واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۴۰ب.ظ)
سردار جلالي: صنعت سايبري و توليد محصولات بومي، راهبرد سازمان پدافند است موج - رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت: حمايت از صنعت سايبري و توليد محصولات بومي يکي از راهبردهاي جدي سازمان بوده و چندين سال است که در حال پيگيري آن هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار غلامرضا جلالي، رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور، در مراسم بازديد از کارخانجات گروه مپنا، اظهار داشت: يکي از حوزههاي بسيار ارزشمندي که عملي بودن صحبت حضرت امام که فرمودند «ما ميتوانيم» را تحقق، توليد و اجرا کردند، گروه مپناست.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور در ادامه داد: از آن جايي که ما در موضوع پدافند غير عامل يک سازمان حاکميتي هستيم بايد تهديدات را در حوزههاي مختلف بر کشور پيش بيني کرده و بنا بر فرمايش مقام معظم رهبري اقدامات و رويکردهايي را دنبال کرده و اثر تهديد را بر کشور صفر کنيم.
وي گفت: حرکت بعد، هدايت دستگاههاي اجرايي کشور به سمتي است که بتوانيم کشور را مصونسازي کرده اثر آسيبپذيري را کاهش دهيم.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت: طي بازديدي که از مپنا داشتيم نسبت به گذشته رشد بسيار خوبي داشته، البته در بعضي از حوزهها هنوز نياز به تکميل دارد ولي به نظر ميرسد که هم سرمايهگذاري خيلي خوبي انجام شده و هم رشد بسيار خوبي داشته است.
وي گفت: سازمان پدافند غير عامل و گروه مپنا ميتوانند در مواردي مکمل يکديگر باشند، مثلاً سازمان در حوزه صنعت سايبري تلاش نموده يک کارکرد حاکميتي در حمايت از محصولات داخلي ايجاد کند، دادن پروانه ايمني و امنيت به محصولات داخلي، همچنين الزامات و کنترل در جهت عدم استفاده از محصولات خارجي در بخشهايي از حوزههاي حياتي و حساس و مهم کشور انجام گرفته است.
جلالي گفت: در مواردي که سطح خطر بالا ميرود طبيعتاً در محصولات، عيار بومي آن نيز بايد رشد کند و ضمن اين که بايد بومي باشد، از نظر امنيت و پايداري در برابر تهديدات نيز پاسخگو باشد، اين کارکرد در چند بخش تقسيم ميشود. بخش اول محصولات حوزه برق است مثل ژنراتورها که علي القاعده بنا به اهميت نيروگاه شامل بحث مربوط به عدم بکارگيري محصولات خارجي ميشود و در مباحث سايبري، حمايت از صنعت سايبري و توليد محصولات بومي يکي از راهبردهاي جدي سازمان بوده و چندين سال است که در حال پيگيري هستيم.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت: شرکتهاي دانش بنيان محصولاتي را توليد کرده تا مرحله آزمايشگاهي و دانشگاهي پيشرفت ميکند و زماني که ميخواهد به مرحله صنعتي برسد، موضوع بازاريابي و صنعتي شدن توليد مکرر مطرح ميشود که از ظرفيت شرکتهاي دانش بنيان خارج است.
وي ادامه داد: در صورت موافقت محصولات را احصا کرده و چند محصول استراتژيک را برابر توافقنامهاي و طي يک لايه حمايتي، سياستگذاري و برنامهريزي به امضا رسانده تا در اين بخش نقش محوري و مادر در حوزه سايبري اجرا شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]