تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آدم دين‏دار چون مى‏انديشد، آرامش بر جان او حاكم است. چون خضوع مى‏كند متواضع است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864613659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمزمه عقب‌نشيني تركيه از حمله به سوريه


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زمزمه عقب‌نشيني تركيه از حمله به سوريه
در شرايطي كه تركيه قصد خود را براي ورود به خاك سوريه اعلام كرده بود اما مخالفت واشنگتن با اين تصميم، سبب عقب‌نشيني آنكارا از مواضع خود شده است. نخست وزير تركيه ديروز اعلام كرد، تركيه را وارد ماجراجويي جديد در سوريه نخواهيم كرد.
پس از تصميم شوراي امنيت ملي تركيه مبني بر اعزام 18 هزار نيرو به سوريه صدها خودروي زرهي تركيه در مرز با سوريه مستقر شدند تا در فرصت مناسب وارد اين كشور بشوند اما يك روز پس از اتخاذ اين تصميم، مقامات آنكارا اعلام كردند حاضر به ماجراجويي جديد در سوريه نيستند. احمد داووداوغلو، نخست وزير تركيه روز چهارشنبه در نشست فراكسيون حزب حاكم عدالت و توسعه تركيه در مجلس اين كشور تأكيد كرد: «هر كسي كه قصد داشته باشد ما را در مقابل عمل انجام شده قرار دهد، پاسخ لازم را به وي خواهيم داد.» به گزارش پايگاه اينترنتي روزنامه مليت تركيه، نخست وزير تركيه با تأكيد بر اينكه كشورش تحولات سوريه را از نزديك دنبال مي‌كند، گفت:‌«تركيه در برابر تحولات احتمالي در كنار مرزهاي خود بي‌تفاوت نخواهد ماند. دولت تركيه هم با رژيم سوريه و هم با داعش مخالفت كرد. تركيه نخستين كشوري است كه داعش را گروه تروريستي اعلام كرد اما برخي در پي آن هستند نام ما را در كنار اين گروه قرار دهند.» نخست وزير تركيه گفت: «موضع تركيه در برابر كساني كه در پي تغيير بافت سياسي و قومي در سوريه باشند، كاملاً شفاف است.» داوود اوغلو گفت: «ما تحولات سوريه را از نزديك دنبال خواهيم كرد. ما خود را براي بدترين سناريوها در سوريه آماده كرده‌ايم اما براي جلوگيري از اين مسئله، ‌آماده‌ايم تا برخي تدابير را اتخاذ كنيم.»

   تغيير موضع آنكارا متأثر از  موضع واشنگتن
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آناتولي، جان كربي، سخنگوي وزارت دفاع امريكا در نشستي خبري درباره ايجاد منطقه حائل در خاك سوريه گفت: «وزارت دفاع امريكا تصريح كرده اكنون نيازي به چنين چيزي وجود ندارد.» تركيه همواره از امريكا و ائتلاف به رهبري اين كشور براي مقابله با داعش خواسته كه يك منطقه امن و همچنين منطقه پرواز ممنوع در سوريه ايجاد شود؛ درخواستي كه تاكنون مورد اجابت قرار نگرفته است. تركيه قصد دارد با ايجاد منطقه پرواز ممنوع در خاك سوريه تروريست‌ها را براي مقابله با دولت سوريه آموزش دهد. تصميم تركيه براي ورود به شمال سوريه پس از آن اتخاذ شد كه كردهاي سوريه توانستند با پيشروي در مقابل تروريست‌هاي داعش برخي مناطق را تحت كنترل خود درآورند. تركيه كه از پيشروي‌هاي اخير كردها در شمال سوريه و احتمال ايجاد منطقه‌اي خودمختار توسط آنها در سوريه نگران است، ‏تصميم دارد منطقه‌اي حائل به طول بيش از 120 كيلومتر و عمق 33 كيلومتر در داخل مرزهاي سوريه ايجاد كند كه اين ‏منطقه دقيقاً در مناطق تحت كنترل داعش ايجاد مي‌شود.

   پاكسازي بخش‌هاي اصلي حسكه از داعش
ارتش و نيروهاي مردمي كرد سوريه روز چهارشنبه در ادامه نبرد خود با تروريست‌ها موفق شدند بخش‌هاي اصلي شهر «حسكه» را به طور كامل از حضور تروريست‌هاي داعش پاكسازي كنند. بر اساس اين گزارش، در پي ايستادگي نظاميان ارتش و نيروهاي مردمي شيعه در منطقه العزيزيه تا حد بالايي از شدت حملات تروريست‌هاي داعش كم شده و در بعضي از مناطق افراد مسلح مجبور به عقب‌نشيني شده‌اند. با پاكسازي منطقه العزيزيه، نيروهاي مردمي روند خنثي‌سازي مواد منفجره كار گذاشته شده توسط تروريست‌ها را آغاز كردند تا اهالي منطقه بتوانند در اسرع وقت به محل زندگي خود بازگردند. از سوي ديگر، نيروهاي مقاومت اسلامي لبنان نيز با توپ و سلاح‌هاي سنگين ديگر افراد مسلح جبهه النصره را در دره‌هاي «الخيل» و «المجر» در جنوب شرق منطقه مرزي عرسال هدف قرار داده و شماري از تروريست‌ها را كشتند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن