تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870648070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت نگاه ویژه‌ به دستمزد بانوان ورزشکار |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ضرورت نگاه ویژه‌ به دستمزد بانوان ورزشکار
کد خبر: ۵۱۳۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳ - 01 July 2015


عضو هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بعضی از بانوان ورزشکار برای حضور در مسابقات از جیب خود هزینه می‌کنند، تاکید کرد: باید انقلابی در ورزش زنان ایجاد شود.

محمدجواد نظری مهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان این‌که ورزشکاران خانم فعالی زیادی در استان‌های مختلف کشور حضور دارند٬ گفت: حضور تعداد زیادی بانوی ورزشکار توجه و برنامه‌ریزی بیشتر و بهتری را از سوی وزارت ورزش و جوانان برای این بخش طلب می‌کند. در رشته‌های زیادی ورزشکار خانم داریم حتی الان کشتی‌گیر خانم هم داریم و شرایط برای حضور بانوان در این رشته درحال مهیا شدن است. وزارت ورزش نیز باید جوری برنامه‌ریزی کند که فعالیت بانوان در رشته‌های مختلف هم راستا با آموزه‌های دینی باشد و ارزش‌های دینی را تحت الشعاع قرار ندهد.

نماینده بندرگز، بندرترکمن، کردکوی در پاسخ به این‌که آیا زیرساخت‌های ورزش بانوان درحال حاضر مناسب است یا خیربیان کرد: زیرساخت‌ها و امکانات خوبی در کشور داریم. الان سالن‌هایی وجود دارد که هم خانم‌ها و هم آقایان می‌توانند از آن استفاده کرده و به راحتی ورزش کنند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: فرصت برای ورزش بانوان در همه جای کشور وجود دارد و این فرهنگ درحال جا افتادن است. بانوان باید بیشتر  به میادین ورزشی بیایند ما استعدادهای زیادی در ورزش بانوان داریم که باید برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم این افراد باید شناسایی شوند.

این نماینده مجلس با تأکید بر حضور پررنگ‌تر بانوان در ورزش همگانی خاطرنشان کرد: ورزش همگانی برای همه است و خانم‌ها هم باید مشارکت بیشتری در این بخش داشته باشند و تأثیرگذاری خود را نشان دهند.

باید به دستمزد بانوان ورزشکار نگاه ویژه‌ای شود

نظری مهر درخصوص تفاوت زیاد دستمزد بین بانوان و مردان ورزشکار اظهار داشت: در بحث دستمزدها در کشور ما قانون تعریف شده‌ای وجود ندارد شما حتی می‌بینید حقوق کارگران سازمان‌های مختلف تفاوت‌های آنچنانی دارد٬ در سطح کشور تعریف ثابتی وجود ندارد. باید به دستمزد بانوان ورزشکار نگاه ویژه‌ای شود چون در حق آن‌ها جفا شده است وزارت ورزش باید این موضوع را بررسی کند چون نیاز به دگرگونی دارد مسئولان باید انقلابی در ورزش بانوان ایجاد کنند. کسی که همه زندگی خود را برای ورزش حرفه‌ای می‌گذارد باید حق و حقوقی داشته باشد و وزارت ورزش باید به این فکر کند.

منشی اول فراکسیون ورزش مجلس درباره میزبانی ایران در مسابقات مختلف ورزش بانوان تصریح کرد: متأسفانه در داخل به خوبی برنامه‌ای برای میزبانی کشورمان در عرصه‌های ورزشی درنظر گرفته نشده؛ باید شرایط برای میزبانی مسابقات بانوان فراهم شود و شاهد رشد این قضیه باشیم. حتی بعضی از بانوان ورزشکار ما برای حضور در مسابقات از جیب خود هزینه می‌کنند درصورتی که در همه جای دنیا دولت، مدال‌آوران را کاملا تحت پوشش قرار می‌دهد. ما در داخل کشور استعداهای زیادی داریم نباید بگذاریم ورزشکاران ما به خارج از کشور بروند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن