تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827548452




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه مراکز درماني اقامتي زنان و کودکان معتاد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۳۶ق.ظ)
توسعه مراکز درماني اقامتي زنان و کودکان معتاد موج - مدير کل دفتر پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي کشور از ارتقا، ارزشيابي، تدوين پروتکل و بازبيني در دستورالعمل اين مراکز خبر داد و افزود: در حال حاضر براي گروه‌هاي ويژه چون زنان و کودکان نيز در حال تدوين پروتکل اختصاصي و ارتقايي هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير کل دفتر پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي کشور، از توسعه مراکز درماني اقامتي ويژه زنان و کودکان معتاد توسط اين سازمان خبرداد و گفت: به طورکلي توسعه مراکز درماني اقامتي و به ويژه مراکز مختص زنان و کودکان، مبتني بر نتايج حاصل از ارزيابي و تحليل وضعيت موجود کشور، در دستور کار بهزيستي قرار گرفته است.
محسن روشن‌پژوه ضمن بيان آن که واژه «کمپ» براي مراکز ترک اعتياد يک غلط رايج است افزود: کمپ، واژه‌اي است که در گذشته براي مراکزي که به صورت غير مجاز در راستاي درمان اعتياد راه‌اندازي و فعاليت مي‌کردند بکار برده مي‌شد اما پس از آن که سازمان بهزيستي کشور ساماندهي اين مراکز را به عهده گرفت، اين کلمه حذف و تمامي مکان‌هايي که با مجوز سازمان بهزيستي کشور فعاليت مي‌کنند تحت عنوان «مراکز درماني اقامتي» شناخته مي‌شوند.
وي در ادامه تعداد اين مراکز را در کشور بيش از 1000 مرکز دانست و اظهار کرد: با توجه به آنکه تعداد اين مراکز درحال حاضر در حد قابل قبولي توسعه يافته‌اند اما همچنان نيازمند توسعه و ارتقا اين مراکز، به خصوص در نقاطي که به لحاظ پراکندگي توزيع متناسبي نداشته‌اند، هستيم و درحال حاضر نيز توسعه اين مراکز مبتني بر توزيع متناسب در نقاط مورد نياز کشور در دستور کار است.


روشن پژوه هم چنين عنوان کرد: سازمان بهزيستي کشور مراکز خدماتي و درماني متعددي را تحت عناويني چون مراکز درمان سرپايي، مراکز درمان اقامتي کوتاه مدت و بلند مدت، مراکز کاهش آسيب گذري (DIC)، شل‌تر، سرپناه و غيره به افراد مبتلا به اعتياد ارائه مي‌دهد که تعداد کل آن‌ها بيش از 2500 مرکز بوده و بالغ بر 1000 مرکز آن‌ها نيز مراکز درماني اقامتي هستند.
وي ادامه داد: درحال حاضر نيز از تعداد کل مراکز خدماتي و درماني سازمان بهزيستي کشور 45 مرکز کاملاً زنانه (معادل 5 درصد اين خدمات) در کشور وجود دارد.


وي در ادامه ضمن اشاره به دو مرکز ترک اعتياد کودکان که از سال گذشته به طور پايلوت فعاليت خود را در سيستان و بلوچستان آغاز کرده‌اند، گفت: هم اکنون درحال طراحي دستور العمل و پروتکل اختصاصي براي اين مراکز هستيم و پس از بررسي آثار و نتايج آن‌ها در صورت لزوم، نسبت به گسترش و توسعه اين مراکز در سطح کشور اقدام خواهيم کرد.
مدير کل دفتر پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي کشور، در ادامه نيز به ارزيابي وضعيت معتادان پرخطر و کودکان در کشور اشاره کرد و گفت: در طرح‌هايي چون پيمايش ملي خانوار در واقع يک شيوع شناسي از مصرف مواد در جمعيت عمومي صورت مي‌گيرد، اما؛ در کنار چنين طرح‌هايي همواره نيازمند ارزيابي وضعيت گروه‌هاي خاص نيز هستيم.
روشن پژوه در اين خصوص تصريح کرد: يکي از اين گروه‌هاي خاص، معتادان پرخطر و کودکان مبتلا به اعتياد هستند که با توجه به آنکه از اين پس "توسعه تام" مراکز و طرح را اجرايي نخواهيم کرد بلکه توسعه و گسترش طرح‌ها و مراکز را مبتني بر اطلاعات تحقيقي و عيني انجام خواهيم داد، لذا نيازمند آن هستيم که در يک ارزيابي سريع از ميزان و پراکندگي وضعيت گروه‌هاي پرخطر اطلاع يابيم که اين اقدام پس از ماه مبارک رمضان نيز اجرايي خواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن