واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۳۱ب.ظ)
تشريح مراحل اجرايي حفاري اکتشافي در استان گلستان موج- نشست بررسي و رفع موانع پروژه حفاري در منطقه صوفيکم استان گلستان با حضور استاندار و مديران دستگاه هاي اجرايي استان و مديران شرکت نفت خزر در شهرستان آق قلا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين نشست حسن صادقلو، استاندار گلستان ضمن قدرداني از فعاليتهاي شرکت نفت خزر در استان گلستان به منظور اجراي عمليات لرزه نگاري و برنامهريزي براي انجام عمليات حفاري اکتشافي، اظهارکرد: همه ادارهها و دستگاههاي استان بسيج شدهاند تا نسبت به رفع موانع احتمالي در اجراي اين پروژه با شرکت نفت خزر مساعدت کنند.
علي اصولي، مديرعامل شرکت نفت خزر نيز با قدرداني از همکاري مردم و مسوولان استان گلستان در اجراي عمليات لرزه نگاري دو بعدي در اين استان افزود: طي سالهاي ۱۳۳۵ تا ۱۳۴۳ در استانهاي گلستان و گيلان و مازندران تعداد ۱۶ حلقه چاه در مناطق ساحلي حفاري شده است که ۱۱حلقه چاه مربوط به استان گلستان است. آخرين چاه ۴۵ سال پيش در منطقه قزل تپه حفاري شد و نتايج حاصل شده باعث شد تا ديدگاه مناسبي به لحاظ وجود پتانسيلهاي هيدروکربني وجود نداشته باشد. همانند ديدگاه حاکم بر بخش خزر جنوبي در درياي خزر که هميشه اين منطقه فاقد هيدروکربن معرفي ميشد، ولي؛ با الطاف الهي و تلاش و همت همکاران، ميدان نفتي سردار جنگل کشف شد و اميد و خوشحالي را براي مردم اين خطه به ارمغان آورد.
اصولي افزود: براساس رسالت و مأموريت خود در سه استان گلستان، گيلان و مازندران طي چند سال گذشته با بازنگري و روزآمد کردن مطالعات انجام شده در استان گلستان و انجام ۱۲۵۰کيلومتر عمليات لرزه نگاري در اين استان پس از پردازش دادهها و تعبير و تفسير اطلاعات لرزه نگاري و تشخيص ساختار مشترک با جمهوري ترکمنستان، برنامهريزي لازم به منظور انجام حفاري اکتشافي در منطقه صوفيکم انجام گرفت.
وي گفت: چنانچه نتايج حفاري گوياي وجود ذخاير هيدروکربني مناسب باشد، به عنوان رويدادي مهم در توسعه و آباداني خطه شمال خواهد بود و چنانچه نتايج حاکي از نبود هيدروکربن باشد، مخزن به لحاظ ذخيرهسازي گاز مورد بررسي قرار خواهد گرفت و در هر دو صورت ما موفق به شناسنامهدار کردن ساختارهاي موجود در اين منطقه شدهايم.
گل زرودي، رئيس امور حقوقي و پيمانهاي شرکت نفت خزر با اشاره به اين موضوع که شرکت نفت خزر تنها نماينده وزارت نفت در اجراي عمليات بالادستي در سه استان شمالي(گلستان، گيلان و مازندران) است، مهمترين مساله را به لحاظ حقوقي در اجراي عمليات حفاري اکتشافي مساله زمين دانست و گفت: با توجه به جلسات کارشناسي انجام شده با مديران استاني اين مساله حلشده و هيچ مانعي در اجراي اين پروژه وجود نخواهد داشت.
اعتمادي، مدير اکتشاف شرکت نفت خزر نيز اعلام کرد: تجهيز کارگاه در منطقه صوفيکم در حال انجام است و نيروي انساني مورد نياز در حال تأمين است. همچنين بلافاصله بعد از احداث جاده دسترسي، آمادهسازي محل کمپ و محوطه چاه اکتشافي، عمليات حفاري شروع خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]