واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۵۱ب.ظ)
ميزان مصرف برق در تابستان افزايش صعودي داشت موج - قائممقام وزير نيرو با اشاره به افزايش توليد برق در فصل تابستان گفت: افزايش چشمگير دماي هوا و با توجه به اين که انرژي برق با تمامي عرصههاي زندگي مردم از صنعت تا خدمات سر و کار دارد، باعث ميشود ميزان مصرف برق در تابستان افزايش صعودي داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي وزارت نيرو (پاون)، ستار محمودي، قائممقام وزير نيرو، امروز (سهشنبه) در نشست با مديران ارشد صنعت برق کشور با اشاره به لزوم آمادگي کامل صنعت آب و برق براي استمرار خدمات در فصل گرما اظهار داشت: فصل تابستان فصل آزمون وزارت نيرو است؛ چراکه انتظارها و نيازها در اين فصل از عملکرد ما بيشتر ميشود.
وي ادامه داد: متخصصان ما آنچه در توان دارند براي ارائه خدمات به جامعه را در طبق اخلاص خواهند گذاشت و به يقين اين شيوه باعث ميشود شاهد همکاري و همراهي بيشتري از مردم باشيم.
وي با اشاره به افزايش توليد برق در فصل تابستان گفت: افزايش چشمگير دماي هوا و با توجه به اين که انرژي برق با تمامي عرصههاي زندگي مردم از صنعت تا خدمات سر و کار دارد، باعث ميشود ميزان مصرف برق در تابستان افزايش صعودي داشته باشد.
محمودي با بيان اين که متأسفانه آحاد جامعه اين استنباط را دارند که برق نيز مانند؛ ساير کالاها بايد به وفور در جامعه موجود باشد، گفت: البته خيلي از اين نگاهها بهتدريج تغيير کرده و زمان آن رسيده شاهد تغييرات بيشتري نيز باشيم.
قائممقام وزير نيرو اضافه کرد: بايد تلاش کنيم تا ضمن حفظ پايداري سامانههايي که در حال توليد برق هستند، در حد توان ذخيره قابل اتکا را در شبکههاي برق داشته باشيم.
وي ادامه داد: بايستي در شبکههاي برق مديريت را بهگونهاي جلو ببريم که کمبودها در جاهاي غيرضروري مستهلک و جبران شود و ما به سمتي نرويم که خاموشي در بخشي از کشور يا سراسر کشور اتفاق بيفتد.
محمودي با بيان اين که چنانچه در تهران با مشکل برقي مواجه شويم، مانند اين است که در کل کشور مشکل برق داشته باشيم، گفت: با توجه به آمار سالهاي گذشته بيشترين امکان تناوب پيک برق در تير و مرداد است و سپس بهتدريج ميزان مصرف به حال عادي باز ميگردد، واحدهاي برقي آمادگي کامل داشته باشند تا در توليد برق و شبکههاي برقرساني خللي ايجاد نشود تا پيک مصرف را بهسلامت پشت سر بگذاريم.
قائممقام وزير نيرو با اشاره به اين که در ارتباط با صنايع بايستي 650 تا 700 مگاوات برق مديريت شود، افزود: چنان چه اطلاعرساني بيشتري انجام پذيرد، شرکتهاي آب و فاضلاب اين آمادگي را خواهند داشت تا در ساعاتي از شب آب را ذخيره نموده و در ساعات روز آن را مصرف کنند، ولي؛ براي برق چنين امکاني وجود ندارد.
وي با بيان اين که براي اطلاعرساني به مردم استفاده از پيامک تلفن همراه و شبکههاي اجتماعي بسيار مؤثر خواهد بود، افزود: در عصر حاضر که بيشترين دل مشغولي جامعه استفاده از شبکههاي اجتماعي است، ما بايد حداکثر بهرهبرداري را از اين شبکهها به منظور ارسال پيامهاي مديريتي در زمينه مصارف آب و برق داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]