تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869582094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدف از طرح «بازرسی نظامی» در مذاکرات هسته‎ای چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
حسن اکبری لایق هدف از طرح «بازرسی نظامی» در مذاکرات هسته‎ای چه بود؟

گفتگو با پژوهشگر هوافضا؛
هدف از طرح «بازرسی نظامی» در مذاکرات هسته‎ای چه بود؟
وقتی یک مقام آمریکایی می‌گوید در مذاکرات هسته‌ای بازدید از مراکز نظامی می‌تواند منافع استراتژیک‌ آمریکا را در مذاکرات بهتر رقم بزند، بار معنایی سنگینی را برای این حرف قائل شویم.



به گزارش جام نیوز، جمهوری اسلامی ایران که در میان کشورهای دارای توان موشکی بالا در جایگاهی مناسب بعد از آمریکا، روسیه و چین قرار دارد، تلاش خود را بر افزایش دقت در اصابت موشک‌ها و رادارگریز کردن آنها متمرکز کرده است که این خود می‌تواند تعریفی از حرفه‌ای شدن و توسعه صنعت هوا و فضا باشد.   افزایش برد موشک‌ها با هدف بالا بردن سطح آمادگی ایران برای مقابله با تهدیداتی در نظر گرفته شده که در طول این 36 سال، هر ثانیه از تاریخ پوشالی بودن این دست از تهدیدات را به رخ می‌کشد.   افزایش توان نظامی-موشکی ایران حالا معادله‌ای شده که سیاستمداران غرب با تمام رجزخوانی‎هایشان مجبور به اذعان بر صحت آن شده‎اند، تا آنجایی که آنتونی اچ‌کوردزمن معاون وزیر دفاع سابق آمریکا، تحلیلگر امنیت ملی و محقق اصلی پروژه داخلی CSIS و استاد سابق مطالعات امنیت ملی در دانشگاه جورج تاون کتابی با عنوان" Irans Rocket and missile forces and strategic options" (راکت‌ها و موشک‌های ایرانی توانمندی و گزینه‌های استراتژیک) را به رشته تحریر در می‌آورد که در آن بر قدرت موشکی ایران اعتراف کرده است.  

  کتابی که توسط "حسن اکبری لایق" بسیجی نخبه کشور ترجمه و پرداخته شده و این موضوع بهانه‌ای برای فتح‌باب گفت‎وگوی باشگاه خبرنگاران با این پژوهشگر و مخترع هوافضا می‌شود که مشروح آن را در زیر می‎خوانید.     در آغاز پیشینه‌ای از زندگی پژوهشی-علمی خودتان بگویید؟ تاکنون 9 اختراع ثبت شده دارم و 3 طرح که به صورت مشارکتی در آنها سهم ثبت اختراع دارم. که در کل 12 اختراع می‌شود. در رقابت‌های جهانی هم مدال‌ها و عناوین مختلفی را در رشته هوا و فضا کسب کرده‌ام. مجری 35 پروژه در مراکز پژوهشی و دانشگاهی در قالب طرح تحقیقاتی-پژوهشی بودم.     چگونه با کتاب مذکور آشنا شدید و روایت شما از این کتاب چگونه است؟ طرح مسئله بازرسی از مراکز نظامی کشورمان در طی مذاکرات سبب شد که به عنوان پژوهشگر و محقق علاقمند شوم و به دنبال چرایی موضوع باشم. در جریان تحقیقاتم به زبان انگلیسی به این کتاب برخوردم و با مطالعه قسمتی از کتاب و تحقیق درباره فرد نویسنده مشتاق شدم کتاب را بخوانم و برای اطلاع‌رسانی به هموطنان ترجمه کنم. وقتی کتاب را مطالعه کردم به نکات قابل تاملی برخوردم که به توان موشکی کشورمان اذعان کرده بود و پس از طرح علت بازرسی نظامی در مذاکرات هسته‌ای احتمال حمله نظامی به ایران را بررسی کرده بود و نهایتا نتیجه چنین شد که در صورت حمله به ایران، قطعا منافع استراتژیک آمریکا در منطقه نابود خواهد شد و اسرائیل ناامن می‌شود.  


هدف اصلی کتاب چیست؟ مسئله اصلی کتاب درباره توانایی برد موشک‌های ایران است و قدرت حمایت این موشک‌ها در منافع استراتژیک جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان و در بخشی از کتاب بر تاثیر توانایی موشکی ایران در مذاکرات هسته‌ای اشاره شده و علت بازرسی از مراکز نظامی را تامین منافع اسرائیل و منافع استراتژیک آمریکا مطرح کرده است. در این کتاب علت بازرسی از مناطق نظامی در مذاکرات هسته‌ای اینگونه بیان شده است که "نیروهای موشکی ایران طیف گسترده‌ای از اهداف استراتژیک ایران را حمایت می‌کند" و آمریکا برای جلوگیری از دستیابی ایران به اهدافش در منطقه می‌خواهد از مراکز نظامی بازرسی کند و منافع استراتژیک ایران در مذاکرات هسته‌ای را به نفع خود مصادره کند.  
با توجه به شناختی که از نویسنده دارید، بیان این مسئله از زبان چنین شخصیتی چه بار معنایی را به همراه دارد؟ آنتونی اچ‌کوردزمن یک سیاستمدار کارکشته و تحلیلگر در مسائل امنیت ملی است که در آسیا هم مسئولیت‌هایی داشته و نماینده ایالات متحده در برخی کشورها بوده. سیاستمداری که شناخت کافی از کشورهای آسیایی دارد، همه اینها سبب می‌شود وقتی وی می‌گوید در مذاکرات هسته‌ای بازدید از مراکز نظامی می‌تواند منافع استراتژیک‌ آمریکا را در مذاکرات بهتر رقم بزند، بار معنایی سنگینی را برای این حرف قائل شویم. از سوی دیگر آنتونی توانایی بالای دفاعی ایران را در هرگونه حمله نظامی تائید می‌کند و به صراحت بیان می‌کند که اگر بین ایران و اسرائیل جنگی رخ دهد، خیابان‌های اسرائیل ناامن خواهد بود و اگر آمریکا یا اسرائیل جنگ نیابتی علیه ایران در منطقه راه بیندازد، که احتمال زیاد هدف آنها خلیج فارس خواهد بود، در یک دفاع غافلگیرانه ایران تمامی رادارها و اردوگاه‌های نظامی آمریکا و اسرائیل را نابود خواهد کرد و اگر کشورهای عرب یکی از گزینه‌های حامی جنگ نیابتی باشند تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند با ایران وارد جنگ شوند، چرا که موشک‌های ایران تمام کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را از لحاظ هوایی و زمینی پوشش می‌دهد، از این رو هیچ کشوری در منطقه نمی‌تواند جنگ نیابتی راه بیندازد.  
و اما حرف آخر؟ در جای‌جای این کتاب به توان بالای موشکی ایران اعتراف شده که در صورت هرگونه حمله غافلگیرانه آمریکا به ایران هیچ یک از مناطق توپخانه‌ای و راداری آمریکا در منطقه سالم نخواهند ماند و در کمترین زمان ایران قادر است تمامی مناطق استراتژیک آمریکا در منطقه را ساقط کند. به عقیده بنده غرب مسئله هسته‌ای ایران را سیاسی کرده، یعنی اینکه این مسئله را ابزاری برای رسیدن به سایر اهدافی قرار داده که می‌داند عملا مورد مذاکره نیست (مسئله موشکی-بازرسی‌های نظامی) و از این رو درصددند که تمامی منافع را در مذاکرات به سود خود مصادره کنند.   101  



۱۴/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۹:۰۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن