واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۲۵ب.ظ)
معاون استاندار: بايد از قطبيت کرمانشاه در کشاورزي و دامپروري بيشتر استفاده کنيم موج - کارگروه توسعه کشاورزي استان با حضور معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقهاي، رئيس سازمان جهاد کشاورزي کرمانشاه،مديران ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزي به منظور بررسي راهکارهاي توسعه واحدهاي گاوداري شيري و فرآوري نخود در محل اين سازمان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ حاتمي معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقهاي استان ، توسعه واحدهاي دامپروري را مهم و حائز اهميت براي استان دانست و اظهار داشت: استان کرمانشاه در مقوله کشاورزي و دامپروري قطبيت دارد که با همت و تلاش بيشتر در عرصه توليد و اقتصادي کردن محصولات لبنياتي ميتواند به جايگاه هاي برتر ارتقاء يابد و براي اين منظور بايد هماهنگي لازم بين دستگاه هايي که مي توانند اين قطبيت را منسجم تر و عملي تر کنند برقرار شود.
وي توجه به معيشت روستا و واحدهاي خرد توليدي در عرصه دامپروري را در بحث توليد تاثيرگذار ذکر کرد و تصريح کرد: قسمت قابل توجهي از توليدات کشاورزي استان نيازمند توجه بيشتري براي اقتصادي کردن توليد با ارزش افزوده بيشتر دارد.
معاون استاندار با بيان اينکه توليد شير بايد از وضعيت فعلي خارج شود افزود: با توجه به توليد سالانه 330هزار تن شير در استان کرمانشاه، ظرفيت توليد خوبي در اين بخش وجود دارد و افزايش ظرفيت توليد شير با تلاش و همت بهرهبرداران امکان پذير است و مي توانيم طي يک برنامه 5 ساله توليد شير در استان را به بيش از 500هزار تن برسانيم.
حاتمي در ادامه ايجاد زير ساختها را براي ايجاد اشتغال و به صرفه کردن توليد در بخش صنايع لبنياتي ضروري دانست و گفت: به منظور ايجاد زير ساختهاي کشاورزي همه دستگاهها مثل آب منطقهاي، اداره کل محيط زيست و بانک کشاورزي بايد در جهت تسهيل امور و پيشرفت سريع طرحها، همکاري بيشتري داشته باشند.
معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقهاي استان کرمانشاه در ادامه سرمايه گذاري در بخش توليد شير و فرآوري محصولات را خواستار شده و افزود: پروژه توليد و فرآوري شير در اولويت سرمايهگذاري بوده چرا که محصولات لبنياتي از لحاظ صادرات در کشور و دنيا از اهميت خاصي برخوردار است.
حاتمي در ادامه به بحث توليد نخود در استان پرداخت و گفت: با توجه به جايگاه استان کرمانشاه در توليد نخود کشور؛ توجه به فرآوري محصول نخود بايد در دستور کار سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه قرار گيرد و توجه به صنايع فراوري نخود در اولويت برنامه هاي ششم توسعه استان است.
وي اعلام زمان بندي مشخصي براي سنجش پيشرفت طرحها را در پيگيري برنامههاي بخش کشاورزي خواستار شد و افزود: فرهنگ سازي براي مصرف محصولات فرآوري شده نخود بايد از طريق معرفي آن در جشنوارهها، تبليغات رسانهاي و... انجام شود تا سهم نخود در سبد غذايي مردم بيشتر شود؛ زيرا که نخود سرشار از مواد مغذي براي بدن انسان است و نکته مهم تر اينکه اگر مي خواهيم مصرف نخود در سبد غذايي مردم کشورمان جايي داشته باشد بايد اين مسئله را ابتدا از خودمان شروع کنيم و مطمئنا اگر بخواهيم مي توانيم با بکارگيري يک رويه و برنامه خاصي، مصرف نخود را در کشور بالا ببريم که در آن صورت کرمانشاه بعنوان قطب توليد نخود کشور مي تواند از اين مزيت استفاده مطلوب را ببرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]