محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852776201
سایبر دیپلماسی را از دکتر ظریف یاد بگیرید!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سایبر دیپلماسی را از دکتر ظریف یاد بگیرید!
سبک زندگی مردمان روزگار ما، تا حد زیادی دیجیتالی شده است و این سبک زندگی دیجیتالی، نه تنها در شیوههای آموزشی، صنعتی، اقتصادی و فرهنگی تأثیر گذار بوده، بلکه تا حد زیادی در دیپلماسی و تعامل دولت با مردم نیز اثرات غیر قابل انکار خود را نمایان کرده است.
برترین ها: با توسعه فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی ICT در دنیایی که از آن به دهکده جهانی یاد میکنند، سبک زندگی اکثر مردم نیز فراخور دورانی که در آن زندگی میکنند، با تغییرات شگرفی همراه بوده است. سبک زندگی مردمان روزگار ما، تا حد زیادی دیجیتالی شده است و این سبک زندگی دیجیتالی، نه تنها در شیوههای آموزشی، صنعتی، اقتصادی و فرهنگی تأثیر گذار بوده، بلکه تا حد زیادی در دیپلماسی و تعامل دولت با مردم نیز اثرات غیر قابل انکار خود را نمایان کرده است.
به گزارش برترین ها؛ همراهی بدنه دولت و هم چنین موضوع دیپلماسی با فناوری اطلاعات و ارتباطات امروزی، پدیده ای به نام دولت الکترونیک e-government و به دنبال آن، مفهومی نوین به نام سایبر دیپلماسی Cyber Diplomacy را سبب شد. سایبر دیپلماسی، از دهه هشتاد میلادی به این سو، در ادبیات علوم آی تی و سیاست خارجی، باب شد و تا کنون مقالات، کتابها و سخنرانیهای زیادی درباره نقش اثرگذار و مهم سایبر دیپلماسی در اعلام مواضع سیاسی کشورها و جذب افکار عمومی و پیش بردن اهداف چند لایه سیاست خارجی، ارائه شده است.
(تصویر عناوین پیامهای ویدئویی ظریف در 1 سال اخیر)
سایبر دیپلماسی به این موضوع به طور اجمال میپردازد که چطور و چگونه فناوری اطلاعاتی و ارتباطی روز دنیا، میتواند یک پیام را به طیف وسیعی از مخاطبان در سراسر جهان رسانده و بالاترین میزان بازدهی و بازخورد را از انتقال این پیام کسب کند.
سایبر دیپلماسی امروزه از طریق کانالهای مهمی ارائه میشود، یکی از آنها، سایتهای دولتی کشورها میباشد. سایتهای دولتی، نقش مهمی در انتقال مالتی مدیا و چند زبانه سیاستهای دولتها به مخاطبان فضای مجازی دارد. در کناران، نقش شبکههای اجتماعی را در اثربخش کردن سایبر دیپلماسی نباید فراموش کرد.
توییتر، فیس بوک، یوتیوب و حتی اینستاگرام، امروزه تأثیر گذاری فوق العاده ای در میان مخاطبان پهنه جهانی وب دارند و به نظر میرسد، سایبر دیپلماسی بدون شبکههای اجتماعی، مفهومی بی ارزش خواهد بود. پس، باید به اهمیت شبکههای اجتماعی وب و هم چنین نقش راهبردی سایبر دیپلماسی در هدف قراردادن گسترده مخاطبان با بهترین ابزارهای تعاملی، توجه داشت.
این توجه را به نظر میرسد، تا حدودی اعضای هیئت دولت و کابینه دولت تدبیر و امید، از زمان پیروزی حسن روحانی در انتخابات سال 1392، در دستور کار قرار دادهاند. اکنون، چند تن از اعضای هیات دولت، در نخستین شبکه اجتماعی ایرانیان موسوم به کلوب دات کام فعال هستند و به طور روزانه به انتشار دیدگاهها و نظرات خود د این جامعه مجازی فارسی میپردازند.
(حضور برخی از اعضای کابینه در سایت کلوب)
خود شخص رییس جمهور نیز، از طریق توییتر، بعضی از مواضع خود را اعلام میکند. البته مهندس جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، هر از گاهی به انتشار تصاویر بازدیدهای خود در سفرهای استانی در صفحه فیس بوکش اقدام میکند.
شاید، همان طور که رییس دفتر دولت اصلاحات را به عنوان اینترنتیترین عضو دولت در دهه هشتاد میشناختند، بتوان دکتر جواد ظریف، وزیر امور خارجه خندان ایران را به عنوان فعالترین مسئول دولتی کشور در فضای مجازی دانست که شمار مخاطبان صفحه شخصی وی در توییتر و فیس بوک، صدها هزار نفر را بالغ میشود.
ظریف از زمان تصدی وزارت امور خارجه، به دلیل تسلط به انگلیسی و سابقه فعالیت در امور رسانه ای و دیپلماسی بین المللی، به ظرافتها و اهمیت فعالیت در انتقال پیام دیپلماسی عمومی از راههای مجازی آشنا بود و توانست، از این ابزارها به خوبی برای انتقال دیدگاههای خود، استفاده کند. انتشار تصاویر، مطالب و دیدگاهها در صفحه شخصی خود در فیس بوک، بعضاً، با واکنش بین المللی رو به میشد که در قضیه تراژدی فکت شیت ها و مسائل هسته ای ایران با گروه 1+5، این مواضع اینترنتی، داغ تر بود.
جهانی شدن پستها و مطالب ظریف از طریق فیس بوک و توییتر، آن هم ظرف کم تر از چند ساعت، اهمیت سایبر دیپلماسی از جنس دکتر ظریف را نشان داد و بارها اثبات کرد.
توییت هایی که بین ظریف و دختر نانسی پلوسی، رییس سابق مجلس امریکا در سال 2013، شکل گرفت، با واکنشهای بسیاری همراه شد.
(تصویری از پیامهای رد و بدل شدن بین ظریف و دختر نانسی پلوسی)
همچنین نوشتههای ایشان در صفحه خود در فیسبوک، با وجود فیلتر بودن این شبکه در داخل کشور، حر ف و حدیثهای زیادی به همراه آورد که در نهایت، ظریف را بران داشت تا همچنان از این دو شبکه اجتماعی تاثیرگذار عصر دیجیتال، برای انتقال مواضع سیاسی خود در فضای دیپلماسی عمومی بهره گیرد.
(تصویری از پروفایلهای مختلف آقای ظریف در فیس بوک)
صفحه توییتر ظریف را سران جهان قطعاً مشاهده میکنند که فردی مانند جان کری، وزیر امورخارجه ایالات متحده، از هشتگ های مربوط به صفحه ظریف در داخل نوشتههای خود استفاده میکند. این که یک صفحه، چه تعداد فالوور دارد، سند کافی برای میزان بازدید و اهمیت مطالب آن نیست. مخصوصاً اگر آن صفحه، مربوط به رییس دستگاه دیپلماسی کشوری چون ایران باشد که همواره در صدر توجه رسانههای جهان در حوزههای مختلف قرار دارد.
ظریف، یکی از جنبههای سایبر دیپلماسی خود را که در چارچوب دیپلماسی عمومی قابل تعریف و تبیین میباشد، به موضوع انتشار مواضع ویدئویی خود در پرتال یوتیوب اختصاص داده است. تا کنون بیش از 2 بار، ظریف از ارسال پیامهای ویدئویی یوتیوبی برای انتشار مواضع سیاست خارجی کشور در فضای وب استفاده کرده است که با استقبال و واکنش جهانی نیز همراه بوده است.
انتشار پیام ویدئویی، آنهم از طریق شبکه اجتماعی پر مخاطبی چون یوتیوب، نظر کارکرد، بسیار متفاوت با گفت و گوی تلویزیونی یا خبری با فلان شبکه یا رسانه داخلی یا خارجی میباشد. هر لایک و فالو کاربران، امکان دیده شدن این فایل را در میان هزاران نفر فراهم میکند. این طیف وسیعی از مخاطبان در داخل صفحات اجتماعی، نسبت به اشتراک گذاری فایل اقدام میکنند و موجی از نوشتهها زیر مطالب ارائه میشود که در قالب جریان سازی مجازی، میتواند مورد بررسی قرار بگیرد.
انتشار ویدئویی مواضع سیاست خارجی کشور در حوزه هسته ای از هتل کوبورگ وین، یک عملکرد مطلوب در عرصه سایبر دیپلماسی میباشد که ظریف به اهمیت و کارکردان، به طور ظریفی، آشنا و آگاه است.
پیش تر، این کار، از داخل وزارت خارجه کشورمان در تهران در دوم جولای 2014 میلادی، پیش از توافق مقدماتی در ژنو، پیام ویدئویی با عنوان "میتوانیم تاریخ ساز شویم"، به زبان انگلیسی منتشر شد. سایبر دیپلماسی یوتیوبی ظریف را باید به فال نیک گرفت و از آن برای اپیدمی کردن این رفتار سازمانی در داخل بدنه دولت استفاده کرد.
اصلاً بد نیست چنین رفتاری را وزیر ارتباطات یا وزیر فرهنگ هم در دستور کار بگذارد و با مخاطبانشان، به صورت مستقیم و بدون نیاز به در اختیار داشتن آنتن پخش زنده رادیو یا تلویزیون، در تعامل باشند. خیلی از پیامها و نظرات و هشدارها، وقتی از طرف مقامات رسمی کشور در قابل فایلهای ویدئویی در شبکههای اجتماعی منتقل میشود، تأثیر گذاری به مراتب بیش تری نسبت به اعلام مواضع و نظر در رسانههای سنتی دارد. باید از این ظرفیت، دولت الکترونیک تدبیر و امید بیش تر استفاده کند.
امیدواریم رییس جمهور محترم نیز، از سایبر دیپلماسی یوتیوبی و توییتری ظریف ایده گرفته و هر از گاهی با مخاطبانش، به صورت خیلی بی پرده و ساده و راحت، صحبت کند. این مخاطب، حتماً نباید سران جهان باشند.
گفتاری ساده با جوانان درباره عدم استعمال دخانیات، صبوری در رانندگی، افزایش میزان مطالعه روزانه، ورزش هفتگی و مسائلی از این دست، میتواند تاثیرگذاری زیادی در ارتقای دانش عمومی و توان افزایی افکار عمومی را سبب شود. موضوعی که دولت الکترونیک ایران، به شدت به آن در دوران کنونی؛ نیازمند است.
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
ظریف: طرفهای مذاکره زیادهخواهی نکنند تا توافق شود/اهمیت دستیابی به توافق خوب و مناسب بیشتر از چند روز دیر یا
ظریف طرفهای مذاکره زیادهخواهی نکنند تا توافق شود اهمیت دستیابی به توافق خوب و مناسب بیشتر از چند روز دیر یا زود شدن است وزیر امور خارجه کشورمان گفت همه طرفهای مذاکرهکننده از زیادهخواهی و ادعاهای خارج از چارچوبهای بینالمللی خودداری کنند تا دستیابی به توافق ممکن شود روز نظریف در بدو ورود به وین: طرف مقابل زیاده خواهی نکند، حتما به توافق می رسیم
ظریف در بدو ورود به وین طرف مقابل زیاده خواهی نکند حتما به توافق می رسیم بین الملل > انرژی هستهای - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت اگر طرف مقابل آمادگی به رسمیت شناختن حقوق مردم ایران و انجام وظایف خود را داشته باشد و زیاده خواهی نکند حتما به توافق خواهیم رظریف: دعای رهبری از سرم هم زیاد است/ حصر خانگی برای احمدی نژاد خوب بود/ ممنوعیت استفاده از وایفای و گوشی اندر
ظریف دعای رهبری از سرم هم زیاد است حصر خانگی برای احمدی نژاد خوب بود ممنوعیت استفاده از وایفای و گوشی اندرویدی برای طلاب تیتر بحثبرانگیز صدا و سیما رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود مورد توجه قرار میگیرند تیظریف: دعای رهبری از سرم هم زیاد است/ حصر خانگی برای احمدی نژاد خوب بود/ ممنوعیت استفاده از وایفای و گوشی اندر
ظریف دعای رهبری از سرم هم زیاد است حصر خانگی برای احمدی نژاد خوب بود ممنوعیت استفاده از وایفای و گوشی اندرویدی برای طلاب تیتر بحثبرانگیز صدا و سیما پایتخت 4 دین را به سخره گرفته است رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهکری: از ملاقات با دکتر ظریف دلگرم شدم
همراه با مذاکرات وین 100 کری از ملاقات با دکتر ظریف دلگرم شدم وزیر امورخارجه آمریکا پس از دیدار با همتای ایرانی خود گفت از ملاقات با دکتر ظریف دلگرم شدم به گزارش خبرنگار اعزامی باشگاه خبرنگاران از وین وزیر امورخارجه آمریکا پس از دیدار با همتای ایرانی خود گفت از ملاقات با دکتگریم کمال تبریزی در نقش دکتر جواد ظریف/ عکس
گریم کمال تبریزی در نقش دکتر جواد ظریف عکس تاریخ انتشار سه شنبه 2 تیر 1394 ساعت 21 12 | شماره خبر 1991876144535658844 تعداد بازدید 0 پ پ فیلم سینمایی از رئیس جمهور پاداش نگیرید از روز چهارشنبه به روی پرده سینماها میرود به تازگی عکسی از کمال تبریزی کارگردان این فیلم منتشظریف عنوان کرد تصور رسیدن به توسعه با فراموشی آرمانها، اشتباه است/دیپلماسی، پیشبرد منافع با کمترین هزینه
ظریف عنوان کردتصور رسیدن به توسعه با فراموشی آرمانها اشتباه است دیپلماسی پیشبرد منافع با کمترین هزینهوزیر امور خارجه ایران با اشاره به بحثهایی که درباره تعارض سیاست خارجی آرمانگرا با سیاست خارجی مبتنی بر منافع ملی مطرح میشود گفت کسانی که تصور میکنند با فراموش کردن آرمانظریف: 1+5 زیاده خواهی نکند تا توافق شود
ظریف 1 5 زیاده خواهی نکند تا توافق شود وزیر امور خارجه کشورمان گفت همه طرفهای مذاکرهکننده از زیادهخواهی و ادعاهای خارج از چارچوبهای بینالمللی خودداری کنند تا دستیابی به توافق ممکن شود خبرگزاری مهر وزیر امور خارجه کشورمان گفت همه طرفهای مذاکرهکننده از زیادهخواهی و ادپاوه یادآور ایثارگری های دکتر شهید مصطفی چمران است
رودهن پاوه یادآور ایثارگری های دکتر شهید مصطفی چمران است امام جمعه رودهن گفت پاوه تصویرگر و یادآور خاطرات رشادت ها و دلاوری ها و ایثارگری های دکتر شهید مصطفی چمران است به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از رودهن حجت الاسلام والمسلمین محمدرضامدیح دظریف: پیشرفتهای زیادی صورت گرفته است/ اراده سیاسی حس میشود، تصمیم سیاسی هم باید محقق شود
ظریف پیشرفتهای زیادی صورت گرفته است اراده سیاسی حس میشود تصمیم سیاسی هم باید محقق شود وزیر امور خارجه کشورمان درباره روند مذاکرات هستهای گفت پیشرفت زیادی صورت گرفته اما موضوعات فنی و نگارشی مختلفی وجود دارد و در نهایت تصمیم سیاسی که من بارها گفتهام باید محقق شود به گزارشظریف: پیشرفت زیادی صورت گرفته است
ظریف پیشرفت زیادی صورت گرفته است وزیر امور خارجه کشورمان درباره روند مذاکرات هستهای گفت پیشرفت زیادی صورت گرفته اما موضوعات فنی و نگارشی مختلفی وجود دارد و در نهایت تصمیم سیاسی که من بارها گفتهام باید محقق شود خبرگزاری ایسنا وزیر امور خارجه کشورمان درباره روند مذاکرات هستهظریف و فابیوس دیدار میکنند/ کارهای زیادی باقی مانده است
جروزالم پست ظریف و فابیوس دیدار میکنند کارهای زیادی باقی مانده است لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار خواهد کرد تا درباره دور نهایی مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران که اواخر این هفته آغاز می شود بحث و رایزنی کنند به گزارش سظریف آنگونه که هست، جلیلی آنگونه که بود/ مذاکره کنندگان غربی در کلاس درس اسلام شناسی جلیلی و کلاس درس دیپلماسی
ظریف آنگونه که هست جلیلی آنگونه که بود مذاکره کنندگان غربی در کلاس درس اسلام شناسی جلیلی و کلاس درس دیپلماسی ظریف توافق هستهای نشان میدهد که عرصه دیپلماسی جای علقلانیت و صبر است و نمیشود آن را با احساس گره زد مصطفی داننده مذاکرات هستهای کم کم به توافق نزدیک میشود و به نظریف پس از ورود به وین: زمان مهم نیست، مهم توافق خوب است/ زیادهخواهی نکند به توافق میرسیم
ظریف پس از ورود به وین زمان مهم نیست مهم توافق خوب است زیادهخواهی نکند به توافق میرسیم وزیر امور خارجه کشورمان پس از ورود به وین گفت با هدف رسیدن به یک توافق که منافع و حقوق مردم ایران در آن رعایت شده و برای همه دنیا توافق خوبی باشد به وین آمدهایم به گزارش نامه نیوز محتصاویری از نشست دکتر ظریف و اعضای 1+5
تصاویری از نشست دکتر ظریف و اعضای 1 5 دور جدید مذاکرات هستهای با حضور وزرای امور خارجه ایران و آمریکا کلید خورد به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران محمد جواد ظريف و جان کری وزرای امور خارجه ايران و آمريکا روز شنبه در وين قبل از آغاز گفتگوهای خود اعلام کردندوین/ عکسهای گرفته شده از دیدار دکتر ظریف و کری
وین عکسهای گرفته شده از دیدار دکتر ظریف و کریتاریخ انتشار سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۲۹یادداشت: علیرضا میریوسفی مذاکرات وین: دکترین اوباما و زمانی برای تصمیمات راهبردی
یادداشت علیرضا میریوسفیمذاکرات وین دکترین اوباما و زمانی برای تصمیمات راهبردیتوافق هستهای در صورتی ارزش دارد که نمایانگر یک تغییر راهبرد کلان در سیاست آمریکا راجع به ایران باشد لذا صرفا یک توافق منصفانه میتواند چنین امری را تضمین کند بیانات روشنگرانه رهبر معظم انقلاب حاوی ن-
گوناگون
پربازدیدترینها