واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۵۵ب.ظ)
طي سه ماهه نخست امسال؛ مقدار 779 کيلوگرم انواع مواد در گيلان کشف و ضبط شد موج-رشت- فرمانده انتظامي گيلان گفت: سه ماه نخست امسال مقدار 779 کيلوگرم انواع مواد در استان کشف و ضبط شد ضمن اينکه در اين مدت 62 درصد افزايش دستگيري نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتيم.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، ابراهيم قائدرحمتي پيش از ظهر امروز در مراسم امحاي 900 کيلوگرم انواع مواد مخدر در اين شهر با تبريک هفته قوه قضائيه و ياد و خاطره شهداي هفتم تير اظهار کرد: سال 2001 ميلادي توليد مواد مخدر در افغانستان سالانه 185 تن بود.
وي به کشت مکانيزه کشت خشخاش پس از حمله ناتو و آمريکا به افغانستان اشاره کرد و افزود: سال 20014 ميلادي مقدار 6 هزار و 400 تن مواد مخدر در افغانستان توليد شده است.
قائدرحمتي يکي از روشهاي مبارزه استکبار با ملتها را اشاعه معضل اجتماعي، اعتياد و... خواند و بيان کرد: سال 2013 ميلادي مساحت زير کشت خشخاش در افغانستان 209 هزار هکتار بود و اين مساحت در سال 2014 ميلادي به 224 هزار هکتار افزايش پيدا کرده است.
فرمانده انتظامي گيلان توليد مواد مخدر در افغانستان را سالانه 5 هزار و 500 تن برآورد کرد و گفت: 70 هزار هکتار از مزارع افغانستان زير کشت شاهدانه است.
وي از کشف 552 تن انواع مواد مخدر در سال 93 در کشور خبر داد و تصريح کرد: سال گذشته 3 هزار و 407 کيلوگرم انواع مواد مخدر در گيلان کشف شد که نسبت به سال ماقبل آن دو درصد افزايش داشته است.
قائدرحمتي با اشاره به افزايش 91 درصدي دستگيرشدگان مواد مخدر در سال 93 نسبت به سال 92 در گيلان، خاطرنشان کرد: سه ماه نخست امسال مقدار 779 کيلوگرم انواع مواد در استان کشف و ضبط شد ضمن اينکه در اين مدت 62 درصد افزايش دستگيري نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتيم.
فرمانده انتظامي گيلان تعداد معتادان طبق بررسي ميداني را 42 هزار و 760 نفر در استان اعلام کرد و يادآور شد: 53 درصد از معتادان به ترياک اعتياد دارند.
وي با بيان اين که 99 درصد از معتادان در گيلان مرد و يک درصد زن هستند، اظهار کرد: 30 درصد از معتادان در گيلان بيکارند و 55 درصد شغل آزاد دارند.
قائدرحمتي 28 درصد از معتادان در گيلان را مجرد ذکر کرد و افزود: 72 درصد از معتادان در استان متأهل هستند ضمن اينکه جرم 50 درصد از زندانيان مواد مخدر است.
فرمانده انتظامي گيلان با اشاره به اين که عوامل بسياري در اعتياد دخالت دارند، بيان کرد: نابساماني خانوادگي، فقر، بيکاري، مهاجرت و ... از جمله عوامل گسترش اعتياد در استان است.
وي عوامل فرهنگي بهويژه بيسوادي و نداشتن آگاهي به مسائل اجتماعي در گرايش به مواد مخدر را حائز اهميت خواند و تصريح کرد: مواد مخدر موجب ايجاد هزينههاي امنيتي و پليسي در جامعه ميشود.
قائدرحمتي بر مقابله فرهنگي با معضل اعتياد در جامعه تاکيد کرد و گفت: اقدامهاي آگاهسازي در آموزش و پرورش، دانشگاهها، ادارهها، مساجد، محلهها و... به طور مستمر توسط کارکنان پليس گيلان در حال انجام است.
فرمانده انتظامي گيلان با بيان اين که 36 کارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد سال گذشته در استان برگزار شده است، خاطرنشان کرد: تعداد چهار هزار نفر در کارگاههاي آموزشي مذکور شرکت کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]