تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868556917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش تهران به ادعاهای حقوق بشری آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:الف: واکنش تهران به ادعاهای حقوق بشری آمریکا

تاریخ انتشار : جمعه ۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۵
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ادعاهای وزارت خارجه امریکا در مورد نقض حقوق بشر در ایران را که در قالب گزارش سالانه ۲۰۱۴ منتشر شده اهرمی برای فشار و چانه زنی و بهانه برای دخالت در امور داخلی دیگر کشورها است.به گزارش تابناک به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امورخارجه، مرضیه افخم ضمن تاکید بر تعهد جمهوری اسلامی ایران بر رعایت حقوق شهروندان خود به عنوان یک وظیفه انسانی، ملی و اسلامی، ادعاهای وزارت خارجه امریکا در مورد نقض حقوق بشر در ایران را که در قالب گزارش سالانه ۲۰۱۴ منتشر شده مردود اعلام کرد.وی با تکراری خواندن ادعاهای مطرح شده، افزود: این گزارش در حالی منتشر شده که رییس جمهوری اسلامی ایران که با مشارکت بیش از ۷۳ درصد مردم این کشور انتخاب شده است، در اجرای تعهدات انتخاباتی خود منشور حقوق شهروندی را برای حراست از حقوق مردم ایران در معرض نظر و گفتگوی ملی قرار داده و در مقابل نه تنها بیشترین آمار اعتراض و موارد نقض حقوق رنگین پوستان در امریکا در سال تهیه این گزارش رخ داده است بلکه متحدین منطقه ای آمریکا وسیع ترین جنایات خود علیه مردم را در همین سال ثبت کرده اند.وی ادامه داد: موارد متعدد نقض حقوق بشر در آمریکا از جمله رشد پدیده نژادپرستی، تبعیض گسترده علیه آمریکایی های آفریقایی تبار، افزایش فزاینده اسلام ستیزی و مبارزه با اقلیت های مذهبی، تبعیض علیه مهاجرین، خشونت لجام گسیخته پلیس آمریکا علیه شهروندان آمریکایی، حمایت بدون قید و شرط آمریکا از جنایت های رژیم صهیونیستی در منطقه، اعتراضات نهادهای مختلف بین المللی از جمله شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را برانگیخته است و لذا دغدغه های مطرح شده در این گزارش برای مخاطبان غیرقابل باور است.سخنگوی وزارت خارجه با بیان آنکه گفت و گوهای جاری در زمینه هسته ای به منزله تایید موارد نقض حقوق بشر در ایالات متحده امریکا نیست، اقدامات ضد حقوق بشری در آمریکا را محکوم کرد و گفت: بهتر است امریکا به جای دخالت درامور داخلی دیگر کشورها به بهانه حقوق بشر به مسوولیت های داخلی خود بپردازد.افخم با اشاره به اینکه امروز استفاده ابزاری از مقوله های حقوق بشر، مبارزه با تروریسم و افراطی گری و دیگر موضوعات مهم پیش روی جامعه جهانی خود به معضلی بزرگ تبدیل شده است، اظهار داشت: کاملا روشن است اینگونه گزارش ها که با اهداف خاص تهیه می شود اهرمی برای فشار و چانه زنی و بهانه برای دخالت در امور داخلی دیگر کشورها است.وی با انتقاد از تهدید ضمنی به تداوم تحریم های حقوق بشری علیه ایران تصریح کرد: همه موضوعات تحریمی علیه ایران نامشروع بوده و وجاهت قانونی ندارد لذا وقت آن رسیده دولت امریکا ابزار فرسوده و ناکارامد تحریم را از فهرست اهرم های خود خارج کند.افخم خاطرنشان کرد: دولت ایران نسبت به مسوولیت های داخلی و بین المللی خود کاملا متعهد است و توجه به وضعیت حقوق بشر و پیشبرد برنامه های ارتقاء حقوق شهروندان را فارغ از ادعاها و اتهامات درج شده در چنین گزارش هایی صرفا براساس ارزش های متعالی دین اسلام ، تعهد به همه ایرانیان و برمبنای اجرای قانون اساسی کشور دنبال می کند و در اجرای این مسوولیت خطیر عزم راسخ دارد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن