واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مرکز پژوهشها علل زنانه شدن فقر را بررسی کند
کد خبر: ۵۱۳۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵ - 29 June 2015
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن هشدار نسبت به بحران زنانه شدن فقر در جامعه، گفت: علاوه بر ضرورت بررسی کارشناسانه مرکز پژوهشهای مجلس، باید دستگاههای حمایتی نیز اقدامات پیشگیرانهای را جهت جلوگیری از افزایش زنانه شدن فقر در جامعه به کار گیرند.
عباس قائیدرحمت در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره اعلام رئیس کمیته امداد مبنی بر زنانه شدن فقر در کشور، افزود: واقیعت آن است که افزایش آمارها در فقر زنان باید ریشهیابی شده تا مشخص شود کدام عامل منجر به زنانه شدن فقر در جامعه شده است.
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه درصدی از علت زنانه شدن فقر در جامعه رابطه مستقیمی با افزایش جمعیت دارد، ادامه داد: در سالهای قبل جمعیت جامعه کمتر از این بود، این در حالی است که امروزه حدود 80 میلیون نفر جمعیت در کشور وجود دارد که نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: از سویی دیگر افزایش طلاقها و فروپاشی خانوادهها نیز علت دیگری در زنانه شدن فقر است لذا باید با اقدامات کارشناسی مشخص شود چند درصد طلاقها و چند درصد مرگ همسر، در زنانه شدن فقر تاثیر داشته است.
وی یادآور شد: اگر آمارها آنالیز نشود نمی توان به طور دقیق درباره آن اظهارنظر کرد چراکه بر اساس آمار ارایه شده از سوی رئیس کمیته امداد امروزه 1300 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این کمیته قرار دارند این درحالی است که آمار ارایه شده تنها محدود به زنان تحت پوشش است و ممکن است افرادی نیز خارج از پوشش کمیته امداد و دیگر نهادهای حمایتی باشند که اینها نیز باید شناسایی شوند.
قائید رحمت افزود: باید دستگاههای حمایتی به ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه ورود پیدا کند چراکه آمارها در زمینه زنانه شدن فقر در جامعه افزایش یافته است و نباید به بحرانی در کشور تبدیل شود.
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس نهم، تاکید کرد: دستگاههای حمایتی باید اقدامات پیشگیرانهای را در جهت جلوگیری از افزایش زنانه شدن فقر در جامعه باید به کار گیرند، همچنین در کنار برنامهریزیهای پیشگیرانه، فعالیتهای حمایتی از این قشر را مدنظر قرار دهند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر ضرورت ورود مرکز پژوهشهای مجلس نسبت به بررسی کارشناسی زنانه شدن فقر در جامعه، افزود: تحلیل به دست آمده از این بررسیها میتواند زمینهساز اقدامات کارشناسی شدهای برای کاهش زنانه شدن فقر در جامعه شود در این میان مجلس نیز میتواند در زمینه تصویب قوانین و نظارت بر اجرای آن کمک کننده باشد.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید اعتبارات ویژهای برای جلوگیری از افزایش زنانه شدن فقر در کشور لحاظ شود، گفت: دولت نیز باید در لایحه بودجه خود این موضوع را نیز مدنظر قرار دهد چراکه سازمانهای حمایتی با پرداخت حداقلی کمک هزینه به این افراد نمی تواند مشکل عمده این افراد را رفع کند و باید تلاش شود بخش عمدهای از این زنان خودکفا شده و درآمدزا شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]