واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مقام آمریکایی مطرح کرد؛
تمدید 3 تا 6 ماهه در صورت عدم توافق/ خبرهای خوب و بد
"دنیس راس" گفت که با از دست دادن ضرب الاجل 30 ژوئن هم خبرهای خوبی وجود دارد و هم خبرهای بد ...»
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست (Jpost) با انتشار گزارشی به انعکاس اظهارات "دنیس راس" دیپلمات آمریکایی در رابطه با مذاکرات هسته ای پرداخت. در این گزارش آمده است: «"دنیس راس" روز یکشنبه به جروزالم پست گفت که مدت زمانی 3 تا 6 ماهه برای تمدید مذاکرات با ایران در صورت عدم دستیابی به توافق تا ضرب الاجل 30 ژوئن، معقول به نظر می رسد. وی گفت انتظار می رود تا ضرب الاجل هسته ای، توافقی در کار نباشد.» جروزالم پست نوشت: «"راس" که یکی از مشاوران کلیدی در حوزه ایران و خاورمیانه در دوره اول ریاست جمهوری اوباما است به جروزالم پست گفت در رابطه با از دست دادن ضرب الاجل 30 ژوئن هم خبرهای خوب وجود دارد و هم خبرهای بد. خبر بد این است که ضرب الاجل از دست رفته، نشان از این دارد که ایرانی ها حرکتی نکرده اند و اگر هم حرکتی بوده در مسیر اشتباه بوده است. اما خبر خوب این است که دولت [آمریکا] این پیام را به ایران فرستاده که به خاطر ضرب الاجل تعیین شده تحت فشار قرار نگرفته و مواردی که از نظر دولت برای یک توافق ضروری است را کنار نخواهد گذاشت.» این روزنامه صهیونیستی نوشت: «"راس" که روز یکشنبه در سفری 24 ساعته در اسرائیل حضور داشت گفت از این جمله دولت آمریکا که "اگر آنچه را لازم داریم به دست نیاوریم، توافقی در کار نخواهد بود" بسیار خوشحال است.
"راس" یکی از مقاماتی است که بیانیه دو حزبی مقامات و کارشناسان سیاست خارجی آمریکایی در رابطه با توافق هسته ای ایران، را امضاء کرده است. این بیانیه که هفته گذشته منتشر شد، نسبت به خروج توافق هسته ای، از استانداردهای تعریف شده توسط دولت اوباما برای یک توافق خوب، هشدار داده بود. در این بیانه آمده بود: "اکثر ما توافقی مستحکم تر را ترجیح می دهیم. این توافق، ایران را از دستیابی به قابلیت تولید تسلیحات هسته ای باز نمی دارد و مستلزم برچیده شدن زیرساخت های هسته ای ایران نیست."» در ادامه این گزارش به نقل از "راس" ادعا شده است: «مواضع اخیر مقامات ایرانی و خطوط قرمز تعیین شده با برخی از اصول چارچوب توافق به دست آمده در لوزان منافات دارد و در صورتی که ایران از این مواضع کوتاه نیاید، احتمالا توافقی هم اتفاق نخواهد افتاد.
سبک ایرانی ها در مذاکرات، چانه زنی تا لحظه آخر و تلاش برای استفاده از فشار ضرب الاجل علیه آمریکا برای مجبور کردن ما به ارائه راه حل های جدید است. پاسخ به این رویکرد باید این باشد که اگر شما حاضر به پذیرفتن آن چه از نظر ما حداقل الزامات ضروری است نشوید، توافقی در کار نخواهد بود.»
506
۰۸/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]