واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سازمان راهداری کشور: جاده های کشور هوشمند سازی می شود خبرگزاری پانا: معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از هوشمند سازی جاده های کشور با هدف کاهش مخاطرات این بخش خبر داد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۰ تير ساعت 09:15
به گزارش خبرگزاری پانا، به نقل از روابط عمومی حمل و نقل سازمان راهداری، اسماعیل غلامی شامگاه سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان با اشاره به اینکه قرارداد تحت پوشش قرار گرفتن تمامی شبکه راه های شریانی کشور به دوربین های کنترل سرعت به عنوان یکی از مهمترین پروژه های ITS بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و شرکت هلدینگ مبین ایران با وزیر راه و شهرسازی منعقد شده است، ارزش این پروژه را بالغ بر 600 میلیارد تومان ذکر کرد. وی یادآوری کرد: طی قرار داد منعقد شده در دوره سه ساله یک هزار و 860 دوربین در راه های شریانی کور وضعیت جاده ها و ترافیک را رصد خواهد کرد.
غلامی افزود: علاوه بر آن 400 دوربین کنترل نیز به تعداد دوربین های اعلام شده متصل خواهد شد و به صورت یکپارچه وضعیت جاده های کشور را کنترل خواهند کرد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور انسان، خودرو، راه و کمبود ، فقدان و نقض قوانین و چگونگی اجرای آن را از جمله مخاطرات موجود در جاده ها بیان کرد.
*9.5 تا 10 هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای نگهداری راه های کشور
وی با بیان اینکه بر اساس محاسبات انجام گرفته برای نگهداری و حفظ راه های کشور اعتباری بالغ بر 9.5 تا 10 هزار میلیارد تومان نیاز است، اظهار کرد: نگهداری راه های کشور هزینه ای بالایی می خواهد و به نوعی سرمایه ملی محسوب می شود.
غلامی افزود: بودجه امسال این مجموعه با 30 درصد افزایش به 37 هزار میلیارد ریال می رسد که 29 هزار میلیارد ریال آن در بخش راهداری و مابقی در بخش حمل و نقل هزینه خواهد شد.
**آشکار سازی سه هزار و 400 نقطه درکشور
این مسوول در ادامه با بیان اینکه با همکاری پلیس راهور کشور سه هزار و 400 نقطه در کشور با هدف کاهش وقوع مخاطرات آشکار سازی شده است، گفت: تحقق این مهم به ایمنی بیشتر در هنگام رانندگی منجر شده و از وقوع تصادفات مرگبار جلوگیری می کند.
وی اظهار کرد: علاوه بر آن تکنولوژی جدید برای حفاظ ایمنی در آزاد راه ها و بزرگراه ها با عنوان حفاظ بتنی مفصلی با اعتبار ی بالغ بر 150 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
غلامی همچنین احداث مجتمع های بین راهی را در کاهش خستگی و خواب آلودگی رانندگان وسایط نقلیه در جاده های کشور بسیار تاثیر گذار بیان کرد و افزود: هم اکنون 543 مجتمع بین راهی در کشور فعال است و 403 باب مجتمع خدمات رفاهی دیگر در دست ساخت قرار دارد.
وی با بیان اینکه این سازمان برای رفاه سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت احداث مجتمع های بین راهی 350 میلیون تومان تسهیلات می دهد، اظهار کرد: این اقدام در راستای حفظ کرامت انسانی و حفظ شان رهگذران است.
**نوسازی ناوگان حمل ونقل کشور
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از نوسازی کامیون های بالای 35 سال عمر در کشور خبر داد و گفت: بر این اساس رانندگانی که کامیون با عمر بالای 35 سال دارند پس از اسقاط کردن وسیله جدید جایگزین آن می کنند.
غلامی با اشاره به برنامه پنجم توسعه، ابراز کرد: تلفات جاده ای برون شهری و روستایی ما در طول شبکه راه های ارتباطی در سال 89 براساس آمارهای موجود 16 هزار و 382 نفر بوده که این میزان در سال 93 با هفت درصد کاهش به 12 هزار و 203 نفر رسیده است.
وی طول شبکه راه های کشور را 215 هزار کیلومتر عنوان کرد و گفت: 700 هزار راننده، 500 هزار دستگاه انواع ناوگان شهری، هفت هزار شرکت حمل و نقل و در نهایت جابجایی 900 میلیون نفر در سال آمار موجود سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور می باشد.
در پایان این مراسم ایرج دست نشان که به مدت سه سال معاون اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان خدمت می کرد به عنوان مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان معرفی و از خدمات 40 ماهه علی رحمتی مدیر قبلی این اداره کل قدردانی شد. انتهای پیام/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]