تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846027145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تب کنگو به کرمان رسید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تب کنگو به کرمان رسید
ابتلای حداقل یک نفر در کرمان به بیماری تب کنگو و علت این بیماری ناشی از قاچاق دام آلوده از مرزهای شرقی تایید شد و در این میان کارشناسان به مردم در خصوص شیوع این بیماری هشدار می دهند.
آفتاب : چندی قبل بود که خبری از مرگ یک نفر در استان مازندران بر اثر ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو منتشر شد هر چند این بیماری به صورت جدی جامعه را تهدید نمی کند اما مسری بودن و سهولت انتقال آن در صورت عدم کنترل و پیشگیری در جامعه در معرض خطر، می تواند به سرعت این بیماری را به فاکتوری تهدید آمیز برای سلامت مردم تبدیل کند.

عامل اصلی بیماری در کرمان قاچاق دام است

این بیماری هر ساله با آغاز فصل گرما نمایان می شود به طوریکه در سال گذشته 39 نفر در کشور به این بیماری مبتلا شدند و در سال جاری نیز تا ابتدای هفته گذشته 9 نفر به تب کریمه کنگو در کشور مبتلا شده بودند که طی هفته گذشته این آمار به یکباره به 14 نفر رسید.

به گفته رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت، مواردی از ابتلاء به این بیماری در استانهای شرقی از جمله کرمان و سیستان و بلوچستان نیز دیده شده است که عامل اصلی این بیماری نیز قاچاق دام از پاکستان به داخل کشور بوده است.

بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو در حال بهبود است

علی اکبر حق دوست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز شب گذشته در گفتگو با مهر خبر ابتلاء یک نفر به این بیماری را تائید کرد و گفت: این بیمار در یکی از بیمارستان های استان کرمان بستری شده و مراحل درمانی را با تدابیر ویژه طی کرده است.

وی تاکید کرد که این فرد مراحل بیماری را طی کرده است و خطر مرگ وی را تهدید نمی کند و حال این بیمار رو به بهبودی است.

اما آنچه که در این میان به خطری عمده تبدیل شده است نگرانی در خصوص روند قاچاق دام از مرزهای شرقی به درون کشور است.

قاچاقچیان دامها را با قیمت ارزان در مرزهای افغانستان و پاکستان خریداری می کنند و بدون طی کردن مراحل قرنطینه و بهداشتی این دامها را به داخل کشور منتقل می کنند.

قاچاقچیان دامها را با قیمت ارزان در مرزهای افغانستان و پاکستان خریداری می کنند و بدون طی کردن مراحل قرنطینه و بهداشتی این دامها را به داخل کشور منتقل می کنند.

هر چند تدابیر ویژه ای در سالهای اخیر از جمله قرطینه دامها و برخورد شدید با عوامل قاچاق دام و همچنین کمتر شدن اختلاف قیمت دام تا حدودی موج قاچاق دام به داخل کشور را کاهش داده است اما همچنان این روند موجب می شود بیماری های مختلف وارد جمعیت دامی کشور شود.

هر ساله مبالغ هنگفتی از سوی دامپزشکی در راستای واکسیناسیون دامی برای کنترل بیماری مختلف از جمله تب برفکی، و سایر بیماریها انجام می شود اما باز هم ورود دامهای بیمار به شدت اقتصاد دامداری در استان کرمان را تهدید می کند و بیماریهای مانند تب کنگو نیز که واکسن ندارد حتی سلامت جامعه را نیز تهدید می کند.

به همین دلیل به مردم توصیه می شود برای جلوگیری از ابتلاء به این بیماری خطرناک از خرید دامهای فاقد مجوزهای بهداشتی خودداری کنند و گوشت مورد نیاز را نیز از مراکز دارای مجوز رسمی و زیر نظر دامپزشکی و از کشتارگاههای رسمی تهیه کنند.

مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان در گفتگو با مهر در خصوص این بیماری بیان کرد: این بیماری بین انسان و دام مشترک است اما در دام علائم خاصی ندارد و تنها منجر به تب و لرز کوتاه مدت می شود و عامل اصلی بیماری نیز ویروسی است و می تواند به تب شدید و خون ریزی ختم شود.

مردم هشدارهای پیشگیرانه را جدی بگیرند

دکتر جواد نگارستانی افزود: این بیماری به سادگی بین دامها شایع می شود و از دامداران می خواهیم برای جلوگیری از ابتلاء دامها به این بیماری ویروسی از ورود دامهای مشکوک به جمعیت دامی بومی جلوگیری کنند.

وی عامل اصلی شیوع بیماری را بین دامها کنه دانست و افزود: زمان اوج این بیماری در دامها در تابستان است و در انسان بیشتر افرادی به این بیماری دچار می شوند که با دامها در ارتباط هستند.

وی تصریح کرد: از دامداران و مردم می خواهیم به شدت از ذبح دام و ارتباط مستقیم با گوشت و خون دام خودداری کنند و گوشت مورد نیاز باید از کشتارگاهها تهیه شود.

نگارستانی افزود: همچنین له کردن کنه و ارتباط با شخص مبتلا نیز می تواند در انتقال این بیماری تاثیر گذار باشد.

وی ادامه داد: با توجه به امکان بالای ابتلاء این بیماری اکثر مردم در خطر ابتلا قرار دارند و به همین دلیل باید تدابیر پیشگیرانه را رعایت کنند.

ضعف جسمانی، تب شدید، درد عضلانی، حالت تهوع، خون ریزی از جوارح به خصوص لثه ها، بینی و مجاری ادراری از جمله علائم شایع این بیماری است.

وی افرادی که در کشتارگاهها کار می کنند، زنان خانه دار که با گوشت تازه در ارتباط هستند، زنان روستایی و دامداران و قصابان را جزو جامعه در معرض خطر جدی دانست و افزود: ضعف جسمانی، تب شدید، درد عضلانی، حالت تهوع، خون ریزی از جوارح به خصوص لثه ها، بینی و مجاری ادراری را از جمله علائم شایع این بیماری دانست.

مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان کرمان افزود: کانون جدی این بیماری در جمعیت دامی وجود ندارد و از دامداران می خواهیم به صورت جدی از ورود دامهای مشکوک به دامداری ها جلوگیری کنند.

وی همچنین از کشتارگاهها خواست پس از کشتار دامهایی که سلامت آنها تائید شده است گوشت را 12 ساعت در دمای پیش سرد کن قرار دهند تا هر گونه آلودگی ویروسی در گوشتها از بین برود.

بیماری در جنوب کرمان مشاهده نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز در گفتگو با مهر از مردم خواست تدابیر پیشگیرانه و بهداشتی برای جلوگیری از بروز این بیماری رعایت کنند.

هر چند که جنوب کرمان کانون بزرگ تولید دام در استان کرمان محسوب می شود اما محمدرضا محمدی تاکید کرد که هیچ موردی از این بیماری تاکنون در جنوب کرمان مشاهده نشده است.

وی افزود: از افرادی که با دامها در ارتباط هستند می خواهیم که با رعایت نکات بهداشتی از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند ضمن اینکه هشدارهای لازم نیز به مراکزی که با دامها در ارتباط هستند داده شده است.

بیمار باید در کوتاه ترین زمان ممکن به مراکز درمانی مراجعه کند

یک متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با مهر اظهارداشت: بیماری تب کریمه کنگو در سالهای اخیر دیده شده است و از جمله بیماری های نوظهور عصر جدید است که نخستین بار در کنگو مشاهده شد.

زهرا عبدی افزود: این بیماری با وجود خطر بالایی که دارد در صورتیکه در مراحل نخست تشخیص داده شود با استفاده از داروهای ضد ویروس قابل درمان است اما اگر بیمار دیر مورد درمان قرار گیرد احتمال مرگ بیمار وجود دارد.

وی افزود: خونریزی شدید زیر جلدی و تب شدید و سردرد از جمله علائم این بیماری است و از مردم می خواهیم اگر این موارد را مشاهده کردند بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنید.

عبدی ادامه داد: متاسفانه این بیماری در دام عوارض خاصی را نشان نمی دهد اما اگر بیماری از طریق کنه، خون دام و یا تماس با گوشت به انسان منتقل شود همین بیماری تبدیل به یک عامل جدی کشنده خواهد شد پس بهترین روش کنترل، پیشگیری از بیماری است به مردم توصیه می کنیم در صورت تهیه گوشت دام این گوشت را ابتدا منجمد کنند تا ویروس ناقل بیماری از بین برود بعد به گوشت دست بزنند.

به گزارش مهر، وی مدت فریز کردن گوشت را برای کشتن ویروس چهار ساعت اعلام کرد و افزود: فرد مبتلا باید به سرعت قرنطینه شود و مورد درمان ضد ویروسی قرار گیرد و دوره بیماری نیز چهار تا دوازده روز می باشد.



تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن