تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833259378
٧٢٠ میلیارد دلار واردات دولت احمدینژاد
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ٧٢٠ میلیارد دلار واردات دولت احمدینژاد
نکته مهم این خبر این است که در هشت سال، رونق بازار نفت نصیب محمود احمدی نژاد شد، یعنی دولت های نهم و دهم سرجمع ٤٠ میلیارد دلار بیش از تمامی سال هایی که از دوره دارسی تا پایان دوره هشت ساله دولت اصلاحات درآمد نفتی داشتیم، درآمد کسب کرده اند.
آفتاب : نعمت احمدی حقوقدان در یادداشتی که روز دوشنبه در روزنامه شرق منتشر شده است با اشاره به این نکته که در طول ١٠٣ سال -از روزی که نفت در چاه های مسجد سلیمان فوران کرد- درآمد ایران از نفت، هزارو ١١٦ میلیارد دلار بوده است , سهم دولت محمود احمدی نژاد را تا پایان سال ٩١، ٥٣١ میلیارد دلار اعلام کرد.
در این یادداشت می خوانیم: اکبر ترکان، مشاور امور اقتصادی دولت دکتر روحانی، اعلام کرد در طول ١٠٣ سال -از روزی که نفت در چاه های مسجد سلیمان فوران کرد- درآمد ایران از نفت، هزارو ١١٦ میلیارد دلار بوده است او سهم دولت محمود احمدی نژاد را تا پایان سال ٩١، ٥٣١ میلیارد دلار اعلام کرد. آمارهای بعدی سهم درآمد دولت های نهم و دهم از نفت و میعانات گازی را ٥٧٨ میلیارد دلار دانستند و برخی آمارها هم حکایت از رقمی حدود ٧٠٠ میلیارد دلار داشت؛ یعنی از هزارو ١١٦ میلیارد دلار کل درآمد نفتی ایران در طول این ١٠٣ سال، ٥٧٨ میلیارد دلار آن، در همین هشت سال برای ایران به ارمغان آمده است.
نکته مهم این خبر این است که در هشت سال، رونق بازار نفت نصیب محمود احمدی نژاد شد، یعنی دولت های نهم و دهم سرجمع ٤٠ میلیارد دلار بیش از تمامی سال هایی که از دوره دارسی تا پایان دوره هشت ساله دولت اصلاحات درآمد نفتی داشتیم، درآمد کسب کرده اند.
حال اینکه در آغاز قرن بیستم، که چاه شماره یک در مسجدسلیمان به نفت رسید، ایران کشوری عقب افتاده و فاقد زیرساخت های تولیدی بود و اقتصادی متکی بر کشاورزی و دامپروری داشت، ولی در سال ٨٤ که محمود احمدی نژاد به قدرت رسید، جمعا ٥٣٨ میلیارد دلار درآمد نفتی داشتیم. بخش اعظم این درآمد صرف ایجاد زیرساخت ها در امور صنعتی و کشاورزی و خدماتی شده بود و دوره جنگ هشت ساله و دوره سازندگی را هم در این ایام داشتیم.
پس در دوره احمدی نژاد عمده زیرساخت ها مهیا و فراهم بود و متأسفانه نه فقط بر ظرفیت اقتصادی کشور اضافه نشد، بلکه رشد اقتصادی منفی هم در دوره دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد در کارنامه این دولت ثبت شد. دلار در پایان دولت اصلاحات، تک نرخی و زیر هزار تومان و در پایان دوره احمدی نژاد، به مرز چهار هزار تومان نزدیک شد و تورم بالایی سر سفره های مردم رفت.
علاوه براین، درآمد نفت که باید صرف سرمایه گذاری می شد، از دید تیم اقتصادی دولت نهم و دهم درآمد تعریف شد و مابقی ارزی که از دیگر بخش ها در گذشته در کشور سرمایه گذاری شده و به ثمر رسیده بود، مجموعا ٧٢٠ میلیارد دلار ظرف هشت سال، صرفِ واردات کالا از دیگر کشورها شد.
آمار ٧٢٠ میلیارد دلار واردات کالا را معاون برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک ایران اعلام کرده است. آقای بهزاد شیری، معاون برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک ایران، جزئیات واردات ٧٢٠ میلیاردی در دوره دولت نهم و دهم را به این شرح اعلام کرده است:
١) رقم واردات کالا، ٥١٣میلیاردو ٢٢٧ میلیون دلار. ٢) واردات فراورده های نفتی و گاز، ٤٦میلیاردو ٧٤ میلیون دلار٣) خدمات، ١٢٦میلیارد و ٣٨١ میلیون دلار
برابر تارنمای گمرک، به اقلام اعلام شده از سوی گمرک بدون احتساب واردات از مناطق آزاد ویژه، هزینه های مترتب بر ورود کالا شامل بیمه، کرایه حمل و سایر موارد، ورود کالای قاچاق را هم اضافه کنید که به هرحال ارز از کشور خارج می کند. با این تفاوت که حقوق گمرکی به وسیله قاچاقچیان پرداخت نمی شود.
امروزه همه کوشش کشورها این است که از حجم واردات خود با حمایت از تولید داخلی بکاهند، زیرا با واردکردن هر وسیله و کالایی که امکان تولید داخلی دارد، یک فرصت شغلی و امکان اشتغال داخلی را از بین می بریم. امروزه در بخش واردات کالاهایی که امکان تولید در داخل دارند، به مرحله ای رسیده ایم که حتی دسته بیل هم از خارج وارد می شود! روزگاری نه چندان دور، کارخانجات بیل سازی در کشور، ابتدایی ترین وسیله کشاورزی، یعنی بیل را در داخل تولید می کردند.
امروز، اما شیرین شدن واردات باعث شد نه فقط بیل را از خارج وارد کنند، که دیگر دسته بیل هم وارداتی است. بیکاری گسترده ناشی از تعطیلی واحدهای تولیدی که از سیل واردات آسیب جدی دیده اند، اولین اثر «گشاده دستی» دولت مهرورز در اختصاص ارز برای واردات آزاد است.
هم اکنون بسیاری از کارگاه های کوچکی که قسمت عمده ای از تولید داخلی را در بخش های مختلف برعهده داشتند، تعطیل شده اند. در بخش صنایع بزرگ هم به علت نبودِ سرمایه گذاری، امکان رقابت از بین رفته است و این بخش ها هم با درصد کمی از ظرفیت خود به حیات بی رمق شان ادامه می دهند.
به بخش کشاورزی، که می تواند در عرصه رقابت حرفی برای گفتن داشته باشد، آن چنان بی مهری شده است که به گفته یکی از مسوولان و دست اندرکاران بخش کشاورزی، باید گفت این بخش به خواب زمستانی و تعطیلی اجباری رفته است.
در بخش تولید اقلام کشاروزی، مانند میوه ها، ایران حرف برای گفتن دارد و در بخش تولید چندین میوه، رتبه اول تا دهم جهان را دارد؛ پسته، زعفران، پرتقال، سیب، انار و چند میوه دیگر؛ اما بااین همه، در بازار جهانی سهمی نداریم، مثلا در تولید پرتقال مقام هفتم یا هشتم تولید جهانی را در اختیار داریم، اما وارد کننده مرکبات هستیم. دراینمدت، با داشتن درآمدهای سرشار حاضر نشدیم باغات مرکبات را اصلاح کنیم تا در بازار جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم و از طرفی از سرمایه گذاری در بخش فراوری هم حمایت نکردیم.
اگر پرتقال ما نمی تواند در بازار جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد، در بخش کنستانتره و آبمیوه که امکان تولید وجود دارد. مشکل آنجاست که اساسا سرمایه گذاری در این بخش حمایت نشده است. در صنعت زعفران بیش از ٨٠ درصد زعفران جهان را تولید می کنیم، اما در کشور اسپانیا بسته بندی می شود و منافع اصلی را کارخانه دار اسپانیایی می برد.
پسته هم که سالانه نزدیک به دو میلیارد دلار ارزآوری دارد، به صورت خام و فله ای فروخته می شود. حال آنکه، ارزش ِافزوده آن در بسته بندی است که منافع آن را دیگران می برند. دوره طلایی نفتِ گران و درآمد افسانه ای آن با تأسف به «بی خبری» گذشت و مردم از آن سودی نبردند، حال اینکه، کشورهای دیگر ازجمله چین و هند و امارات سهم بیشتری از این درآمد سرشار را نصیب خود کردند.
باید از دوره تلخ هشت ساله آزادی واردات و حمایت نکردن از تولید داخلی درس عبرتی بگیریم و فراموش نکنیم با هر دلار واردات کالا، یک فرصت شغلی از کارگران ایرانی گرفته خواهد شد و از تجار و تولیدکنندگان خارجی حمایت می شود.
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
معاون گمرک: واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت احمدینژاد صحت ندارد
تراز بهزاد شیری با رد برخی اظهار نظرها در خصوص واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت قبل اظهار کرد آمار واردات در دولت قبل به هیچ وجه از ۴۲۵ میلیارد دلار تجاوز نمیکند به گزارش تراز بهزاد شیری معاون طرح و برنامه و امور بین الملل گمرک با رد آمار واردات 720 میلیارد دلاری در دولت قبواکنش گمرک به واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت احمدینژاد
واکنش گمرک به واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت احمدینژاد شناسهٔ خبر 2780800 - سهشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۳۸ اقتصاد > اقتصاد ایران گمرک ایران به واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری کالا در دولتهای نهم و دهم بنا بر گفتههای رئیس جمهور واکنش نشان داد به گزارش خبرگزاری مهر بهزاد شيري معمعاون گمرک ادعای «واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت قبل» را رد کرد
معاون گمرک ادعای واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت قبل را رد کردبهزاد شیری با رد برخی اظهارنظرها در خصوص واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت قبل گفت آمار واردات در دولت قبل به هیچ وجه از ۴۲۵ میلیارد دلار تجاوز نمیکند بهزاد شیری معاون طرح و برنامه و امور بین الملل گمرک در گفتگو باواردات 720 ميليارد دلاري در زمان تصدي دولت نهم و دهم چگونه محاسبه شد؟
۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰ ۷ق ظ واردات 720 ميليارد دلاري در زمان تصدي دولت نهم و دهم چگونه محاسبه شد موج - ميزان واردات در زمان تصدي دولت نهم و دهم طي سالهاي 1384 لغايت 1391 براساس جدول تراز پرداختهاي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و ميزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات رقمي باجزئیات واردات 720 ميليارد دلاري دولت سابق
جزئیات واردات 720 ميليارد دلاري دولت سابق ميزان واردات در زمان تصدي دولت نهم و دهم طي سالهاي 1384 لغايت 1391 براساس جدول تراز پرداختهاي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و ميزان خروج ارز به منظور ورود كالا و خدمات رقمي بالغ بر 685 ميليارد دلار بود روابط عمومی گمرک ایران مجزئیات واردات 720 ميليارد دلاري دولت احمدی نژاد
جزئیات واردات 720 ميليارد دلاري دولت احمدی نژاد روز نو ميزان واردات در زمان تصدي دولت نهم و دهم طي سالهاي 1384 لغايت 1391 براساس جدول تراز پرداختهاي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و ميزان خروج ارز به منظور ورود كالا و خدمات رقمي بالغ بر 685 ميليارد دلار بود به گزارش روابط عروحانی: احمدی نژاد 720 میلیارد دلار صرف واردات کرد/ سازمان ملل: واردات 8 ساله دولت قبل 426 میلیارد دلار
آمار تجارت بینالمللی روحانی احمدی نژاد 720 میلیارد دلار صرف واردات کرد سازمان ملل واردات 8 ساله دولت قبل 426 میلیارد دلار بر اساس گزارش مرکز آمار از ارزش ریالی آمار بازرگانی خارجی ایران واردات کشورمان در 2 سال اول دولت یازدهم معادل 4 سال دولت دهم بوده است به گزارش سسخنگوی دولت هم آمار واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری را رد کرد + جدول
تراز نوبخت صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به آمار واردات سال های ۸۴ تا ۹۱ در مجموع به عدد ۴۱۸ میلیارد دلاری دست پیدا کرد که ۳۰۲ میلیارد دلار با ادعای واردات ۷۲۰ میلیارد دلار برخی از دولتیها فاصله دارد به گزارش تراز شمار مسئولان دولت یازدهم که آمار واردات 720 میتکذیب واردات 720میلیارد دلاری دولت دهم
تکذیب واردات 720میلیارد دلاری دولت دهم بهزاد شیری با رد اظهار نظر رئیس جمهور در خصوص واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری در دولت قبل اظهار کرد آمار واردات در دولت قبل به هیچ وجه از ۴۲۵ میلیارد دلار تجاوز نمیکند به گزارش فرهنگ نیوز وی افزود قطعا مسئولانی که این آمار را اعلام کرده اند حگمرک ایران تشریح کرد چگونگی محاسبه واردات 720 میلیارد دلاری در دو دولت قبل
گمرک ایران تشریح کردچگونگی محاسبه واردات 720 میلیارد دلاری در دو دولت قبلگمرک اعلام کرد واردات در زمان تصدی دولت نهم و دهم سالهای 1384 لغایت 1391 براساس جدول تراز پرداختهای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و میزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات رقمی بالغ بر 685 میلیارد دلواردات 720 میلیارد دلاری در دولت نهم و دهم چگونه محاسبه شد؟
سهشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۰۲ معاون گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت میزان واردات در زمان تصدی دولت نهم و دهم طی سالهای 1384 تا 1391 براساس جدول تراز پرداختهای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و میزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات رقمی بالغ بر 685 میلیارد دلار بود به گزارشرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: با واردات ۱۷میلیارد دلاری نباید انتظار رشد اقتصادی داشت/ دولت تمام مسایل اقتصادی را
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با واردات ۱۷میلیارد دلاری نباید انتظار رشد اقتصادی داشت دولت تمام مسایل اقتصادی را به رفع تحریمها واگذار کرده استارسلان فتحیپور تاکید کرد واردات 17 میلیارد دلاری شوخی نیست با همین کارها اقتصاد کشور نابود میشود ارسلان فتحیپور در گفتوگوتوضیحات گمرک درباره واردات 720 ميليارد دلاری در زمان تصدی دولت نهم و دهم
توضیحات گمرک درباره واردات 720 ميليارد دلاری در زمان تصدی دولت نهم و دهم میزان واردات در زمان تصدی دولت نهم و دهم طی سالهای 1384 لغایت 1391 براساس جدول تراز پرداختهای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و میزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات رقمی بالغ بر 685 میلیارد دلار بودواردات گاز و فرآوردههای نفتی در دولت نهم و دهم 46 میلیارد دلار بود
جزئیات واردات 720 میلیارد دلاری واردات گاز و فرآوردههای نفتی در دولت نهم و دهم 46 میلیارد دلار بود خبرگزاری پانا گمرک ایران اعلام کرد 46 میلیارد و 74 میلیون دلار واردات گاز و فرآوردههای نفتی در دولتهای نهم و دهم انجام شده است ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد ساعت 10 03 به گزارش خبرگزاترکان: ۳۵ میلیارد دلار از پولهای گمشده دولت احمدینژاد پیدا شد/دولت احمدی نژاد ۴۷ میلیارد دلار بدهی برای وزار
ترکان ۳۵ میلیارد دلار از پولهای گمشده دولت احمدینژاد پیدا شد دولت احمدی نژاد ۴۷ میلیارد دلار بدهی برای وزارت نفت تراشیده است مشاور ارشد رئیس جمهوری به کشفیات جدید دولت در خصوص بدهکاری های به جا مانده از دولت قبلی اشاره کرد و گفت اخیرا متوجه شده ایم ۳۵ میلیارد دلار از سپرده هاچگونگی محاسبه واردات 720 میلیارد دلاری در زمان تصدی دولت نهم و دهم | خبرگزاری ایلنا
گمرک ایران تشریح کرد چگونگی محاسبه واردات 720 میلیارد دلاری در زمان تصدی دولت نهم و دهم ایلنا معاون برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک ایران گفت میزان واردات در زمان تصدی دولت های نهم و دهم و طی سال های 1384 تا 1391 براساس جدول تراز پرداخت های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واحمدی نژاد چگونه 720 میلیارد دلار درآمد ارزی را صرف واردات کرد؟
احمدی نژاد چگونه 720 میلیارد دلار درآمد ارزی را صرف واردات کرد اقتصاد > بازرگانی - میزان واردات در زمان تصدی دولت نهم و دهم طی سالهای 1384 لغایت 1391 براساس جدول تراز پرداختهای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و میزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات رقمی بالغ-
گوناگون
پربازدیدترینها