واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول کمپ بانوان سنندج:
زنان معتاد بیشترین ضربه را به پیکر جامعه وارد میکنند
مسئول کمپ بانوان سنندج گفت: با توجه به اینکه بانوان معتاد بیشترین ضربه را به پیکر جامعه وارد میکنند نجات یک زن معتاد و بهبود آن به مراتب مهمتر از یک مرد معتاد است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رحمان حریری دکترای علوم اجتماعی عصر امروز در دیدار جمعی از فعالان عرصه مبارزه و پیشگیری از اعتیاد استان کردستان با نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: فرهنگسازی پیشگیری و مبارزه با اعتیاد اصل مهمی در حوزه مقابله با اعتیاد است، چراکه بستن مرزها تا زمانی که گرایش به مصرف در جامعه وجود داشته باشد، تاثیری ندارد.
وی بیان کرد: امروزه با توجه به سهولت تولید مواد مخدر صنعتی در آشپزخانهها، مقابله با این افیون بسیار سختتر از گذشته است.
به گفته وی، باید با آموزش قدرت نه گفتن به اعتیاد را در جامعه به ویژه در بین نسل جوان افزایش و آنان را در مقابله با اعتیاد بیمه کرد.
حریری با بیان اینکه متاسفانه ساختار آموزش و پرورش ما نتوانسته در بحث آموزش مهارتهای زندگی خوب عمل کند، گفت: ارائه آموزش مهارتهای زندگی به کودکان در مدارس نقش مهمی در مقابله با آسیبهای اجتماعی و گرایش آنان به سمت مصرف مواد مخدر دارد.
وی خاطرنشان کرد: اجتماعی کردن بحث مبارزه با مواد مخدر تنها راه پیشگیری از اعتیاد است و سازمانهای مردم نهاد در این زمینه نقش تعیینکنندهای دارند.
حریری از برخی گزارشهای دور از واقعیت در زمینه فعالیتهای حوزه مقابله و پیشگیری از اعتیاد انتقاد کرد و گفت: کار در این حوزه را باید به کاردان داد و دستگاههایی که به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت میکنند، تقویت شود.
این فعال حوزه اجتماعی، تاثیرگذاری سازمانهای مردمنهاد در بحث اجتماعیشدن مبارزه با مواد مخدر را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: تقویت بعد نظارت بر عملکرد دستگاههای متولی مبارزه با اعتیاد میتواند نقش بسزایی در ریشهکن کردن مواد مخدر و اعتیاد در استان داشته باشد.
نماینده کمپهای ترک اعتیاد نیز در این دیدار اظهار کرد: جزء نخستین افرادی بودم که در اوایل انقلاب وارد بدنه نهادهای مقابله با دشمنان نظام شدم.
عطا سلیمی افزود: متاسفانه بهخاطر برخی مشکلات از جمله دردهای رماتیسم به سمت مصرف مواد مخدر گرایش پیدا کردم و سالهای زیادی از عمرم را در منجلاب اعتیاد غرق بودم.
وی با بیان اینکه مصرف انواع مخدر موجب شده بود گرفتاریهای زیادی را برای خود و اطرافیانم به وجود آورم، گفت: خوشبختانه با حمایت بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی بهبود پیدا کردم. سلیمی بیان کرد: در حال حاضر بیش از 15 سال است که کاملا پاک هستم و در حوزه پیشگیری و مقابله با اعتیاد فعالیتهای گستردهای انجام دادهام. پایهگذار جمعیت خیرین تولد دوباره در کردستان تصریح کرد: در حال حاضر در قالب یک کمپ که یکی از موفقترین مراکز تولد دوباره است، آسیبهایی را که در دوران اعتیاد به پیکر جامعه وارد کرده بودم، جبران میکنم.
مسئول کمپ بانوان سنندج نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اینکه بانوان معتاد بیشترین ضربه را به پیکر جامعه وارد میکنند نجات یک زن معتاد و بهبود آن به مراتب مهمتر از یک مرد معتاد است.
وی افزود: این در حالی است که کمپ ناجی به عنوان تنها کمپ نگهداری زنان معتاد در سنندج چندین بار تا مرز تعطیلی کامل پیش رفته است.
وی به وجود 30 تا 40 زن کارتن خواب در شهر سنندج اشاره کرد و بیان داشت: نیاز وجود کمپی برای نگهداری و بهبود این زنان معتاد به مراتب بیشتر از مراکز ترک اعتیاد مروان است.
وی با اشاره به پاکی 12 ساله خود از اعتیاد، خاطرنشان کرد: آمار قابل توجهی معتاد زن در استان وجود دارد که باید برای نجات آنان و جلوگیری از افزایش آمار آنان برنامهریزیهای اصولی کرد.
وی از خداوند به عنوان شاه کلید نجات انسانها از آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد نام برد و اظهار کرد: تقویت مبانی دینی مانع گرایش افراد جامعه به سمت اعتیاد میشود. انتهای پیام/79002/ج40
94/04/06 - 21:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]