تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833861834
فیلمهایی که دلواپسان پایین کشیدند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
فیلمهایی که دلواپسان پایین کشیدند
روز نو : دلواپسان فیلم برای اینکه از دلواپسان موسیقی عقب نیفتاده باشند، در اقدامی عجیب و غریب بیلبورد فیلم بحثبرانگیز «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» را شبانه پایین کشیدند.»
آفتاب یزد با اعلام این خبر، نوشت: دلواپسان سینما مدت مدیدی بود که در خواب ناز بودند اما انگار گرد و خاکی که دلواپسان حوزه موسیقی در این عرصه به پا کرده بودند به گلوی آنان رفت و نفس کشیدن را برایشان سخت کرد و آنها را وادار کرد تا بیدار شوند و هنگامی که بیدار شدند تازه متوجه شدند از قافله دلواپسان موسیقی عقب ماندهاند. به همین دلیل برای اینکه اعلام حضور کنند، در اقدامی عجیب و غریب بیلبورد فیلم بحثبرانگیز «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» را شبانه پایین کشیدند و با این اقدام حضور خود را در عرصه فعالیتهای دلواپسانه سینمایی اعلام کرده و به همفکران خود در عرصه موسیقی اعلام کردند که ما هم با شماییم.
این اقدام عجیب و غریب در کمتر از 24 ساعت از اعلام اکران فیلم کمال تبریزی رخ داد. اتفاقی که گرچه در عرصه بیلبورد کمسابقه و بلکه بیسابقه بوده است اما در پرده سینما و اکران مسبوق به سابقه است؛ چه آنکه پیشتر یعنی زمانی که دلواپسان عرصه موسیقی هنوز خردسال بودند و اصلا نمیدانستند که کنسرت و لغو کنسرت چیست، دلواپسان سینما سوار بر اسب گلادیاتوری خود فیلمهایی که به قول خودشان سیاهنما بود و با اصول و اعتقادات آنان همخوانی نداشت را از پرده سینماها پایین کشیده و اعلام میکردند که این فیلمها را نباید کسی ببیند.
بیتعارف هم اگر بخواهیم بنگریم، در اکثر موارد به این دلیل که سمبهشان پر زور بود در اقدامات دلواپسانه خودشان موفق بودند، فیلمهای پایین شده از پرده سینما توسط این دلواپسان گرچه فیلمهایی سیاه بودند اما سیاهنما نبودند چراکه حقایقی را بازگو میکردند که برخی از همین دلواپسان از مطرح شدنشان هراس داشتند و برخی نیز ابداً این حقایق را قبول نداشتند و به اصطلاح میگفتند اوضاح خوب است و همه ما در ناز و نعمتیم. اما از آنجا که فیلمساز دغدغهای جدا از اهالی جامعه خصوصا دلواپسان دارد، میرود در لابهلای صفحات زندگی مردم و سوژهها را حتی شده از دل گنجههای خانههای آنان بیرون آورده و به تصویر میکشد. آن زمان یعنی هنگامهای که دلواپسان سینما شال و کلاه کرده بودند و فیلمها را از پرده سینما پایین می کشیدند یکی دو نهاد خاص (بخوانید حوزه هنری و شهرداری) نیز با آنها همراهی کرده و چوب لای چرخ اکران فیلمهای خاص (بخوانید اونجوری) میگذاشتند و با قرار ندادن سینماهای تحت پوشش خود برای اکران به این فیلمها علناً اعلام کردند که به نوعی دلواپس سینما و فیلمهایی هستند که به زعم آنها دروغ تحویل جامعه میداد. در ادامه به بررسی برخی از این فیلمها میپردازیم.
زندگی خصوصی - از جمله این فیلمها میتوان به زندگی خصوصی به کارگردانی محمدحسین فرحبخش اشاره کرد. این فیلم در زمان اکران به دلیل اظهارات برخی چهرههای کشور که گفته بودند این فیلم رواجدهنده فساد است و بی بند و باری به همراه میآورد، به یکباره تبدیل به سوژه اعتراضات شد و در نهایت هم منجر به این شد که با وجود داشتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از اکرانی شش روزه آن هم در سینماهای محدود به دلیل مخالفت دلواپسان از نمایشش جلوگیری به عمل آید و به اصطلاح توقیف شود، این اتفاق در حالی رخ داد که پس از مدتی علیرضا سجادپور مدیر نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد از اکران محدود این فیلم خبر داد اما این اتفاق هرگز رخ نداد چرا که پس از مدتی شورای نمایش از لغو کلی مجوز این فیلم خبر داد.
گشت ارشاد - گشت ارشاد به کارگردانی سعید سهیلی دیگر فیلمی بود که مورد اعتراض دلواپسان سینما قرار گرفت. اگرچه از سعید سهیلی انتظار نمی رفت که با ساخت فیلمی مانند «گشت ارشاد» بتواند تا آن حد حاشیه ساز شود و اما این اتفاق افتاد و «گشت ارشاد» تبدیل به معروف ترین فیلمی شد که پس از اکران از پرده سینماها پایین کشیده شد. در زمان اکران این فیلم کمیسیون فرهنگی مجلس با توجه به تهدیدها و ضربالاجل 48 ساعته دلواپسان برای جلوگیری از ادامه اکران فیلم به وزارت ارشاد حکم به عدم اکران این فیلم، صادر کرد و علاوه بر حکم توقف نمایش، وزیر ارشاد وقت را هم به مجلس فراخواند تا درباره دلیل تاخیر «یک روزه» در جمعآوری این فیلم از سینماهای نمایشدهنده توضیح بخواهد.
من مادر هستم - من مادر هستم به کارگردانی فریدون جیرانی را شاید بتوان داغترین سوژه آن روزهای سینما نامید، چراکه پای بسیاری از افراد به جریان اعتراضات علیه اکران فیلم باز شد. دلواپسان در زمان اکران این فیلم، اعتراضات شدیدی را نسبت به مدیران وقت ارشاد داشته و در جریان یک اعتراض خیابانی مقابل ساختمان وزارت ارشاد، خواستار توقف اکران این فیلم شدند و در نقطه مقابل هم سینماییها به همان محل آمدند و در کل مجموعهای از اتفاقات عجیبی که در هیچ کجای دنیا رخ نمیدهد در مقابل ساختمان وزارت ارشاد رقم خورد اما با تمام تلاشی که برای اکران این فیلم صورت گرفت این حرف دلواپسان بود که به کرسی نشست چراکه آنها موفق شدند از اکران این فیلم هم جلوگیری به عمل آورند.
سینما هنری مظلوم
ماجرای فیلمهای مشکلدار از نگاه برخی دلواپسان، تنها به این سه فیلم محدود نمیشود؛ چه آنکه دیگر تابوی اعتراض به فیلمها شکسته شده بود و فیلمها یکی پس از دیگری مورد کملطفی مسئولان قرار میگرفت. دیگر کار به جایی رسیده بود که حتی اجازه اکران هم برای برخی فیلمها صادر نمیشد تا مجالی برای اکران نداشته باشند. تمام این موارد دست به دست هم داد تا در حوزه سینما هر کس ساز خود را بزند و کاری به کار بقیه نداشته باشد، حوزه هنری سینماهایش را از اکران برخی فیلمها خارج کند، ارشاد مجوز ساخت فیلم بدهد و کارگردانان فیلم بسازند و مجلس هم مجوز اکران ندهد و اینگونه بود که سینمای ایران قربانی رفتارهای سلیقهای شد و این ماجرا وضعیت سینما را به جایی رساند که هر کس در حوزه سینما عطسهای میکرد برخی اعتراض میکردند.
آن 8 فیلم معروف
همانطور که پیشتر خواندید دلواپسان سینما در کار خود موفق بودند چرا که تدبیری اندیشیدند تا دیگر کار به پایین کشیدن فیلم ها از پرده نینجامد. دلواپسی آنان حداقل این ثمره را برایشان داشت که فیلمهای مورد نظر آنها حتی اجازه نمایش نیز پیدا نمی کردند چه رسد به اعتراض به نمایششان. البته این موضوع تنها به تدبیر دلواپسان مربوط نمی شد چه آنکه کوتاه آمدن مدیران سینمایی و ایستادگی نکردن آنها بر مواضع قانونیشان در صدور مجوز برای ساخت و اکران فیلمها منجر به رخداد چنین حادثه ای شد نتیجه ای که بیش از همه گریبان هشت فیلم را گرفت و موجب شد آنها رنگ اکران را به خود نبینند. فیلمهای عصبانی نیستم ساخته رضا درمیشیان، قصهها ساخته رخشان بنیاعتماد، خانه پدری ساخته کیانوش عیاری، آشغالهای دوست داشتنی ساخته محسن امیریوسفی، گزارش یک جشن ساخته ابراهیم حاتمیکیا، خیابانهای آرام ساخته کمال تبریزی، صد سال به این سالها ساخته سامان مقدم و پاداش (با نام قبلی «از رئیسجمهور پاداش نگیرید») ساخته کمال تبریزی.
از میان فیلمهای توقیفی تا امروز فقط سه فیلم «خانه پدری» (با اکرانی در حد صفر)، «قصهها» و «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» موفق شدهاند رنگ اکران را به خود ببیند. خانه پدری که هنوز نیامده رفت، قصهها که با وجود اینکه جنجال معترضان را به همراه داشت اما با موفقیت اکران شد و همانطور که پیشبینی میشد فروش خوبی هم داشت و این آخری یعنی «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» که هنوز 24 ساعت از زمان اکرانش نگذشته بود بیلبوردش را در تقاطع خیابانهای شهید مطهری و میرزای شیرازی تهران پایین کشیدند. بیلبوردی که تا غروب روز چهارشنبه گذشته در معرض دید عموم بود اما صبح روز پنجشنبه جایش خالی بود.
اینکه بگوییم انتظارمان برای «از رئیس جمهور پاداش نگیرید» یک اکران شیرین و بی دغدغه و بی سر و صدا برای «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» بود درست نیست چه آنکه پیشترها سر و صداهای زیادی درباره مجوز اکرانش شنیده بودیم اما انتظار اینکه اکران این فیلم اینقدر سریع دلواپسان را از خواب بیدار کند را هم نداشتیم. فیلمی که در در دولت نهم ساخته شد و عمر ساختش دارد به کوچکترین عدد دو رقمی نزدیک میشود، فیلمی که سازندهاش را خوب میشناسیم و میدانیم که سینمای پر حاشیهای دارد، چه آنکه پیشتر «مارمولک» و بعدها «خیابانهای آرام» را ساخت که هر دو فیلمها نیز حاشیهدار بودند، «مارمولک»ش که از پرده اکران پایین کشیده شد و «خیابانهای آرام» نیز پس از اکران در جشنواره فیلم فجر توقیف شد.
با وجود اینکه بیلبورد این فیلم پایین کشیده شده و حوزه هنری نیز اجازه اکران این فیلم را در سینماهایش نداده است، باید منتظر ماند و دید که آیا «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» اکرانی موفق خواهد داشت یا این بار شاهد حضور نسل جدیدی از دلواپسان در عرصه سینما خواهیم بود؟
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
دلواپسان بیلبورد فیلم «از رییسجمهور پاداش نگیرید» را شبانه پایین کشیدند + تصویر
دلواپسان بیلبورد فیلم از رییسجمهور پاداش نگیرید را شبانه پایین کشیدند تصویر کسی فکر نمیکرد اکران فیلم توقیفی کمال تبریزی بدون حاشیه باشد اما کسی هم احتمال نمیداد که 24 ساعت بعد از آغاز نمایش این فیلم حاشیهها به سراغش بیایند به گزارش خبرآنلاین ماجرا از بیلبورد تبلیغاتیروش پایین آمدن دنی آلوز از پله برقی
دنی آلوز ظاهرا علاقه دارد به این شکل از پله برقی پایین بیاید نیمار از پشت سر با تعجب او را نگاه می کند این فیلم به قبل از آغاز بازی فینال جام قهرمانان ۲۰۱۵ - بارسلونا و یوونتوس است منبع ورزش3 دانلود لینک را کپی کنید دانلودپنج شنبه 28 خرداد 1394 09 30بیانیه خانوادههای شهدا در اعتراض به سوءاستفاده سیاسی دلواپسان از مراسم تشییع شهدا
بیانیه خانوادههای شهدا در اعتراض به سوءاستفاده سیاسی دلواپسان از مراسم تشییع شهدا صراحتا به این جریانات سیاسی که بارها پاسخ خود را از مردم گرفتهاند هشدار میدهیم که به سوءاستفاده از خون شهیدانمان برای ساختن نردبانی جهت رسیدن به مطامع و امیال سیاسی خود و تبدیل آن شهدای بزرگواراگر شهدا بودند اول علیه ما قیام میکردند بعد آمریکا/ دلواپسان چرا نسبت به اعتیاد و طلاق اعتراض نمیکنند
اگر شهدا بودند اول علیه ما قیام میکردند بعد آمریکا دلواپسان چرا نسبت به اعتیاد و طلاق اعتراض نمیکنند پزشکیان با اشاره به توهین هایی که برخی افراد تندرو روز گذشته در جریان مراسم معنوی تشییع شهدا به برخی مقامات کشور کردند گفت چنین افرادی از هر فرصتی که به دستشان بیاید به هر شیهودیان افراطی یک کلیسا را به آتش کشیدند
یهودیان افراطی یک کلیسا را به آتش کشیدند شناسهٔ خبر 2781994 - پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۱ اخبار کوتاه > بین الملل رسانه های رژیم صهیونیستی از آتش زدن یک کلیسا از سوی یهودیان افراطی در فلسطین اشغالی خبر دادندتوسعه پایدار نیازمند افزایش فضای سبز/سرانه فضای سبز رشت پایین است
نجفی اعلام کرد توسعه پایدار نیازمند افزایش فضای سبز سرانه فضای سبز رشت پایین است شناسهٔ خبر 2781997 - پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۶ استانها > گیلان رشت- استاندار گیلان با اشاره به اینکه رسیدن به توسعه پایدار نیازمند افزایش فضای سبز شهری است اعلام کرد سرانه فضای سبز رشت پاییانتقاد زیباکلام از اقدام دلواپسان در بدرقه شهدا
انتقاد زیباکلام از اقدام دلواپسان در بدرقه شهدا صادق زیباکلام تحلیل گر مسائل سیاست داخلی گفت تندروها از ترس پشت جنازه 275 شهید غواص پنهان شدند آفتاب نیوز صادق زیباکلام تحلیلگر مسائل سیاست داخلی در واکنش به حواشی تشییع پیکر شهدای غواص در میدان بهارستان گفت مدتها است که گروهطنز/ آبجی زود برو خونه!/ شعارهای جدید دلواپسان منتشرشد
طنز آبجی زود برو خونه شعارهای جدید دلواپسان منتشرشد طنز و کاریکاتور > طنز - اصولا در خارج اگر فردی دلواپس بشود نهایتا به او آبقند میدهند تا حالش بهتر بشود اما در ایران اگر کسی دلواپس بشود به او حقوق میدهند تا حالش بدتر نشود احسان پيربرناش خبرآنلاين اگر چه مرعلل برخی مشکلات بلع در سنین پایین
از مهمترین مشکلات بلع در کودکان می توان به دیسفاژی اشاره کرد که مراحل و نشانه های مختلف خود را دارد تغذیه یکی از اساسی ترین نیازهای زیستی انسان بوده است که طی آن مواد غذایی لازم برای تولید انرژی و رشد بافت های بدن تامین میگردد تبدیل غذا به مواد قابل جذب به خون طی فرایند گوارشتجمع دلواپسان در اعتراض به حضور زنان در ورزشگاه+تصاویر
تجمع دلواپسان در اعتراض به حضور زنان در ورزشگاه تصاویر برخی افراد امروز در اعتراض به طرح حضور زنان در ورزشگاهها مقابل وزارت ورزش تجمع کردند آفتاب برخی افراد امروز در اعتراض به طرح حضور زنان در ورزشگاهها مقابل وزارت ورزش تجمع کردند تجمعکنندگان مقابل در ورودی وزارت ورزش به اکیروش پایینتر از مایلی کهن و برانکو
کیروش پایینتر از مایلی کهن و برانکو کیروش با رسیدن به مرز 17بار هدایت ایران در مقدماتی جامجهانی رکورد خود را در این عرصه بهبود داد به گزارش "ورزش سه" مایلیکهن با 25 حضور 14 بار سرمربی و 11 بار دستیار و برانکو با 24 حضور روی نیمکت 12 بار سرمربی و 12 بار دسهزينه تهيه مواد از پول بليت استخر پايينتر است
هزينه تهيه مواد از پول بليت استخر پايينتر است نویسنده مجيد ابهري استاد دانشگاه نوجوانان و جوانان ما به خاطر برنامهريزي مافياي بينالمللي و جنگ نرم عليه ايران هدف اصلي عاملان و قاچاقچيان مواد مخدر در كشور قرار گرفتهاند همچنين با توجه به برخورد پليس مبارزه بسوء استفاده سیاسی دلواپسان از مراسم تشییع شهدا
سوء استفاده سیاسی دلواپسان از مراسم تشییع شهدا روز نو عده ای با طرح شعارها و پخش بنرها و نشریات سیاسی سعی کردند به مراسم تشییع پیکر ۲۷۰ شهید تازه تفحص شده رنگ و بوی جناحی بدهند به گزارش انتخاب روز گذشته در این مراسم بنرهای سیاسی تحریمیم - میفهمی و نشریات منتقد مذاکراتپایین بودن نشاط در جامعه از دلایل بروز آسیبهای اجتماعی است | خبرگزاری ایلنا
وزیر کشور پایین بودن نشاط در جامعه از دلایل بروز آسیبهای اجتماعی است ایلنا وزیر کشور با تاکید براینکه یکی از دلایل عمده بروز آسیبهای اجتماعی پایین بودن نشاط در فضای آموزشی و فرهنگی استٰ گفت بررسیها نشان میدهد که جوانان اوقات فراغت همراه با پویایی و شادابی کمی دارند از اسن ابتلا به سرطان سینه زنان پایین آمده است |اخبار ایران و جهان
سن ابتلا به سرطان سینه زنان پایین آمده است کد خبر ۵۰۹۵۰۰ تاریخ انتشار ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۴ - 16 June 2015 رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران گفت بیماری سرطان پستان بعد از پوست شایع ترین سرطان محسوب میشود و البته سن ابتلا به این بیماری نیز پایین آمده است به گزارش فارس به نقلپروژه شبکه آبیاری پایین دست سد یامچی اردبیل افتتاح شد
با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی پروژه شبکه آبیاری پایین دست سد یامچی اردبیل افتتاح شد خبرگزاری پانا پروژه شبکه آبیاری اراضی پایین دست سد یامچی با حضور معاون آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان استان اردبیل به بهره برداری رسید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد ساعت 09 49 به گزارشهمزمان با هفته جهاد کشاورزی عملیات اجرایی شبکه فرعی پایین دست سد یامچی آغاز شد
همزمان با هفته جهاد کشاورزیعملیات اجرایی شبکه فرعی پایین دست سد یامچی آغاز شدهمزمان با هفته جهاد کشاورزی عملیات اجرایی شبکه فرعی پایین دست سد یامچی با وسعت یک هزار و 933 هکتار آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل در مراسمی که صبح امروز در اردبیل و در گرامیداشت هفته جهاد کشا-
گوناگون
پربازدیدترینها