واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
هادی خامنهای:امام علی(ع) صلحی که موجب امنیت و آرامش شود را حتی با دشمن جایز می دانستند/چهره جنگ و ضدصلح گرفتن٬ نشانه خوب بودن نیست
مراسم شب نوزدهم لیالیقدر در حسینیه دارالزهرا(س) تهران با حضور جمع کثیری از مردم و برخی از فعالان سیاسی برگزار شد.
روز نو :
مراسم شب نوزدهم لیالیقدر در حسینیه دارالزهرا(س) تهران با حضور جمع کثیری از مردم و برخی از فعالان سیاسی برگزار شد.
به گزارش روزنو، حجتالاسلام والمسلمین سیدهادی خامنهای در نخستین شب مراسم احیا که به سنت هر ساله در حسینیه دارالزهرا برگزار میشود٬ طی سخنانی با اشاره به عظمت شبهای قدر گفت: امیدوار هستم همه انسانها در این ایام یک قدم جلوتر بیایند.
دبیر کل جبهه پیروان خط امام این شبها را شبهای مخصوص دعا دانست و اظهار داشت: البته انسان متعبد باید در همه ایام سال سعی کند روابطش را با خدا تنظیم کند و از خداوند خواستههای خوب و متناسب با نیازهای واقعی داشته باشد٬ اما متاسفانه ما آدمیان چون نیازهای واقعی خود را نمیدانیم٬ خواستههای کوچک از خداوند داریم.
این پژوهشگر حوزه دین و تاریخ ادامه داد: یکی از خواص آشنایی با دعا این است که ما با نیازهای واقعی و خواستههای خوب آشنا میشویم تا بیجهت ارتباط خود با خدا را با نیازهای دروغین و آرزوهای سطحی از بین نبریم.
خامنهای در ادامه با اشاره به شرایط کنونی جهان اسلام تصریح کرد: چیزی که امروز به نام داعش شناخته میشود و قبلا در چهره کثیف طالبان، القاعده و جبههالنصره دیده میشد٬ در واقع از سوی اندیشههای خطرناک دشمن برای بدنام کردن اسلام در ذهن مردم جهان ایجاد شده و برای همین عدهای نیز سادهلوحانه سعی میکنند این اندیشه غیرواقعی را تقویت کنند و تلاش میکنند بگویند در جنگ پیامبر(ص) با یهودیان بنیالقریضه پیامبر(ص) در یک روز عدهای یهودی بیدفاع را سر برید که این از اساس دروغ است و مرحوم جعفر شهیدی دروغ بودن آن را اثبات کرده است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با یادآوری اینکه انسانها را میتوان از آرزوها و آرمانهایشان شناخت، خاطرنشان کرد: انسانهای بزرگ٬ آرزوهای بزرگ دارند و انسانهای کوچک٬ آرزوهای کوچک٬ اما آرمان بزرگ چیست؟ گاهی این آرمان بزرگ عبارت است از پیروزی حق بر باطل؛ امشب میخواهم برخی از این آرمانهای بزرگ را از زبان مولیالموحدین امام علی(ع) بیان کنم.
وی عدالت و آزادی را یکی از آرزوهای بزرگ دانست و ابراز داشت: آنچه موجب میشود زمامداران دادگری را در جامعه ایجاد و به گسترش صلح و دوستی بپردازند، عدالت و آزادی است و این محقق نمیشود٬ مگر اینکه جامعه سینههایش از کینهها پاک باشد.
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام ادامه داد: باید تلاش هرکس، عادلانه ارج نهاده شود و به کسی نسبت ندهند که خدمتی انجام نداده است. نباید جامعه به شکلی باشد که گروهی خدمت کنند٬ ولی گروهی دیگر ارج و مزدش را ببرند.
