واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویتساز خبر داد
افتتاح سه مرکز رشد فناوریهای نرم و هویت ساز
دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز گفت: سه مرکز رشد فناوری های نرم و هویت ساز در اصفهان یزد و تبریز با تفاهم نامهای که پیش از این در معاونت علمی به امضا رسیده بود افتتاح شده است.
سید محمد حسین سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: طی تفاهمنامهای که پیش از این در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسیده و انجام شده است سه مرکز رشد فناوری نرم و هویت ساز در اصفهان، یزد و تبریز افتتاح و راهاندازی شده است.
وی در ادامه با اشاره به مهمترین ماموریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: مهمترین ماموریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در افتتاح این مراکز بحث تجاری سازی و تولید ثروت از حوزه علوم انسانی و صنایع فرهنگی است.
نیری خاطر نشان کرد: هر ستادی متناسب با فضا و حوزهای که فعالیت میکند به کسب و کار حوزه مربوط به خود میپردازد و آن را تجاری سازی میکند و در همین راستا مهمترین ماموریت و اولویت ما اقتصاد فرهنگ است.
دبیر ستاد فناوریهای نرم و هویت ساز تصریح کرد: در هر استانی که ظرفیت و توانمندیهای لازم را برای افتتاح و راهاندازی این مراکز داشته باشد مانند استان همدان اقداماتی که شایستهی آن استان باشد صورت گرفته است و افزایش این مراکز بستگی به ظرفیت پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد مختلف که در شهرها موجود است، دارد.
وی عنوان کرد: سعی داریم متناسب با هر زیر شاخهای فعالیتهایی را انجام دهیم که به تجاری سازی و رونق اقتصاد آن حوزه منجر شود.
گفتنی است، دستیابی به نظام توانمند علمی، فناوری و نوآوری متشکل از مجموعه سرمایههای انسانی، مراکز و امکانات ملی برای حرکت به سوی چشم انداز بیست ساله مستلزم تعیین و تدوین سیاستها و راهبردهای مربوطه است لذا تحول و هماهنگی ساختارها، هم افزایی فعالیت ها، اصلاح مقررات و رویه ها، مرتبط با ساختن منابع و تسهیلات مالی کشور به فرصتهای علم و فناوری و نوآوری و در مجموع تکمیل چرخه ملی ضروری به نظر میرسید. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به تشکیل ستادی به نام ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز نموده تا در این حوزه یکپارچگی های لازم برای توسعه و تجاری سازیهای فناوری نرم و هویتساز صورت پذیرد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
برطرف شدن بسیاری از نارساییهای تنفسی و گوارشی با توليد سوختهای زیستی یا Biofuel
تامین نیازهای كشور بر پایه تولیدات محصولات دانش بنیان
اعطای 20 تا 25 میلیارد تومان جایزه تجاری سازی به دانشگاهها
باید بتوانیم علوم انسانی بومی را در شبکههای اجتماعی ترویج دهیم
حمایت از شرکتهای دانش بنیان بر اساس مصوبه صندوق توسعه ملی
انجام آسیبشناسی در حوزه علمی و تحقیقاتی
صنعت هوایی بدون ارتباط با صاحبان این تکنولوژی روند بسیار کندی دارد
آیین نامه تشخیص صلاحیت شرکت دانش بنیان علوم انسانی در مراحل تدوین است
۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]