ترويج بيحجابي راي بدهند آن راي ارزشي ندارد.
رفيعي گفت: دولتها در طول دوران پس از انقلاب آن گونه که بايد و شايد نسبت به مسأله حجاب توجه نداشتهاند و مسأله ديگر از علل تشديد بدحجابي، بيتفاوتي خودمان بوده است.
وي با انتقاد از اين که نسبت به برگزاري برخي از جشنها و برنامههاي شاد نظارت نميشود، گفت: چرا در جشن فارغالتحصيلي دانشگاهها شرايط نامطلوبي شاهد هستيم و چه کسي مسوول فرهنگي اين دانشگاهها است؟ چرا اجازه ميدهيد در برنامهها و مراسمهاي فارغالتحصيلي بدحجابي و اختلاط باشد.
استاد حوزه علميه با بيان اين که بايد مسأله ترويج حجاب با حفظ کرامت و حساب شده دنبال شود، تصريح کرد: بايد آثار حجاب گفته شده و افراد متخصص بايد حجاب را در جامعه ترويج کنند.
وي ادامه داد: بايد گروههاي تخصصي مذهبي از حوزه و دانشگاه تربيت شوند و مسووليت آنها گسترش امر به معروف باشد و به ترويج حجاب بپردازند.
رفيعي ادامه داد: کتابهاي خوبي در ارتباط با حجاب در جامعه ارائه شده است و بايد اين کتابها در اختيار جوانان و نوجوانان قرار گيرد.
وي يادآور شد: بسياري از کساني که حجاب بدي دارند فطرت پاکي دارند و اهل نماز و روزه هستند و بيحجابي و بدحجابي مساوي با فساد نيست و بسياري از آن ها افراد متديني هستند و منتها در ساختار خانوادگي، اين گونه تربيت شدهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]