تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860728187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود درآمدهای ارزی بلوکه‌شده از اولین تغییرات پساتحریمی اقتصادی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ورود درآمدهای ارزی بلوکه‌شده از اولین تغییرات پساتحریمی اقتصادی است
بغزیان با اشاره به آثار رفع تحریم بر روی اقتصاد کشور گفت: اولین آثار رفع تحریم در کوتاه مدت، آزاد شدن درآمدهای ارزی کشور است، بنابراین ورود درآمدهای ارزی بلوکه‌شده از اولین تغییرات پساتحریمی اقتصادی است. با توجه به این مسئله دولت می بایست با اولویت بندی تلاش کند انضباط مالی را داشته باشد و نباید بودجه ناگهان تورمی شود، نقدینگی بالا برود و پایه پولی افزایش یابد.
آفتاب : سرویس اقتصادی- آلبرت بغزیان اقتصاددان و استاد دانشگاه درباره اقتصاد مقاومتی پساتحریمی به «آفتاب» گفت: همزمانی اعمال اقتصاد مقاومتی در کشور با مسئله تحریم‌ها باعث شد تا مردم و یا حتی صاحب‌نظران اقتصادی تصور کنند که اقتصاد مقاومتی مختص به دوران تحریم است و پس از آن موضوعیتی ندارد اما اگر به محتوا رجوع کنیم، کاربرد اقتصاد مقاومتی در همه دوران‌ها بالا است و حتی کشورهای توسعه‌یافته نیز از آن استفاده می‌کنند.


به گزارش آفتاب، حسن روحانی رییس‌جمهوری هفته گذشته در مراسم افطاری با اصحاب رسانه با بیان اینكه اگر در مذاكرات این هفته و یا هفته آینده بتوانیم به توافق و تفاهم برسیم، معنایش كنار گذاشتن اقتصاد مقاومتی در ایران نیست، اظهار داشت: مسیر اقتصاد مقاومتی را با همه توان و تلاش ادامه خواهیم داد، چرا كه این مسیر به نفع كشور است و راهی است كه می‌تواند قدرت ملی ما را افزایش دهد، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ استقامتی و تعامل سازنده با جهان اگر در كنار هم قرار گیرد باعث می‌شود تا از مشكلات پیش‌رو به سرعت عبور كنیم.وی در ادامه افزود: کشورهای پیشرفته نیز تلاش می‌کنند تا درونگرا باشند و روی بهره وری کار کنند، بر روی خام فروشی پایه و اساسی را بنا نکنند و به سمت بهره وری بالاتر بروند.


این اقتصاددان در جهت تائید سخنان رئیس‌جمهوری گفت: اگرچه در پیش گرفتن اقتصاد مقاومتی در دوران تحریم ضروری است، اما کنار گذاشتن آن پس از دوران رفع تحریم روشی منطقی نیست.


بغزیان با اشاره به آثار رفع تحریم بر روی اقتصاد کشور گفت: اولین آثار رفع تحریم در کوتاه مدت، آزاد شدن درآمدهای ارزی کشور است، بنابراین ورود درآمدهای ارزی بلوکه‌شده از اولین تغییرات پساتحریمی اقتصادی است. با توجه به این مسئله دولت می بایست با اولویت بندی تلاش کند انضباط مالی را داشته باشد و نباید بودجه ناگهان تورمی شود، نقدینگی بالا برود و پایه پولی افزایش یابد.


او در ادامه افزود: دولت باید تلاش کند تا با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی به اتمام پروژه‌های ضروری بپردازد. البته توجه به این نکته ضروری است که برخی پروژه‌ها بی‌اساس آغاز شده و به پایان بردنش در اولویت نیست، برخی دیگر نیز نیازمند پایان پروژه قبلی خود است.


بغزیان در تشریح اهمیت اولویت بندی اقتصادی گفت: دولت باید دست سازمان برنامه و بودجه را بازتر بگذارد تا این اولویت‌بندی را درست‌تر انجام دهد و منابع را به پروژه‌ها تخصیص دهد؛ و بانک مرکزی نیز بر روی نقل و انتقالاتی که ممکن است حالت پولشوئی بگیرند، نظارت کند. زیرا قطعا این پول‌ها مد نظر عده‌ای برای استفاده خواهد بود.


وی در پاسخ به اینکه با نگاهی واقع بینانه پس از رفع تحریم، آیا باید منتظر کاهش آنی قیمت‌ها و تورم باشیم یا خیر، گفت: مردم اگر انتظار داشته باشند که پس از رفع تحریم‌ها ناگهان قیمت‌ها سقوط کند، حق دارند. کما اینکه پس از آنکه تحریم‌ها اعمال شد، قطعات به ایران نرسید و قیمت خودرو ناگهان گران شد.


او در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین این افزایش قیمت ناگهانی این انتظار را ایجاد می کند که در صورت نبودن عاملش، قیمت ها به روال سابق باز می گردد، این اتفاق دور از واقع بینی نیست، البته مگر آنکه بخش صنعت نخواهد تورم پائین بیاید.




تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن