تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كارى او را اندوهگين و به خود مشغول كند و او با اخلاص براى خدا بسم اللّه‏ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804591060




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«خبر خوب»؛ تاکتیک جدید شبکه‌ فارسی‌زبان علیه افکار عمومی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
«خبر خوب»؛ تاکتیک جدید شبکه‌ فارسی‌زبان علیه افکار عمومی ایران
یک رسانه‌ فارسی‌زبان خارجی که به پخش فیلم و سریال‌های ترکیه‌ای می‌پردازد، با تغییر رویکرد و استراتژی خود، به پخش اخبار مثبت از ایران موسوم به «خبر خوب» روی آورده است.

خبرگزاری فارس: «خبر خوب»؛ تاکتیک جدید شبکه‌ فارسی‌زبان علیه افکار عمومی ایران



به گزارش خبرگزاری فارس،سایت مشرق گزارش داد: به تازگی یک رسانه‌ فارسی‌زبان خارجی که با فیلم و سریال‌های ترکیه‌ای به تبلیغ سبک زندگی لیبرال مشغول است، بخش اخبار خود را راه اندازی کرده و برخلاف جریان رایج شبکه‌های فارسی زبان که تولید اخبار «منفی» در رابطه با ایران را در دستور کار دارند، به پخش اخبار مثبت از ایران موسوم به «خبرخوب» روی آورده است. شبکه مذکور با آگاهی از اشباع مخاطب از اخبار منفی و بازخورد بد این ماجرا، با تغییر رویکرد و استراتژی خود و با پخش اخبار خنثی یا غیرمغرضانه علیه مردم ایران، به دنبال جذب مخاطب بیشتر برای خود است.
 
آیا راه‌اندازی «خبر خوب» حربه جدید علیه افکار عمومی ایران است؟/// در حال ویرایش

این شبکه با آگاهی از اشباع مخاطب از اخبار منفی در رابطه با ایران و بازخورد بد این ماجرا، به پخش اخبار خنثی یا غیرمغرضانه علیه مردم ایران برای جذب مخاطب بیشتر روی آورده است
از زمان وقوع انقلاب اسلامی در ایران، نظام جمهوری اسلامی مورد آماج حملات در سطوح سخت (مانند حمله نظامی)، نیمه‌سخت (مانند حمله اقتصادی) و نرم (مانند حمله به باورها) قرار گرفت. دشمنان ایران در حوزه نرم بیشتر از سطوح سخت و نیمه‌سخت دست به عملیات زده‌اند و می‌توان گفت که در این حوزه لحظه‌‍ای دست از کار نکشیدند. یکی از علت‌های اصلی این موضوع فضای رسانه است زیرا حاکمان رسانه‌ها، حاکمیت سرزمینی و مرزهای جغرافیایی را تعریف و این فرصت را در اختیار دارند که بدون به حرکات درآوردن قشون خود در خاک و امور داخلی ایران، بر سرزمین فکر و عقاید مردم تاخته و قلوب و اذهان آنها را به تصرف خود درآورند.
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش

حاکمان رسانه‌ها در تلاش هستند که بدون به حرکات آوردن قشون خود در ایران، سرزمین فکر و عقاید مردم  را به تصرف خود درآورند از بخش‌های بسیار مهم در حوزه نرم، پخش اخبار از سوی رسانه‌های فارسی‌زبان خارج نشین است که عمده آنها مانند صدای آمریکا، دویچه‌وله فارسی، بی‌بی‌سی فارسی و... زیر نظر دولت‌های کشورهای متخاصم با ایران مشغول به فعالیت هستند. این هدایت رسانه‌ای متناسب با افزایش قدرت داخلی و نفوذ منطقه‌ای جمهوری اسلامی توسعه یافت و موجب پیدایش شبکه‌های خبری – سیاسی، شبکه‌های مروج فرهنگ و سبک زندگی غربی (life style) و شبکه‌های اعتقادی – مذهبی شد. اخباری که این نوع رسانه‌ها برای مردم ایران مخابره می‌کنند به طور عمده رویکرد «منفی» نسبت به اتفاق‌های ایران دارند و به دنبال «بدبین» کردن مخاطب به نظام جمهوری اسلامی و حتی در بعضی مواقع دور کردن مخاطب از اعتقادات اسلامی هستند و در این شبکه‌ها به ندرت یک خبر مثبت از ایران یا گروه‌ها و کشورهای حامی جمهوری اسلامی وجود دارد؛ اما در عوض اکثر اخبار درباره انگلیس، ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به صورت زنده به نمایش در آمده و بیشتر اخبار هم با رویکرد مثبت در رابطه با این کشورها منتشر می‌شود.
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش
 
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش

رسانه‌های فارسی‌زبان، رویکرد «منفی» نسبت به اتفاق‌های ایران دارند و به ندرت یک خبر «مثبت» از ایران منتشر می‌کنند آرزوی این رسانه‌های فارسی‌زبان معاند براندازی نظام جمهوری اسلامی در ایران است و با همین هدف تمام تلاش خود را برای جذب مخاطب از داخل ایران انجام می‌دهند تا به این مهم دست یابند. با نگاه به تاریخ بیش از سی ‌ساله این رسانه‌ها می‌توان فهمید که برای کسب این هدف توفیق جدی پیدا نکردند و اوج موفقیت‌ آنها در این سال‌ها در حوادث پس از انتخابات سال 88 بود که باز در این «فتنه» نتوانستند سنگر استراتژیکی از نظام فتح کنند و در نهایت فقط توانستند در بازه زمانی محدودی، خسارات محدودی به کشور وارد کنند.
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش

اوج موفقیت‌ رسانه‌های فارسی‌زبان در سال 88 بود که باز در این «فتنه» نتوانستند سنگر استراتژیکی از نظام فتح کنند
  به عبارت بهتر قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی که از ابتدا تا به امروز درحال بازتولید است، توانسته در جبهه‌های مختلف جنگ نرم با هجمه‌های مختلف از جمله عملیات فرهنگی و نرم رسانه‌های فارسی زبان خارج‌نشین مقابله کند و در حد لازم اثر سوء عملیات روانی آنها را دفع کند. از نمونه‌های شکست این رسانه‌های فارسی زبان می‌توان به تعطیلی رادیو صدای آمریکا به علت از دست دادن مخاطبان خود اشاره کرد و یا حتی رادیو بی‌بی‌سی فارسی که برای دچار نشدن به سرنوشت رادیو صدای آمریکا از دو هفته پیش به پخش برنامه‌های خود به صورت زنده و تصویری در شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی مبادرت کرده است.
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش

رادیو صدای آمریکا به علت نداشتن مخاطب توسط دولت آمریکا تعطیل شد
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش

رادیو بی‌بی‌سی فارسی برای دچار نشدن به سرنوشت رادیو صدای آمریکا، از دو هفته پیش پخش برنامه‌های خود را به صورت زنده و تصویری! در شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی شروع کرد این عدم موفقیت در همراهی مردم ایران برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی با استراتژی تولید اخبار «منفی» و «اطلاعات غلط» که با واقعیت مخلوط شده، این نگرش را به وجود آورده که به جای اخبار «منفی» بهتر است تا اخبار «مثبت» ارائه شود؛ دلیل آن هم کثرت مردمی است که از جو «سیاست‌زده» این نوع رسانه‌ها خسته شده‌ و به دنبال فضای متفاوت دیگری هستند. به همین دلیل شبکه‌ای که با پخش فیلم و سریال‌های غیرایرانی به خصوص ترکیه‌ای و تبلیغ سبک زندگی خاص غربی به جذب مخاطب مشغول بود، پخش اخبار را نیز به شبکه خود افزوده است تا با ارائه اخبار مثبت از فضای ایران و ایرانیان به نام «خبر خوب»، مخاطبین «سیاست‌زده» را جذب کرده تا در آینده بتواند از این ظرفیت برای جذب بیشتر مخاطب استفاده کند که حداقل از این راه به سود بیشتر اقتصادی نایل شود.  
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه ایران است؟/// در حال ویرایش

«خبر خوب» به تازگی در یک شبکه پخش کننده سریال‌های ترکیه‌ای راه‌اندازی شده که به دنبال جذب مخاطبان «سیاست‌زده» برای اهداف آینده به خصوص اقتصادی است اخبار این شبکه حوزه‌های خبری اقتصادی، تکنولوژی و ورزشی را با رویکرد خنثی در بر می‌گیرد و در بخش «خبر خوب»، اخبار گوناگون فرهنگی، اجتماعی، سبک زندگی و... ارائه می‌‎کند اما اخبار سیاسی در آن کار نمی‌شود. برای نمونه به بعضی عناوین و محورهای خبری این شبکه توجه کنید: خبر اقتصادی: سرمایه گذاری شرکت داچ شل و انی در ایران، طرح بین‌المللی احیای اقلیم‌های خشک ایلام، ایران در یک قدمی تصاحب بازار روسیه و... خبر خوب: تحول در پیوند با ابزار جدید دانشمند ایرانی، امید کردستانی مدیر ارشد گوگل، کوهرنگ چهار محال بختیاری، طراحی نسل جدید صندلی هواپیما توسط جوان ایرانی، فاطمه دانشور بانوی موفق و... این استراتژی برای شروع کار هوشمندانه انتخاب شده تا بتواند مخاطب‌های ثابت زیادی برای خود پیدا کند.
آیا «خبر خوب» حربه جدید علیه افکار عمومی ایران است؟/// در حال ویرایش

در بخش «خبر خوب»، اخبار گوناگون فرهنگی، اجتماعی، سبک زندگی و... ارائه می‌گردد اما اخبار سیاسی در آن کار نمی‌شود باید در انتظار نشست و دید که این شبکه‌ فارسی‌زبان تا چه زمانی می‌تواند برای جلوگیری از تقابل با قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران از رویکرد خنثی و بی‌طرف بودن در تولید اخبار استفاده کند و تا چه حد در این امر می‌تواند موفق باشد.     مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیالم/

94/04/14 - 15:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن