واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وزیر بهداشت در جریان بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی شهرری:
ضرورت هزینه کرد منابع و اعتبارات شهرری در این منطقه/ لزوم نوسازی و تجهیز مراکز درمانی شهرری
وزیر بهداشت با اشاره به آمار بالای تصادفات و سوانح در منطقه شهرری اظهار داشت: اعتبارات مربوط به تصادفات و سوانح این منطقه باید به مراکز بهداشتی و درمانی این منطقه اختصاص یابد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ دکتر سید حسن هاشمی در پایان بازدید از شهر ری و در جلسه شورای اداری شهرستان ری که ظهر امروز برگزار شد اظهار داشت: بنده ضرورتی نمی بینم که از گذشته ها و کمبودها حرف بزنم در عوض باید دید در حال حاضر مشکلات مردم چیست و چگونه حل می شود.
وزیر بهداشت افزود: مشکل مردم منطقه شهرری در وهله اول، درمان است و همان طور که در بازدید از اورژانس ها مشاهده شد تخت خالی وجود ندارد و در زمینه تجهیزات و نیروی انسانی به ویژه پرستار با مشکلاتی روبرو هستیم.
وی تصریح کرد: در سال جاری در حوزه بهداشت، به منظور تکمیل شبکه جهت شناسایی بیماران ، تشکیل پرونده و قرار گرفتن تحت مراقبت فعال سرانه ای برای کل جمعیت شهرری تخصیص داده می شود.
دکتر هاشمی با بیان اینکه بیمارستان هفتم تیر و فیروزآبادی شهرری نیاز به بازسازی دارند افزود: بخشی از این بیمارستان ها باید نوسازی گردند اما باید تمهیدات لازم برای مشارکت بخش خصوصی نیزاتخاذ شود.
وزیر بهداشت ادامه داد: برای افزایش مشارکت بخش خصوصی باید به گونه ای عمل کنیم تا آنها متضرر نشوند و ما نیز خرید خدمت از آنها را تضمین کنیم تا در نهایت پرداخت از جیب مردم برای هزینه های درمانی افزایش پیدا نکند.
دکتر هاشمی تأکید کرد: در بلند مدت بایستی سازو کار های مناسب استفاده از توان بخش خصوصی دیده شود اما در صورت محقق نشدن آن، دولت باید تکمیل پروژه ها را سرعت بخشد.
وزیر بهداشت اظهار داشت: تا کنون اقدامات مناسبی در شهرری انجام شده است و در یک دهه گذشته چهره این منطقه تغییر کرده زیرا فضاهای سبز ایجاد شده در این منطقه، بی نظیر است و در بخش راهسازی و فضای سبز اقدامات خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به جمعیت حدود یک میلیونی منطقه شهرری گفت: با توجه به امکانات موجود در منطقه حدود 2 تا 3 هزار تخت کمبود داریم و در بیمارستان هفتم تیر که موقوفه نیست می توان با کمک شهرداری و شورای شهر، زمین 17 هکتاری این بیمارستان را با حداقل یک هزار تخت بیمارستانی نوسازی کرد.
دکتر هاشمی با اشاره به قرارداد وزارت بهداشت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء افزود: در قالب این تفاهم نامه مقرر شده است تا بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی احداث و نوسازی شود.
وزیر بهداشت در پایان یادآور شد: اگر بخواهیم یک پروژه بیمارستانی جامع را احداث کنیم حداقل به 5 سال زمان نیاز است اما بایستی توجه داشت که مردم در حال حاضر با این مشکلات روبرو هستند.
در این جلسه دکتر طلا نماینده مردم تهران، شهرری و شمیرانات، جمالی پور فرماندار شهرستان ری، دکتر جعفریان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حاجی میر اسماعیلی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از معاونان و مدیران این دو دانشگاه حضور داشتند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه رمضان/ ابلاغ دستورالعمل ویژه به دانشگاههای علوم پزشکی
لزوم تکمیل بیمارستان فیروزآبادی شهرری/ بیمارستانهای ری اغلب فرسودهاند
کمبود 5 هزار تخت بیمارستانی در حومه تهران/ لزوم توجه تامین اجتماعی به نیازهای قشر کارگری ساکن در اطراف تهران
دستگاههای تست قند خون بیمه نیستند
مخالفت وزارت بهداشت با تجاری شدن کاربری مطبها
کاهش هر یک درصد پرداختی از جیب مردم نیازمند 800 میلیارد تومان اعتبار است
سفر وزیر بهداشت به شهرستان ری و بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی
امضای تفاهمنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فدراسیون ورزشهای همگانی
يك ميليون و ٢٠٠ هزار نفر از حاشيه نشينان شهر مشهد تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار مي گيرند
۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]