تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871124849




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امتیازی که رهبر عالی ایران با موضع قاطع در ضرب الاجل مذاکرات محقق کرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


البناء بررسی کرد؛
امتیازی که رهبر عالی ایران با موضع قاطع در ضرب الاجل مذاکرات محقق کرد
«ایرانی ها در سایه موضع رهبر خود توانستند سیاست قهرمانانه خود را به رخ آمریکا و غرب بکشند و دیگر به مسئله مذاکرات و نتیجه آن دل نخواهند بست؛ چرا که اوباما و دولت آینده آمریکا دیگر قادر نیستند تا زمان را برگردانند.»



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه "البناء" در سرمقاله امروز خود با موضوع مذاکرات هسته ای نوشت:«همه مواضعی که ایران برای برنامه هسته ای خود و دستیابی بعه توافق هسته ای اتخاذ می کند، مسائل حساب شده و برنامه ریزی شده ای است که کسی نمی تواند نسبت به آنها بی تفاوت باشد.»    این روزنامه لبنانی در ادامه نوشت:«ایران در هفته های اخیر از مذاکرات هسته ای و در ضرب الاجل تعیین شده توانست امتیازها و پیشرفت هایی قبل از مذاکرات در سایه موضع های جدی و قاطع رهبر عالی این کشور محقق نماید.»   این روزنامه در ادامه این سرمقاله به چهار نتیجه موضع اخیر آیت الله خامنه ای در خصوص مذاکرات هسته ای اشاره کرد و نوشت: «آیت الله خامنه ای رهبر عالی ایران در مرحله حساس مذاکرات هسته ای طرف غربی مذاکره کننده را با موضع قاطع و هوشیارانه خود غافلگیر کرد و نشان داد که گروه مذاکره کننده ایرانی همجنان بر ارزش ها و اصول انقلاب پایبندند.»   این روزنامه در ادامه نوشت:«آیت الله خامنه ای توانست باراک اوباما را در تنگنا قرار داده و با موضعگیری در خصوص منع بازرسی از تأسیسات نظامی و لغو تمام تحریم ها، توطئه واشنگتن در ایجاد اختلاف بین احزاب ایرانی را به داخل واشنگتن برگرداند و میدان مانور رفتن برای گروه مذاکره کننده ایرانی را وسعت دهد.»   این روزنامه در ادامه افزود: «این موضعگیری رهبر عالی ایران حجت را برآمریکایی ها تمام کرد و به همه فهماند اگر واقعا آمریکا در پی توافق هسته ای است پا پیش بگذارد و گرنه از مذاکرات عقب بکشد. وی ثمره مرحله نهایی مذاکرات را قبل از آغاز  محقق کرد و ثابت کرد سیاست های خصمانه واشنگتن جایی در ایران ندارد.»   این روزنامه در ادامه نوشت:«آیت الله خامنه ای هر گونه روزنه ای برای سستی نشان دادن دولت یا مسامحه در خصوص هر گونه روابط احتمالی تهران و واشنگتن در مرحله اجرای بندهای توافق هسته ای را بست.»
 
 این روزنامه در پایان نوشت: «ایرانی ها در سایه موضع رهبر خود توانستند سیاست قهرمانانه خود را به رخ آمریکا و غرب بکشند و دیگر به مسئله مذاکرات و نتیجه آن دل نخواهند بست؛ چرا که اوباما و دولت آینده آمریکا دیگر قادر نیستند تا زمان را برگردانند.»  
این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن