واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۰:۲ق.ظ)
خيران سه هزار و 300 مرکز درماني در کشور ساختهاند موج - حسن طاهر احمدي افزود: زماني که دولت تدبير واميد فعاليت خود را آغاز کرد هشت هزار ميليارد تومان در حوزه سلامت به شرکتهاي دارويي و تجهيزات پزشکي بدهکار بود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون مشارکتهاي مجمع خيران سلامت کشور گفت: خيران سلامت در پنج سال فعاليت اين مجمع سه هزار و ۳۰۰ مرکز درماني در سراسر کشور ساختهاند.
محمد طباطبايي در همايش تجليل از خيران سلامت استان مرکزي در اراک افزود: در حال حاضر اين مجمع گسترش يافته و با 200 شعبه در سراسر کشور به منظور جذب کمکهاي افراد خير در حال فعاليت است.
وي خاطر نشان کرد: پنج هزار قطعه زمين به وسعت 13 ميليون مترمربع توسط افراد نيکوکار به مجمع هديه شده و سال گذشته مجمع موفق شد پنج هزار و 600 ميليارد ريال سرمايه مردمي در حوزه سلامت را جذب کند.
معاون مشارکتهاي مجمع خيران سلامت کشور گفت: هر جا مردم حضور يابند و کمک و همکاري کنند مشکلات به سهولت حل ميشود، بنابراين بايد از ظرفيت مردمي در فعاليتهاي عام المنفعه بهره گرفت.
طباطبايي افزود: مجمع ازافراد نيکوکار، هم انتظار کمک سخت افزاري و هم نرم افزاري دارد تا بتواند در حوزه سلامت نقش تاثيرگذاري ايفا کند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک نيز گفت: دو مقوله امنيت و سلامت مورد توجه جدي همه دولتهاست وتمامي نظامهاي حکومتي به اين دو موضوع توجه خاصي دارند.
وي اظهار کرد: استان مرکزي با يک هزار و 460 ميليارد ريال بدهکارترين استان درحوزه سلامت بود به طوري که دانشگاه علوم پزشکي زمين گير شده بود و توان پرداخت 18 ماه حقوق پزشکان وپرستاران را نداشت و اين مشکل کاهش انگيزه خدمت در پرسنل درماني را سبب شده بود ولي اين مشکلات دردولت تدبير و اميد کمتر شده و اقدامات براي رفع آنها در جريان است.
وي توضيح داد: با اجراي طرح تحول سلامت 10 بسته خدمتي ارائه شد و در سال 93 هزينه درمان از جيب مردم استان مرکزي 610 ميليارد ريال کاهش يافت.
طاهراحمدي گفت: هم اکنون در سطح استان مرکزي يک هزار و 400 بيمار ام اسي وجود دارد که در بسته خدمتي به اين افراد تهيه داروها رايگان انجام ميشود.
وي افزود: کمک 400 ميليارد ريالي و تهيه 50 دستگاه آمبولانس از ديگر بستههاي حمايتي در اجراي طرح تحول سلامت در استان مرکزي است.
وي ادامه داد: در سالهاي گذشته از حوزه سلامت غفلت شده و اعتبارات اين حوزه در ساير بخشها هزينه شده که اين امر ضربه مهلکي به حوزه سلامت کشور وارد کرده است.
وي خاطر نشان کرد: منابع مالي دولتي نميتواند تمام نيازهاي بخش درمان و سلامت را برآورده کند و جامعه بيش ازهر زمان ديگر به کمک خيران و افراد نيکو کار نياز دارد وبايد دولت را در بحث ساخت و ساز مراکز درماني و جبران عقب افتادگيها ياري رساند.
وي افزود: مهمترين مشکل حوزه درمان در استان مرکزي فرسودگي بافت مراکز درماني و بهداشتي است به طور مثال بيمارستان وليعصر (عج) اراک سال 1331 ساخته شده و به علت شدت فرسودگي جوابگوي مراجعين نيست.
وي گفت: هم اکنون در مجاورت بيمارستان وليعصر اراک هفت هزار مترمربع زمين براي ساخت بيمارستان جديد در 14 طبقه با 480 تخت بستري در نظر گرفته شده که تا پايان امسال اسکلت بندي آن به پايان ميرسد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: براي ساخت اين مجموعه عظيم درماني 130 ميليارد ريال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکي در نظر گرفته شده و 200 ميليارد ريال هم معاونت راهبردي براي امسال تخصيص داده است، ولي؛ براي ساخت آن يک هزار و 200 ميليارد ريال ديگر لازم است.
طاهر احمدي در بخش ديگري از سخنانش افزود: استان مرکزي با چهار هزار بيمار سرطاني بيشترين فراواني بيماران سرطاني را در بين ساير استانها دارد.
وي گفت: بيمارستان آيت الله خوانساري اراک 64 تخت بستري ويژه بيماران سرطاني دارد که همواره 57 تا 86 نفر پشت نوبت بستري قرار دارند.
256 عضو هيات علمي در هشت دانشکده پزشکي، پيراپزشکي، دندانپزشکي و پرستاري علوم پزشکي اراک در سطح استان مرکزي فعاليت ميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]