تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871007422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يکي از راه هاي مقابله با خطر افراط گرايي و تکفير، وحدت امت اسلامي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۵۵ق.ظ)
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي: يکي از راه هاي مقابله با خطر افراط گرايي و تکفير، وحدت امت اسلامي است موج - قم - دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي گفت: مسلمانان، هوشمندان و متفکران جهان اسلام، بايد دست به دست هم داده، به وحدت عمل کرده و از تنش ها دوري کنند؛ چراکه هر تنشي که به تفرقه کمک کند، قطعا خيانت به اسلام و مسلمين خواهد بود.
به گزارش خبر گزاري موج از قم، دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي ضمن محکوميت کشتار شيعيان مظلوم مسجد امام صادق (ع) کويت گفت: اين اتفاقات از گذشته در حال رخداد بوده و روز گذشته در کويت، تونس و پاريس نيز شاهد آن بوده ايم.
وي ادامه داد: اين همان چيزي است که علماي اسلام از جمله رهبر معظم انقلاب جامعه اسلامي را از آن بر حذر داشته و بارها بر اين دشمني ها تأکيد داشته اند.
آيت الله محسن اراکي افزود: خطر حرکت هاي افراطي و جريانات تندرو از جمله مباحثي بوده که آيت الله العظمي خامنه اي، رهبر معظم انقلاب، به عنوان رهبر جهان اسلام بر آن متذکر بوده و همگان را از آن بر حذر داشته اند.
وي گفت: ايجاد بحران در منطقه، راه اندازي جنگ ميان شيعه و اهل سنت، شکستن جنبش و مقاومت اسلامي عليه استکبار و صهيونيست و... از جمله اهداف گروه هاي تروريستي مي باشد.
آيت الله اراکي افزود: امروز حرکت و نهضتي در ميان جامعه اسلامي به راه افتاده که اين آمادگي را دارد به امت واحده نيرومند تبديل شود؛ به همين دليل استکبار و گروه هاي تروريستي به دنبال آن هستند با انجام چنين حرکاتي ايجاد تفرقه کرده و مانع از پيدايش چنين امتي شوند.
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي گفت: اگر مسلمانان به آنچه که رهبران امت اسلامي از جمله امام راحل(ره) و مقام معظم رهبري بر روي آن تأکيد کرده اند، جامه عمل بپوشانند، شاهد پيدايش قدرتي جهاني در مقابل استکبار و صهيونيست بوده و سلطه سلطه گران را در هم خواهيم شکست.
آيت الله اراکي با اشاره به وظايف مسلمانان جهان اسلام، تصريح کرد: مسلمانان، هوشمندان و متفکران جهان اسلام، بايد دست به دست هم داده؛ به وحدت عمل کرده و از تنش ها دوري کنند؛ چراکه هر تنشي که به تفرقه کمک کند، قطعا خيانت به اسلام و مسلمين خواهد بود.
وي بيان داشت: همه بايد در برابر اين حوادث هوشمند بوده و ما را به همگرايي، يکدلي و وحدت فرا بخواند؛ چراکه يکي از راه هاي مقابله با خطر افراط گرايي و تکفير، وحدت امت اسلامي است.
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي با اشاره به وظايف سازمان هاي بين المللي، اظهار داشت: سازمان هاي بين المللي بايد دست از ياري جنبش هاي تکفيري و گروه هاي افراطي بردارند.
آيت الله اراکي ادامه داد: امروز رسانه هايي وجود دارند که در آتش تکفير دميده؛ از سوي قدرت هاي بزرگ حمايت شده و به تشويق جريان هاي سني و تفرقه ميان شيعه و اهل سنت مي پردازند که نخستين وظيفه مؤسسات، کشورها و نهادهاي بين المللي آن است که از اين حرکت هاي تبليغاتي جلوگيري کنند؛ چرا که رسانه برترين ابزار ايجاد تفرقه و گسترش حرکات افراطي مي باشد.
وي ابراز داشت: خشکاندن منابع مالي و دست کشي از پشتيباني گروه هاي تروريستي، از ديگر وظايفي است که نهادهاي بين المللي داشته و بايد به آن توجه داشته باشند.
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي ادامه داد: متأسفانه گروهک هاي تروريستي از کشورهاي حاشيه خليج فارس تأمين مالي شده و قطعا دستگاه هاي اطلاعاتي اين کشورها مي توانند از انتقال اموال براي پشتيباني اين گروه ها جلوگيري کنند.
آيت الله اراکي در پايان خاطرنشان ساخت: نحوه انتقال پول از بانک ها به سوي گروهک هاي تروريستي، از جمله فعاليت هايي است که دستگاه هاي اطلاعاتي بر آن اشراف داشته و بر آنان پوشيده نيست؛ چراکه آنان سابقه پشتيباني مالي 30 ساله از اين گروهک ها در کشورهايي نظير افغانستان، پاکستان، عربستان و... داشته و از تمام موارد مطلع مي باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن