واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار قائمشهر:
شرکتهای تعاونی و روستایی با جدیت تشکیل شوند
فرماندار شهرستان قائمشهر گفت: تشکیل شرکتهای تعاونی و روستایی باید با جدیدت بیشتری انجام شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، مهدی محمدی بعدازظهر امروز در نشست دهیاران با فرماندار و بخشدار مرکزی شهرستان اظهار کرد: دهیاران هممانند سربازان خط مقدم، نخستین کسانی هستند که در روستاها با مشکلات دسته پنجه نرم میکنند و مدیران دستگاههای مربوطه با همت دهیاران میتوانند برای آبادی روستاها گامهای مؤثری بردارند.
فرماندار شهرستان قائمشهر با اشاره به اینکه در زمان بحران آب با همدلی دستگاههای اجرایی توانستیم مدیریتهای لازم را انجام دهیم،خاطرنشان کرد: قائمشهر نسبت به شهرستانهای همجوار توانست در زمان خشکسالی مدیریت مناسب انجام دهد تا باغها و مزارع کشاورزی با کمبود آب مواجه نشوند.
وی با بیان اینکه تشکیل شرکتهای تعاونی و روستایی باید با جدیدت بیشتری انجام شود،خاطرنشان کرد: برای تشکیل این شرکت باید اقدامات لازم با جدیت پیگیری شود تا در این زمینه به نتیجه مطلوبی برسیم.
فرماندار شهرستان قائمشهر درباره کاهش به تدریج مهاجرت روستاییان به شهرها اضافه کرد: نبود درآمد ثابت در روستاها،یکی از عمدهترین دلیل مهاجرت آنها به شهرها است.
محمدی با تاکید به اینکه هزینه زندگی در روستاها نسبت به شهرها کمتر است، تصریح کرد: روستاییان میتوانند با استفاده از فضای مکانی به تولیدات داخلی بپردازند و نیازمندیهای اولیه خود را تامین کنند اما در شهرها این امکان وجود ندارد.
وی ادامه داد: دولت بر تشکیل شرکتهای تعاونی روستایی در روستاها مصمم است و برای تشکیل آن فقط به همت دهیاران در روستاها نیاز است در غیر اینصورت هرگز این امر محقق نخواهد شد.
فرماندار شهرستان قائمشهر با بیان اینکه استعداد مناسبی در این شهرستان وجود دارد، اظهار کرد: قائمشهر در حوزه درآمدی و سطح سواد رتبه قابل قبولی قرار دارد و میتوانیم با استفاده از ظرفیتها مشکلات موجود را برطرف سازیم.
بخشدار مرکزی شهرستان قائمشهر نیز در این جلسه با بیان کرد: دهیاران با مشارکت مردم برای آبادی و رفاه روستاها اقدامات لازم انجام دهند.
حجتالله مولایی با اشاره به اینکه دهیاران در راهاندازی سرعتگیر در روستاها دقت کنند، افزود: تعدادی از دهیاران در روستاها بدون مجوز سرعتگیر در روستاها احداث میکنند که در صورت تصادف و اتفاق ناگوار، تمامی مسئولیتها به عهده دهیار منطقه است. دهیاران برای احداث سرعتگیر باید با مصوب شورای ترافیک و دستگاه مربوطه مجوز دریافت کنند تا احداث سرعتگیر با استانداردهای لازم شکل گیرد.
مولایی در پایان با تاکید به اینکه دهیاران باید همکاری های بیشتری با بخشداری داشته باشند،گفت: با ارسال دعوتنامهها دهیاران باید در جلسات شرکت کنند تا با همفکری و نظرات به موقع آنها مشکلات روستاهای مورد نظر برطرف شود.
انتهای پیام/3141/خ30
94/04/15 - 14:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]