خامنهای یکی دیگر از خواستهها و آمال بزرگ را صلح و امنیت برشمرد و ابراز داشت: این صلح بیمناسبت با ایام میلاد امام حسن مجتبی(ع) نیست. امام علی(ع) میفرمایند پیشنهاد هیچ صلحی را که موجب خشنودی خدا میشود هر چند دشمنت مطرح کند، رد نکن که آسایش رزمندگان، آرامش خود و امنیت کشور در صلح تامین میشود٬ هر چند نباید خوشبین بود و باید مراقب طرف مقابل باشیم.
مدیر موسسه پژوهشکده تاریخ اسلام افزود: گاهی در چهرههای افراد میبینیم آنها فقط به دنبال جنگ هستند و فکر میکنند که با جنگ حق ایجاد شده است. اینکه ما میگوییم صلح به امام حسن(ع) تحمیل شد٬ این یک واقعیت است که البته توسط امامی معصوم، عاقلترین و عالمترین فرد در زمان خود صورت گرفت. این تحمیلها نیز در زندگی هر فرد وجود دارد. فکر نکنید اگر چهره جنگی و ضدصلح گرفتیم آدم خوبی هستیم و مانند کسانی نباشیم که به امام حسن(ع) میرسیدند و به او توهین میکردند.
وی با بیان اینکه وحدت سیاسی یکی دیگر از آرمانهای بزرگ است، عنوان کرد: وحدت سیاسی در جامعه گسترش نمییابد٬ مگر آنکه حقوق ملت توسط زمامداران ادا شود و هیچ دولتی دوام نمییابد؛ مگر با استقامت ملت. هر گاه دولت و ملت دچار اختلاف شوند، اختلاف کلمه ایجاد میشود و زمانی که جریان مدیریت با مردم از سطح عالی خود به مسیر ناهموار کشیده شود، همه چیز از مسیر طبیعیاش خارج میشود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با تاکید بر اینکه در جامعهای که مردم از هم هراسان شوند، تملق، دروغ، تهمت و غلو رواج مییابد، یادآور شد: وقتی دروغ رشد یافت٬ دیگر نمیتوان جلوی آن را گرفت و وقتی دروغ جریان یافت٬ صدها شعبه پیدا میکند.
خامنهای اضافه کرد: چرا اختلافها باید به سطحی بکشد که تنها چاره کار شکایت قضایی باشد؟ قبلا محور اختلافات اینگونه نبود٬ اما اکنون صدها میلیارد گم میشود و همدیگر را متهم میکنیم.
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام با یادآوری اینکه زمانی که مردم از امر و نهی گریزان میشوند، این مسئله دو معنا میتواند داشته باشد، بیان کرد: معنای اول آن، این است که همه آلوده هستند و در صورتی که یک نفر شروع به صحبت کردن کند٬ دیگری هم اشتباهها و خطاهای او را میگوید و معنای دوم آنکه باندهایی رشد گرفته که همه را رصد میکنند و هر کس دهان باز کند، برایش پروندهسازی میکنند.
وی در ادامه سخنان خود آرمان عافیت دین و دنیا، آرزوی خودکفایی، آبرومندی در نزد خدا و خلق، شهادت و ایثار را از دیگر خواستهها و آمال بزرگ دانست.
در این مراسم حجتالاسلام و المسلمین سیدعلیاکبر محتشمیپور عضو مجمع روحانیون مبارز، حجتالاسلام والمسلمین قدرتالله علیخانی نماینده اصلاحطلب ادوار مجلس و مشاور پارلمانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، جواد اطاعت فعال سیاسی اصلاحطلب، حمید قزوینی عضو ارشد مجمع نیروهای خط امام، سید محمد صدر مشاور ارشد وزیر امور خارجه، حبیبالله بیطرف وزیر نیرو دولت اصلاحات، حجتالاسلام و المسلمین رسول منتجبنیا قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی، جاوید قرباناوغلی سفیر اسبق کشورمان در آفریقای جنوبی، محمد علی سبحانی مدیرکل خاورمیانه وزارت امور خارجه در دولت اصلاحات، حجتالاسلام و المسلمین محمد شریعتی دهاقان دیپلمات اسبق کشورمان و فعال سیاسی اصلاحطلب و برخی دیگر از چهرههای اصلاحطلب حضور داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]