واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۱۶ب.ظ)
7 دهکده بزرگ گردشگري در نوار ساحلي جنوب کشور موج - معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به جاذبههاي فرهنگي، تاريخي، مذهبي – زيارتي و طبيعي کشورمان، گفت: با وجود اين ظرفيتها ميتوان گردشگري را گنج پنهان اقتصاد کشور دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود سلطاني فر در بازگشت از سفر جزاير هنگام و هرمز از توابع شهرستان قشم در گفت و گو با خبرنگاران افزود: براي استفاده بهينه از صنعت گردشگري با توجه به ظرفيتهاي مهم اين حوزه در کل کشور بايد هر چه زودتر زيرساختهاي مورد نياز آن را آماده کنيم.
وي اعلام کرد: براساس استراتژي دولت تدبير و اميد با هدف تعامل با ديگر نقاط جهان، به دنبال استفاده از ظرفيتهاي اقتصادي ديگر کشورها براي سرعت بخشيدن به روند رشد و توسعه اقتصادي ايران هستيم و ايجاد هفت دهکده بزرگ گردشگري در نوار ساحلي جنوب کشور در سه استان سيستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر هم در راستاي اين هدفگذاري در دستور کار قرار گرفته است.
سلطاني فرار ادامه داد: با مشارکت سرمايه گذاران بخش خصوصي مناطقي بين 500 تا يک هزار و 500 هکتار در استانهاي ياد شده براي توسعه گردشگري انتخاب شده است.
وي از جزاير قشم، هنگام و هرمز به عنوان يک مجموعه در شهرستان قشم با داشتن ظرفيتهاي ويژه به عنوان يکي از بکرترين و استثناييترين نقاط کشور در حوزه گردشگري نام برد و يادآور شد: در قشم بايد با برنامه ريزي دقيق، يک کار گسترده 10 تا 20 ساله در بخش زيرساختهاي گردشگري صورت گيرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: با همکاري مدير عامل سازمان منطقه آزاد قشم مطالعات گسترده اي در جزيره هنگام صورت گرفته و اين جزيره با داشتن جاذبههاي بسيار زيبا و کم نظير ميتواند به عنوان يکي از مهمترين کانونهاي گردشگري ايران؛ به ويژه در بخش گردشگري حلال و با محوريت اکوتوريسم مورد استفاده قرار گيرد.
به گفته وي، اماکن زيارتي ايران مقصد اصلي 50 درصد از گردشگران مسلمان از کشورهاي مختلف خارجي است و ايجاد فضاي مناسب گردشگري در جزيره هرمز ميتواند بخش اعظم اين گردشگران به ويژه بانوان را در سفر به ايران، به ورود در حوزه گردشگري حلال جزيره هرمز ترغيب کند.
سلطاني فر خاطرنشان کرد: براي ايجاد فضاي گردشگري در جزاير قشم، هنگام و هرمز با گروهي از سرمايه گذاران ايراني مقيم خارج از کشور که در اروپا زندگي ميکنند طي دو ماه گذشته رايزنيهايي صورت گرفته و به نتايج خوبي رسيدهايم که پيش بيني ميشود هرچه سريعتر مطالعات اوليه آن منجر به فراهم شدن زيرساختهاي قانوني براي آغاز عمليات اجرايي شود.
معاون رئيس جمهور در پاسخ به سوالي در زمينه حمايت از ساخت هتل در جزاير قشم، هنگام و هرمز با تسهيلات ارزان قيمت گفت: با وجود اين که هنوز تقاضايي از اين جزاير براي دريافت تسهيلات ارزان قيمت اسخت هتل و اماکن اقامتي نداشتهايم، اما سهميه اي از تسهيلات ارزان قيمت محل صندوق توسعه ملي براي اين مناطق اختصاص خواهيم داد.
وي گفت: با توجه به سياست تقويت حوزه گردشگري در کشور در نظر داريم امسال تمام سرمايه گذاران بخش گردشگري به ويژه در بخش ايجاد اماکن اقامتي و هتلهاي خوب چهار و پنج ستاره، از امکانات صندوق توسعه ملي بهرهمند شوند.
ساماندهي مراکز آموزش عالي حوزه گردشگري هم از ديگر موضوعاتي بود که سلطاني فر به آن اشاره کرد و يادآور شد: با افزايش رشتههاي مرتبط با گردشگري در مراکز آموزش عالي به ويژه 14 مرکز آموزشي علمي و کاربردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نقاط مختلف ايران، در پي تأمين نيروهاي کارآمد حوزه گردشگري در کل کشورهستيم.
وي گفت: توسعه دورههاي آموزشي کوتاه مدت با استفاده از فضاي مجازي به عنوان يکي از رويکردهاي مهم اين سازمان در دستور کار قرار دارد به طوري که در بهمن ماه سال گذشته در يک برنامه سراسري نزديک به 20 هزار نفر در دورههاي کوتاه مدت چند روزه آموزش ديدهاند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور اعلام کرد: دورههاي آموزشي کوتاه مدت ميتواند در ارتقاء سطح کيفي خدمات و سرويسهاي بخش گردشگري بسيار مؤثر باشد و در مذاکره با مسوولان سازمان جهاني گردشگري براي استفاده از امکانات و ظرفيتهاي آموزشي آنها در قالب دورههاي آموزشي کوتاه مدت با هدف ارتقاي سطح کيفي نيروهاي فعال در بخش گردشگري ايران به تفاهم رسيدهايم.
بنا بر اين گزارش، معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري روز جمعه در سفر به جزاير هنگام و هرمز شهرستان قشم که مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و تني چند از معاونان و مديران اين سازمان وي را همراهي ميکردند، از ظرفيتهاي گردشگري اين جزاير بازديد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]