محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842047690
مذاکرات زمان جلیلی به شنیدن نطق درباره تاریخ اسلام و ایران می گذشت/ حسابی تاریخ آموختیم
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مذاکرات زمان جلیلی به شنیدن نطق درباره تاریخ اسلام و ایران می گذشت/ حسابی تاریخ آموختیم
هم مذاکره کنندگان امریکایی و هم مذاکره کنندگان ایرانی با مخالفت های داخلی قابل توجهی مواجهند، برخی از این منتقدان با هر توافقی مخالف هستند.
آفتاب : مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اظهار کرد که بخش اعظمی از زمان مذاکرات 1+5 و سعید جلیلی رئیس سابق تیم مذاکره کننده هسته ای به بیان نطق و تاریخ اسلام می گذشته و به همین دلیل مذاکرات پیشرفت نداشته است.
رابرت جی اینهورن مصاحبه ای داشته که مشروح آن را در ادامه می خوانید:
پس از بیانیه لوزان، برخی از تحلیلگران ایرانی و امریکایی عنوان کردند که شانس دستیابی به توافق بیش از پنجاه درصد است، از نظر شما چقدر تا یک توافق خوب و پایدار فاصله داریم؟
پیشرفت های بسیاری در راستای یک توافق خوب و پایدار حاصل شده است، اما موفقیت دور از این است که بگوییم تضمین شده است. سخنان ایرانیها در مغایرت است با آنچه مذاکره کنندگان توافق کرده بودند! تا زمانیکه ایران به نقاط توافق پیشین بازنگردد و انعطاف پذیری معقولانه در مورد مسائل حل نشده باقی مانده در لوزان نشان ندهد، امید کمی برای یک توافق جامع وجود دارد.
اخیرا آقای کری اعلام کردند که جهان از ماهیت فعالیت هسته ای گذشته ایران آگاه است و مذاکرات کنندگان برای اجبار تهران به اشکار ساختن فعالیت های سابقش اصراری ندارد. باتوجه به این سخن، آیا فکر می کنید که مسئله ی «پی ام دی» حل شده است؟ اگر نه، چه راه حلی باتوجه به اینکه هیچ یک از طرفین حاضر به مصالحه در این مورد نیستند، وجود دارد؟
مسئله ی «پی ام دی» هنوز مسلما حل نشده است. وزیر خارجه کری روشن ساخت که آمریکا بر روی اذعان کامل ایران در مورد فعالیت های گذشته ی خود در رابطه با توسعه تسلیحات هسته ای اصرار نمی کند. اما واشنگتن معتقد است که این ضروری است که ایران نسبت به تاکنون باز تر باشد، از جمله در ماجرای اجازه به آژانس برای مصاحبه با دانشمندان ایرانی و بازدید از برخی محل های معین. در گذشته، مسئولان ایرانی گفته اند که ایران اماده است که تا جای ممکن شفاف عمل کند تا نگرانی های جامعه بین المللی از بین رود. اما اخیرا ایرانی ها به نظر از این قول خود برای شفاف بودن گامی به عقب گذاشته اند!
اخیرا برخی از رسانه های ایران مدعی شدند که در طول دوره ی سعید جلیلی در مذاکرات هسته ای، لیستی برای مصاحبه با مسئولان ایرانی به او داده شده است، ایا این حقیقت دارد؟
من در این مورد بی اطلاع هستم.
تفاوت بین روش مذاکره اقای ظریف و اقای جلیلی در چیست؟ برای مثال برخی می گویند که اقای جلیلی در طول مذاکرات، در مورد تاریخ اسلام سخنرانی می کرده است، ایا این حقیقت دارد؟
ما در بسیاری از ساعاتی که به سخنرانی های اقای جلیلی گوش می دادیم، بسیار در مورد تاریخ ایران و گله های ایران یاد گرفتیم. متاسفانه پیشرفت های کمی در مذاکرات آن دوره ایجاد شد. از تابستان سال 2013، مذاکرات به شکلی بسیار جدی تر و حرفه ای تر ادامه پیدا کرده و زمان بسیار کمی روی ایراد نطق صرف شده و اکثر زمان بر روی نشست های کاری حرفه ای و غیررسمی صرف شده است.
جلیلی در مذاکرات، نطق می کرد و «تاریخ اسلام و ایران» می گفت، حسابی تاریخ آموختیم
در پی حملات تندی که به اقای ظریف پس از پیاده روی با اقای کری انجام شد، برخی از رسانه های ایرانی ادعا کردند که آقای جلیلی نیز با نیکولاس برنز پیاده روی کرده است، ایا این صحت دارد؟
من در آن زمان در دولت امریکا خدمت نمی کردم و اطلاعاتی در مورد این ادعا ندارم.
یک هفته پیش، آقای جواد لاریجانی دیپلمات سابق ایرانی عنوان کرد که مذاکرات ممکن است چهار ماه دیگر تمدید شود، به نظر شما توافق تا سی ام ژوئن امکان پذیر است و ایا از نگاه شما تمدید مذاکرات، مجددا اتفاق می افتد؟
مذاکرات تا سی ام ژوئن به نتیجه نمی رسد، تمام طرف ها در مذاکرات این مسئله را علنا گفته اند. سئوال اکنون این است که انها چه مقدار زمان بیشتر نیاز دارند. چند هفته؟ چند ماه؟ نظر من این است که آنها تا انجایی که نیاز دارند تا به یک توافق پایدار و درست برسند، باید زمان بگذارند.
در ایران، برخی از سیاسیون و نمایندگان مجلس به اقای ظریف با عنوان اینکه از خطوط قرمز عبور کرده اید، حمله می کنند، در آمریکا نیز مخالفان تندی بر سر راه مذاکرات وجود دارد که بسیار پرسروصدا هستند، ارزیابی شما از این انتقادات چیست؟
هم مذاکره کنندگان امریکایی و هم مذاکره کنندگان ایرانی با مخالفت های داخلی قابل توجهی مواجهند، برخی از این منتقدان با هر توافقی مخالف هستند. برخی دیگر خواستار توافق هستند اما به دنبال مفاد با صرفه تر هستند. با تصویب لایحه کورکر- کاردین که به کنگره اجازه بازبینی هر نوع توافقی را می دهد، کنگره امریکا می تواند سعی در جلوگیری از اجرای توافق توسط پرزیدنت اوباما کند. اما اعضای کنگره نیازمند دو سوم آرا برای متوقف ساختن توافق هستند و مخالفان مسلما چنین ارایی را نخواهند بدست آورد. بنابراین پرزیدنت اوباما قادر خواهد بود که هر گونه توافقی که معقتد است در جهت منافع امریکا است را به نتیجه رسانده و پیاده کند. من معتقدم که مانع اصلی داخلی برای یک توافق در طرف ایرانی است!! اگر توافقی حاصل شود، ایران باید تصمیم بگیرد که خواهان یک توافق است و اماده ی تصمیم گیری های سخت است تا به آن دست یابد و سپس قادر خواهد بود که منتقدان ایرانی را نیز با این توافق همراه کند.
رسانه های غربی معتقدند اگر توافق هسته ای حاصل شود، روابط ایران و امریکا نیز دچار تغییر می شود. نظرتان در این مورد چیست؟
گام بعدی اطمینان حاصل کردن از پیاده سازی و اجرای منظم توافق است. اگر بلافاصله مسائلی در مورد اجرا و و برآوردن تعهدات بوجود آید، توافق به جای آنکه روابط ایران و آمریکا را خوب کند، می تواند خراب تر کند. بسیاری امیدوارند که یک توافق هسته ای به بهبود بنبایی روابط دوجانبه منجر خواهد شد، اما باتوجه به سطح فعلی از بی اعتمادی، چنین بهبود رابطه ای زمان معینی را خواهد گرفت و باید در این رابطه محتاطانه و قدم به قدم حرکت کرد.
باتوجه به اقدامات خشمگینانه مذاکره کنندگان فرانسوی پیش از توافق ژنو، به نظر شما، آیا مسئولان فراسنوی همچنان نگرای توافق ایران و امریکا پشت درهای بسته هستند؟ و فکر می کنید مواضع سرسختانه انها واقعی است یا صرفا نمایشی برنامه ریزی شده برای جذب پول های نفتی کشورهای عرب منطقه خلیج فارس است؟
استاندارهای فرانسوی ها برای یک توافق موثر در سطح اعلایی قرار دارد و کمک های آنها به مذاکرات مثبت بوده است. با این حال، معتقد نیستم که آنها در راه توافقی که مورد حمایت امریکا، ایران و دیگر طرف ها است، خواهند ایستاد.
برخی از کاندیداهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می گویند که انها به محض پیروزی در انتخابات، توافق هسته ای با ایران را پاره می کنند، ارزیابی شما از این سخنان چیست؟
در طول کمپین این افراد برای نامزدی ریاست جمهوری، ما می توانیم انتظار داشته باشیم که کاندیداها نظرات به شدت منفی در مورد مذاکرات هسته ای ابراز کنند. اگر هر یک از انها رئیس جمهور شوند، فضا متفاوت می شود. اینکه یک رئیس جمهور جمهوریخواه توافق را حفظ خواهد کرد یا نه به طور قابل توجهی بستگی به آن دارد که این توافق چقدر خوب عملی شود. اگر توافق به شکلی منظم با ادای تعهدات تمام طرفین همراه باشد، رئیس جمهور به احتمال زیاد مایل خواهد بود که آن را ادامه دهد.
منبع: هفته نامه طلوع صبح
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران احمدی نژاد: مذاکرات زمان جلیلی به شنیدن نطق درباره تاریخ اسلام و ایران می گذ
مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران احمدی نژاد مذاکرات زمان جلیلی به شنیدن نطق درباره تاریخ اسلام و ایران می گذشت حسابی تاریخ آموختیم مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اظهار کرد که بخش اعظمی از زمان مذاکرات 1 5 و سعید جلیلی رئیس سابق تیم مذاکره کنندهحجتالاسلام کلانتری در گفتوگو با فارس: ایران محتاج هر توافقی نیست/ نقش تاریخی مجلس پیرامون مذاکرات هستهای
حجتالاسلام کلانتری در گفتوگو با فارس ایران محتاج هر توافقی نیست نقش تاریخی مجلس پیرامون مذاکرات هستهایمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با بیان اینکه نباید به هر توافقی تن داد گفت اگر طرف مقابل ما در مذاکرات هستهای زیادهخواهی کند نباید تسلیم خواستههایهمراه با فارس در رایزنیهای هستهای وین منبع ایرانی: تاریخی بین تیمها به عنوان زمان تمدید و ادامه مذاکرات مطر
همراه با فارس در رایزنیهای هستهای وینمنبع ایرانی تاریخی بین تیمها به عنوان زمان تمدید و ادامه مذاکرات مطرح نشدهمنابع نزدیک به هیأت ایرانی گفتند هیچ تاریخی به طور مشخص بین تیمها به عنوان زمان تمدید و ادامه مذاکرات مطرح نشده است به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وینتاریخ شفاهی انقلاب اسلامی از سال 42 تا سال 57 دهمین نشست تخصصی تاریخ شفاهی ایران برگزار می شود
تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی از سال 42 تا سال 57دهمین نشست تخصصی تاریخ شفاهی ایران برگزار می شوددهمین نشست تخصصی تاریخ شفاهی به همت مؤسسه مطالعات تاریخ معاصرایران با همکاری انجمن تاریخ شفاهی ایران و با عنوان تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی 57-1342 برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس بهاشمی:با میدان دادن به احزاب بزرگ زمینهی حضور همه مردم را در تفکرات سیاسی مختلف فراهم نماییم/شهدا سند حقانیت
هاشمی با میدان دادن به احزاب بزرگ زمینهی حضور همه مردم را در تفکرات سیاسی مختلف فراهم نماییم شهدا سند حقانیت انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر ایران هستند آیتالله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از جانبازان و خانوادههای مکرم شهدای انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و جمعیتصمیم مهم و تاریخی مجلس درباره مذاکرات هسته ای
تصمیم مهم و تاریخی مجلس درباره مذاکرات هسته ای مجلس شورای اسلامی امروز جزئیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هستهای ملت ایران را به بحث و بررسی گذاشت و در نهایت با ۲۱۳ رأی نمایندگان این طرح به تصویب رسید به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر کلیات این طرح در جلسه روز یکروایتی از مذاکرات ایران و 1+5 در زمان جلیلی
روایتی از مذاکرات ایران و 1 5 در زمان جلیلی مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اظهار کرد که بخش اعظمی از زمان مذاکرات 1 5 و سعید جلیلی رئیس سابق تیم مذاکره کننده هسته ای به بیان نطق و تاریخ اسلام می گذشته و به همین دلیل مذاکرات پیشرفت نداشته است عصردکتر ظریف : مردم سردشت نام خود را در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی ماندگار کردند.
دکتر ظریف مردم سردشت نام خود را در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی ماندگار کردند استانها > آذربایجان غربی - وزیر امور خارجه گفت گرامیداشت سالروز بمباران شیمیایی سردشت وقت مناسبی است تا ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای حمله شیمیایی سردشت مسئولیت جامعه بینالمللی را دررحیم صفوی: ایران درحال عبور از یک پیچ تاریخی است/ آمریکا چارهای جز پذیرش توافق در مذاکرات نخواهد داشت
رحیم صفوی ایران درحال عبور از یک پیچ تاریخی است آمریکا چارهای جز پذیرش توافق در مذاکرات نخواهد داشت دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت آمریکاییها با توجه به آگاه بودن از قدرت ما در منطقه و همچنین نفوذ و تاثیرگذاری ایران چارهای جز پذیرش توافق در مذاکرات نخواهد داشت به گرئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران: زمانی یک تومان ایران برابر با یک پوند انگلیس بود/تهاجم اقتصادی به شکل جد
رئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران زمانی یک تومان ایران برابر با یک پوند انگلیس بود تهاجم اقتصادی به شکل جدی اتفاق افتادرئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران با اشاره به اینکه اقتصاد بعد از قاجار وابسته تر شد گفت زمانی یک تومان ایران برابر با یک پوند انگلیس بود به گزارش خبرگزامعاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری: یک میلیون بنا تاریخی در کشور وجود دارد / تراز ایران در گردشگ
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یک میلیون بنا تاریخی در کشور وجود دارد تراز ایران در گردشگری منفی استمعاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت یک میلیون بنا تاریخی در کشور وجود دا به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان سمیع الله حسینی مکارم شامگاه امروز دمذاکرات ایران با 1+5 فرصت تاریخی برای غربی ها است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس مذاکرات ایران با 1 5 فرصت تاریخی برای غربی ها است تهران-ایرنا- سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت پیام ویدئویی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه حاوی این موضوع است که غربی ها باید از فرصت تاریخی ایجاد شده استفاده کنند نوذرشهدا سند حقانیت انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر ایران هستند
هاشمی رفسنجانی شهدا سند حقانیت انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر ایران هستند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد شهدا سند حقانیت انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر ایران هستند و باید نام و یاد آنان در جامعه زنده بماند به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت الله اکبر هاشسفیر ایران درایتالیا: نباید فرصت تاریخی مذاکرات را از دست داد
سفیر ایران درایتالیا نباید فرصت تاریخی مذاکرات را از دست داد رم - ایرنا - جهانبخش مظفری سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا با تاکید بر اهمیت مذاکرات هسته ای در وین آن را این یک فرصت تاریخی دانست که نباید از دست داده شود مظفری در گفت و گو با خبرگزاری ایتالیایی اسکانیوز درامروز طرفین مذاکرات باید خود را برای اتخاذ یک تصمیم تاریخی آماده کنند
وزیر خارجه چین امروز طرفین مذاکرات باید خود را برای اتخاذ یک تصمیم تاریخی آماده کنند خبرگزاری پانا وزیر امور خارجه چین با تاکید بر تاریخی بودن شرایط کنونی مذاکرات ایران و گروه 1 5 خواستار توجه همه طرف های مذاکره به این مساله و استفاده از این فرصت برای دستیابی به توافق جامع شدمنابع نزدیک به تیم هستهای: هیچ تاریخی برای تمدید مذاکرات تعیین نشده است
همراه با مذاکرات وین 111 منابع نزدیک به تیم هستهای هیچ تاریخی برای تمدید مذاکرات تعیین نشده است منابع نزدیک به تیم هستهای خبر دادند صحبتهایی که در مورد تاریخ تمدید مذاکرات میشود صحت ندارد و هیچ تاریخی تا کنون تعیین نشده است به گزارش خبرنگار اعزامی باشگاه خبرنگاران از وینمذاکرات ایران و روسیه درباره دو اجلاس شانگهای و بریکس
تراز معاون وزیر خارجه روسیه روابط دوجانبه ایران و روسیه را رو به رشد و عمیق خواند و تبادل هیات های مختلف سیاسی و اقتصادی بین دو کشور و رایزنی های فیمابین را مفید و سازنده توصیف و بر تمایل کشورش به گسترش مناسبات با ایران در تمامی عرصه ها تاکید کرد به گزارش تراز ایگور مورگولوف-
گوناگون
پربازدیدترینها