واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یادداشت/حمیدرضا ترقی
نهضت مذاکره با طعم فتنه
رئیس کمیته امور بینالملل حزب مؤتلفه اسلامی طی یادداشتی به خبرگزاری فارس به سیاست برخی از اصلاحطلبان برای عبور از فتنه 88 بدون هیچ هزینه و برخی حواشی رخ داده در نشست احزاب با رئیسجمهور پرداخته است.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، حمید رضا ترقی رئیس کمیته امور بین الملل حزب مؤتلفه اسلامی طی یادداشتی به خبرگزاری فارس به سیاست برخی از اصلاحطلبان برای عبور از فتنه 88 بدون هیچ هزینه و برخی حواشی رخ داده در نشست احزاب با رئیسجمهور پرداخته است. در بخشی از این یادداشت آمده که امسال در ماه مبارک رمضان مراسم افطاری آقای روحانی نیز که با احزاب سیاسی و روحانیون برگزار شده بود نیز به صحنه سوء استفاده اصلاحطلبان برای اجرای همان سیاست تطهیر و بازسازی سران فتنه تبدیل شد. متن کامل این یادداشت بدین شرح است: «از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم، استراتژی اصلاحطلبان بر روی تطهیر و بازسازی چهره سران فتنه در جامعه متمرکز شده تا بتوانند در پایان دوره چهار ساله دولت زمینه بازگشت به قدرت خود را فراهم و از دولت یازدهم عبور کنند.
اگر به محافل و مجالس برگزار شده توسط دولت و به ویژه رئیس جمهور برای اقشار خاص توجه نمائید میبینید که اصلاحطلبان افراطی که نوعاً در فتنه 88 دارای نقش بودهاند با شعارهای ساختار شکن و دفاع از سران فتنه سعی بر عادیسازی فتنه و کاهش آثار حصر آنها در افکار عمومی دارند.
وقایع 16 آذر در دانشگاهها، جلسات دیدار دانشجویان با رئیس جمهور، مراسمهای رسمی مثل بزرگداشت همسر امام(ره) و ختم همسر مرحوم آیتالله خاتمی نمونههای واضح از این استراتژی است.
از طرف دیگر عوامل فتنه نیز سیاست حاشیهسازی خود را در مجالس و محافل گوناگون دنبال کرده و مطبوعات زنجیرهای اصلاحطلب نیز آنها را پشتیبانی کردهاند و وقتی افشاء شده که عوامل حاشیهساز و بر هم زننده این مجالس مثل مراسم سخنرانی رئیسجمهور محترم در حرم امام(ره) همانهایی بودهاند که در فتنه 88 به همین جرم پرونده دارند، دیگر کسی از رسیدگی و برخورد باآنها سخن نمیگوید.
امسال در ماه مبارک رمضان مراسم افطاری آقای روحانی نیز که با احزاب سیاسی و روحانیون برگزار شده بود نیز به صحنه سوء استفاده اصلاحطلبان برای اجرای همان سیاست تطهیر و بازسازی سران فتنه تبدیل شد.
اصلاح طلبان نشان دادهاند که این پروژه را فقط در محیطهای دارای مخاطب از جناح رقیب اجرایی کردهاند لذا سعی دارند از فضای مناظره با افراد جناح رقیب یعنی اصولگرایان برای این منظور استفاده کنند یا در فضاهایی که بر حسب شرایط خاص دو طیف اصولگرا و اصلاحطلب حضور دارند مثل برنامه دعوت مختلط امسال افطار رئیس جمهور.
بنابراین بستری که ریاست محترم جمهوری در افطار امسال فراهم ساختند اگر چه ممکن است به نیت ایجاد همدلی در بین جناحهای مختلف کشور و فراهم کردن زمینه گفتوگوی مستقیم آنها صورت گرفته باشد ولی فاقد اصول و الزامات چنین جلساتی بود و لذا نه تنها هدف رئیس جمهور محقق نگردید، بلکه زمینه تنافر بیشتر بین دو جریان را فراهم ساخت.
در این جلسه علیرغم اینکه اصولگرایان ضرورت وحدت و همدلی حول اصول انقلاب و امام را برای همه احزاب در ذیل نظام جمهوری اسلامی تأکید نموده و رقابت برنامهای در اداره کشور ذیل آن اصول را ریل قابل حرکت و پیمایش احزاب دانستند، اصلاحطلبان نهضت مذاکره پیشنهادی خود را آلوده به تطهیر فتنه گران نموده و راه همدلی را مسدود ساختند.
اینکه هنوز دبیر کل حزب کارگزاران (با سابقه فساد و اقتصادیاش و عملکرد مشکوکش در انتخابات 88 که رئیس ستاد انتخاباتی یکی از سران فتنه بود ولی به دیگری رأی داده)، هنوز حکم مقام معظم رهبری مبنی بر ظالم بودن سرانفتنه نسبت به نظام را قبول ندارد و آنها را مظلوم میخواند! اثبات کرد که سران احزاب اصلاحات روی مبانی و اصول انقلاب، نیز وحدت نداشته و اختلاف مبنایی با اصولگرایان دارند، همین موضوع در جلسه افطار رئیس جمهور با
روحانیون رخ داد و یک روحانی در آن جلسه دقیقاً همین موضع را اتخاذ نموده است.
حال در چنین فضایی طرح نهضت مذاکره ملی و انتقال الگوی مذاکره با دشمنان در خارج از کشور به داخل کشور چه مفهومی دارد؟
اصلاحطلبانی که از هر مناظره و میزگرد و جلسه مشترکی به جای گفتوگو منطقی و مبتنی بر اصول و قانون به حاشیهسازی و دفاع احساسی و غیرمنطقی از فتنه گران میپردازند و طعم مذاکره را با فتنه تلخ میکنند چگونه انتظار دارند این پیشنهاد، عملی شود.
مذاکره ملی نیازمند ظرفیت و بلوغ سیاسی و پرهیز از حاشیه سازی و رعایت اصول انقلاب و پذیرش فصل الخطابی رهبری در امور کشور دارد که متاسفانه اصلاحطلبان اثبات کردند که فاقد چنین ظرفیتی هستند!
اما اینکه چرا این رفتارهای حاشیهساز در مراسم رئیسجمهور محترم رخ میدهد ولی در مراسمهای با حضور رهبر معظم انقلاب چنین فضایی را برای حاشیهسازی نمییابند، جای دقت دارد. اگر دقت شود کاملاً مشخص میشود که وجود عناصر افراطی و وابسته به احزاب غیرقانونی و منحله در اینگونه محافل عامل اصلی این حاشیه سازیها و مهر تأییدی بر فقدان صلاحیت آنان برای بازگشت به
عرصه سیاسی کشور است.
اینان که فصل الخطابی رهبری در قضاوت و داوری نسبت به اختلافات در حوادث را نمیپذیرند و مرتب حرف و موضع خود را تکرار میکنند. هیچ گاه واجد شرایط برای مذاکره ملی نیستند.
اینان از ایجاد تنافر در نسل جوان ابراز نگرانی میکنند ولی آثار فساد
اقتصادی و اشرافیگری و پنجه انداختن مطبوعات خود بر اسلام و ولایت فقیه و آرمانهای امام و انقلاب را نمیبینند. اینان نگران فاصله گرفتن نسل جوان از آرمانهای انقلابند ولی نقش تجدیدنظرطلبان جناح خود نسبت به انقلاب و امام و فراریان اصلاحطلب به دامن غرب و آمریکا و بی بی سی «BBC» را نادیده میگیرند.
اینان خود را نگران بیگانگی نسل جوان از انقلاب میدانند ولی پول گرفتن برای تحصیل فرزندان اعضای حزب خود از دشمن را عیب نمیدانند.
اینان نمیگویند که هزاران شبههای که مطبوعات زنجیرهای اصلاح طلبان در ذهن جوانان و دانشگاهیان نسبت به اصول و آرمانهای انقلاب ایجاد کردهاند چه بر سر جوانان آورده؟
ما با مذاکره و گفتوگو بین احزاب داخلی مخالف نیستیم و این را بارها و سالهاست اثبات کردهایم و بیشترین تعاملات مکتوب و حضوری و مناظرهای را با دیگر احزاب کشور داشتهایم، ولی مدعیان مذاکره ملی هیچ گاه به الزامات این پیشنهاد پایبند نبودهاند.» انتهای پیام/
94/04/10 - 15:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]