واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۱۶ب.ظ)
رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم: امروز ديدگاه پليس، جرم محور بوده و بر مديريت جرم متمرکز است موج - قم - رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم گفت: امروز ديدگاه پليس، جرم محور بوده و بر مديريت جرم متمرکز است که در درجه اول پيشگيري، سپس پيش بيني و نهايتاً مقابله با جرايم در دستور کار پليس قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم در کارگاه آموزشي پيشگيري از وقوع جرم، در جمع اساتيد آموزشگاه هاي فني و حرفه اي استان، گفت: توجه و عمل به توصيه هاي پليس، بستر وقوع جرم را کاهش داده و خطرات و تهديدات آن را به حداقل مي رساند و آحاد جامعه بايد سهم و نقش خود در تأمين امنيت را ايفا کنند.
وي دليل اصلي وقوع بيش از 75 درصد جرايم؛ به ويژه سرقت را رفتار قرباني يا مالباخته عنوان كردو گفت: ناآگاهي و غفلت مالباخته يا قرباني، رفتار و انگيزه مجرمانه، شرايط اجتماعي و فضاي محيطي از جمله عوامل اصلي وقوع جرايم به شمار مي روند.
سرهنگ مهدي قدمي با بيان اين که اثراتي که وقوع يک جرم دارد، کشف آن و دستگيري مجرمان ندارد، به گروه هايي که از وقوع يک جرم آسيب مي بينند اشاره کرد و افزود: گروه اول، افراد درگير در وقوع جرم هستند که بطور مستقيم آسيب مي بينند و گروه دوم که غير مستقيم دچار آسيب مي شوند، خانواده هاي آن ها و نيز مشاهدان صحنه جرم هستند.
وي با اشاره به اين که مشاهده وقوع يک جرم مي تواند تا مدت ها اثرات زيان باري را بر روح و روان انسان برجاي گذارد، افزود: امروز ديدگاه پليس، جرم محور بوده و بر مديريت جرم متمرکز است که در درجه اول پيشگيري، سپس پيش بيني و نهايتاً مقابله با جرايم در دستور کار پليس قرار دارد.
سرهنگ قدمي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع سرقت منزل اشاره کرد و افزود: طلا، جواهر آلات و وجوه نقد را تحت هيچ شرايطي در منزل نگهداري نکنيد و آن را به صندوق امانات بانک بسپاريد، پول و طلا انگيزه مجرمانه را تقويت مي کند و ممکن است جان مالباخته را نيز در معرض خطر قرار دهد.
رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان با بيان اينکه سرقت خودرو، قطعات آن و موتور سيکلت، حدود 50 درصد سرقت ها را شامل مي شود، گفت: وسايل و اشيا قيمتي مانند موبايل، تبلت و غيره را داخل خودرو و در معرض ديد قرار ندهيد که اين اقدام انگيزه سرقت در افراد را افزايش مي دهد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان نيز در ادامه اين جلسه بر ضرورت رويکرد پيشگيرانه و اقدامات پيش دستانه به منظور کاهش جرايم تأکيد و خاطرنشان کرد: ارتقاء امنيت اجتماعي با همکاري و مشارکت مردمي محقق مي شود، پس تمام افراد جامعه بايد به معناي واقعي، شهروند باشند و نسبت به وظيفه و نقش خود احساس مسووليت کنند.
سرهنگ احمد صادقي در بخش ديگري از سخنان خود به ترفند جديد سارقان و برداشت از کارت عابر بانک با استفاده از قراردادن يک وسيله جانبي در ورودي دستگاه خودپرداز اشاره کرد و عنوان داشت: هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز، از نبود قطعه اضافي در ورودي دستگاه اطمينان حاصل کرده و مراقب باشيد افراد ديگر، رمز کارت شما را مشاهده نکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]