تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867155870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل شوهر به‌خاطر چت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
قتل شوهر به‌خاطر چت
از وقتی اینترنت گوشی‌اش را راه انداخته بود مرتب از وایبر و واتس‌آپ برایش پیام‌های مرموز ارسال می‌شد که همین‌ها شک مرا برانگیخت.

قتل شوهر به‌خاطر چت
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، «از وقتی اینترنت گوشی‌ اش را راه انداخته بود مرتب از وایبر و واتس‌آپ برایش پیام‌های مرموز ارسال می‌شد که همین‌ها شک مرا برانگیخت.» 


این گفته‌های زن ۲۱ساله‌ای  بود که متهم است در درگیری با شوهرش او را به قتل رسانده است.


ماجرای این درگیری مرگبار به شامگاه پنجم تیرماه برمی‌گردد. آن شب مأموران کلانتری نارمک در جریان یک درگیری خونین در خیابان سبلان قرار گرفتند و راهی آنجا شدند. در بررسی‌ها معلوم شد که جوان ۲۶ساله‌ای با همسرش درگیر شده و از ناحیه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود.


وی بعد از آن به سمت راه پله‌های ساختمان رفته و در آنجا خون‌آلود نقش زمین شده بود. همزمان یکی از اهالی ساختمان با دیدن او با پلیس و اورژانس تماس گرفته و ماجرا را گزارش کرده بود. درنهایت نیز مرد جوان توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد اما به‌رغم تلاش پزشکان به کام مرگ رفته بود. با این اطلاعات همسر ۲۱ساله وی به اتهام قتل دستگیر شد.


این زن جوان که از مرگ همسرش شوکه بود صبح دیروز وقتی در برابر قاضی منافی‌آذر بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت، ماجرای درگیری مرگبار را چنین توضیح داد: مدتی بود که همسرم اینترنت گوشی‌اش را فعال کرده بود و مرتب سرش توی گوشی‌اش بود. برای همین به او مشکوک شده بودم چراکه مرتب از وایبر و واتس‌آپ برایش پیام می‌آمد و به‌نظر می‌رسید که موضوعی را از من پنهان می‌کند.


وی ادامه داد: شب حادثه به بهانه تماس از او خواستم تا گوشی موبایلش را به من بدهد اما او حاضر نشد برای چند دقیقه موبایلش را در اختیارم قرار دهد که همین آغاز درگیری ما شد. وقتی بحث میان ما بالا گرفت یک دفعه همسرم به سمت من حمله‌ور شد و موهای سرم را کشید و کتکم زد.


من که در آن لحظه به‌شدت عصبانی بودم چاقویی از آشپزخانه برداشتم و به سمت او که در حال بیرون رفتن از خانه بود پرتاب کردم. از شانس بد من همان لحظه شوهرم به سمت من برگشت که چاقو در سینه‌اش فرو رفت. درحالی‌که چاقو همچنان در سینه‌اش بود به سمت راه پله‌ها حرکت کرد و در آنجا نقش زمین شد. همه‌‌چیز در یک لحظه و بر اثر عصبانیت رخ داد و من واقعا پشیمانم، ‌چون هرگز قصد کشتن شوهرم را نداشتم. من ۵سال پیش زمانی که فقط ۱۶سال داشتم با شوهرم ازدواج کردم و دختر یکساله دارم و باورم نمی‌شود که یک درگیری جزئی به اینجا ختم شود.


در همین حال سرهنگ کارآگاه آریا حاجی‌زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران در این‌باره گفت: قرار بازداشت موقت از سوی قاضی پرونده صادر شده و زن جوان برای انجام تحقیقات در اختیار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.


منبع تسنیم


انتهای پیام/







اخبار مرتبط

عکس سلفی تروریست،با سر بریده قربانی درفرانسه
پست هفتم تیر پیرموذن
خاطره فیسبوکی آشنا از شهید بهشتی
تصویر متفاوت جان کری با عصا
نکاتی که در استفاده از شبکه های اجتماعی باید دانست




۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن