محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845105704
چیزی به نام 3G و 4G واقعی در ایران داریم؟
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: چیزی به نام 3G و 4G واقعی در ایران داریم؟
نزدیک به 9 ماه از شکست انحصار خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در کشور میگذرد.
روزنامه ایران: محمود واعظی، وزیر ارتباطات، در مراسم ارائه مجوز این خدمات با اعلام اینکه قولهای لازم از اپراتورهای تلفن همراه کشور برای ارائه خدمات نسل سوم و چهارم گرفته شده، تأکید کرد تمام تلاش وزارت ارتباطات این است که تجربه ارائه خدمات بیکیفیت در دورههای گذشته تکرار نشود. اما حالا شواهد و آمار شکایت کاربران به سامانه شکایت وزارت ارتباطات نشان میدهد ارائه سرویس اینترنت پرسرعت روی گوشیهای همراه کاربران با اختلالات فراوانی همراه است. این اختلالات که با ضربالاجل وزارت ارتباطات به اپراتورهای همراه، قرار بود اسفند ماه سال گذشته به پایان برسد، همچنان کاربران را از داشتن اینترنت پرسرعت روی گوشیهای همراهشان ناامید کرده است و این درحالی است که کار مطالعاتی برای ورود به نسل پنجم آغاز شده است.
از مشکل سختافزاری تا کمبود پهنای باند
اپراتورهای همراه، دلایل زیادی را برای این اختلالها عنوان میکنند از جمله این دلایل میتوان به مشکلات سختافزاری گوشی، درست تنظیم نشدن تنظیمات، کمبود آنتنهای BTS و... اشاره داشت. آنطور که مسئولان اپراتورهای اول و دوم میگویند سال 94 سال ارتقا و توسعه زیرساختهای شبکه است و قطعاً در این سال میزان کیفیت خدمات افزایش پیدا میکند. اما سؤال این است چرا در حالی که هنوز زیرساختهای لازم برای ارائه خدمات نسل سوم و چهارم در کشور فراهم نبوده وزارت ارتباطات اجازه فعالیت اپراتورها در این بخش را داده است؟
محمود واعظی، وزیر ارتباطات، در حاشیه یکی از نشستهای خبری خود با اشاره به اینکه به وجود آمدن برخی اختلالات در خدمات اپراتورهای همراه اول و ایرانسل برای آمادگی ارائه نسل سوم ارتباطی قابل پیشبینی بود، اظهار کرد: «در زمانی که پروانه ارائه نسل سوم ارتباطی به این اپراتورها داده شد، به صورت علنی اعلام کردند که با توجه به اینکه در کل کشور یک سیستم بزرگ در حال جایگزینی سیستم قدیمی است مردم باید برخی مشکلات را در این زمینه تحمل کند.»وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در هر شهری که نسل سوم ارتباطی ارائه میشود، لازم است سیستمهای اینترنتی تغییر کند، افزود: «تغییر سیستمها باعث به وجود آمدن اختلالاتی میشود با این حال مردم باید بدانند که این اختلالات موقت است و برای اصلاح و ارتقای اینترنت به نسل سوم ضروری است.»
علی رادمنش، کارشناس مخابراتی، در گفتوگو با «ایران»، با اعلام اینکه در حال حاضر وضعیت ارائه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه از نظر سرعت مناسب است میگوید:« فرایند توسعه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه هنوز در کشور ادامه دارد و در حال حاضر میزان پوشش این خدمات در شهرهای مختلف در حال گسترش است، بجز برخی مشکلات که میتواند از سمت اپراتور باشد و باعث اختلال در دریافت خدمات 3Gو 4G شود، اما بخش دیگر این اختلالات به خدمات زیرساختی در بخش پهنای باند کشور باز میگردد.» وی با اعلام اینکه مشکلات پهنای باند در بخش اینترنت پرسرعت (ADSL) در حال حاضر به بخش اینترنت موبایلی نیز سرایت کرده تأکید میکند،اپراتورهای تلفنهمراه کشور هیچکدام تأمین کننده پهنای باند نیستند و مانند شرکتهای اینترنتی هیچ کنترلی در بخش تأمین و نوع کیفیت آن ندارند.
وی با بیان اینکه اختلال در ارائه سرویس 3G و4G براساس توپولوژی شبکه زیرساخت در اپراتورها همراه متفاوت است میافزاید: «اختلال اینترنت همراه براساس شبکه زیرساخت و مدل توزیع پهنای باند و هم براساس اینکه معماری این شبکه در بخش فیلترینگ به چه شکلی است در بین اپراتورهای همراه متفاوت است، یعنی کیفیت یک اپراتور بر این اساس که در چه زمانی، از چه لینک زیرساخت استفاده میکند و اینکه از کدام بخش فیلتر زیرساخت عبور میکند متفاوت خواهد بود.»
رادمنش تأیید میکند که بعد از مشکلات مربوط به زیرساخت، اپراتورهای همراه در آیندهای نزدیک باید با مشکلی به نام کمبود فضای فرکانسی رو به رو شوند، چرا که تعداد مشترکان خدمات نسل سه و چهار همراه روز به روز در کشور در حال افزایش است.
فاصله با کشورهای جهان
براساس جدیدترین آمارهای منتشر شده از وضعیت اینترنت ایران و جهان که سازمان «نتایندکس» منتشر کرد، جایگاه ایران علاوه بر اینترنت پرسرعت ثابت، در بخش اینترنت همراه نیز چندان جالب توجه نیست. براساس بررسیهای سازمان «نتایندکس» که یکی از معتبرترین مراکز ارائه آمار از سرعت و قیمت اینترنت در جهان است، در رتبهبندی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ایران در جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد. مصر، بوسنی، اندونزی و فلسطین در این ردهبندی از ایران بالاتر و پاکستان، هند، لائوس و تونس پایینتر از ایران قرار دارند. رتبه نخست این ردهبندی در اختیار نیوزیلند، با سرعت دانلود اینترنت موبایل 55/26 مگابیت بر ثانیه است و چین، دانمارک، تایوان، امارات و فنلاند بهترتیب در جایگاه دوم تا ششم این ردهبندی قرار دارند.
در رتبهبندی سرعت آپلود اینترنت موبایل در جهان نیز ایران در جایگاه ۹۶ از بین ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد. در این ردهبندی نیجریه، مراکش، پاکستان و ترکیه بالاتر از ایران و بوسنی، اندونزی، فلسطین و بنگلادش پایینتر از ایران قرار دارند.جایگاه اول در این ردهبندی در اختیار دانمارک با سرعت آپلود اینترنت موبایل ۶۶/ 11 مگابیت بر ثانیه است. لوکزامبورگ، تایوان، امارات، کویت و نیوزیلند در جایگاههای بعدی این ردهبندی قرار گرفتهاند. در انتهای رتبهبندی، سودان با متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل ۴٩/ 0 مگابیت بر ثانیه در جایگاه آخر قرار دارد. اوکراین، ویتنام، نیکاراگوئه، میانمار و پاراگوئه بهترتیب بالاتر از سودان در انتهای این ردهبندی قرار دارند.
غلامرضا داداش زاده، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با «ایران»، با اشاره به اینکه در ایران به دلیل برخی مسائل کشور در بخش ارائه خدمات نسل سوم و بالاتر با عقبماندگی مواجه بوده است میگوید: «از شهریور سال گذشته ابتدا ایرانسل و چند ماه بعد نیز همراه اول توانستند مجوز ارائه خدمات نسل سوم و چهارم را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کنند. طبیعتاً هر یک از این اپراتورها نیاز به یک زمان گذر برای انتقال از نسل دو به نسل سوم و بالاتر دارند. مطابق پروانه در سال اول فعالیت اپراتورهای تلفن همراه باید 20 درصد شهرهای کشور را تحت پوشش خود قرار بدهند که براساس بررسی ما این پوشش در حال حاضر بیشتر از تعهدات بوده است.» وی در ادامه میافزاید:« درست است که ایران در زمینه ارائه این تکنولوژی عقب است اما رگولاتوری اخطارهای لازم را به اپراتورها داده مبنی بر اینکه توسعه شبکه باید همزمان با ارائه خدمات با کیفیت و جلب رضایت مشتریان باشد.» براساس اظهارات وی، عمده اختلال در شبکه اینترنت همراه،مربوط به سایتها و مکانهایی است که اپراتورهای همراه در حال انتقال از نسل دو به نسل سوم و بالاتر هستند که همین مسأله باعث اختلال میشود. اما مناطقی که تحت پوشش هستند براساس بررسیهای ما سرعت اینترنت باکیفیت و قابل قبولی را در اختیار کاربران میگذارند.
داداشزاده با اعلام اینکه وضعیت شبکه 3G و4G در کشور خوب است اعلام میکند که در حال حاضر بیشترین شکایتهای ثبتشده در سامانه شکایت سازمان تنظیم در خصوص سرویس اینترنت همراه و ثابت است که شکایت کاربران از اینترنت همراه بهسرعت این سرویس بازنمیگردد بلکه به نبود آنتن 3G و4G در برخی مناطق مربوط است.وی در واکنش به این موضوع که برخی اختلال در شبکه اینترنت همراه را به کمبود پهنای باند از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت ارتباط میدهند میگوید:« این اظهارات کاملاً درست است، چرا که در حال حاضر میزان مصرف پهنای باند اپراتورهای تلفن همراه 30 یا 40 برابر گذشته شده و به همین خاطر نیاز به پهنای باند بیشتر است. در این زمینه شرکت زیرساخت مجموعه فعالیتهایی را انجام داده اما از نظر ما قانع کننده نیست اما امیدواریم با برنامهریزیهای جدید این شرکت این مشکل نیز رفع شود.»
وی همچنین با اشاره به نگرانی برخی اپراتورها در خصوص کمبود فضای فرکانسی در آیندهای نزدیک نیز اعلام میکند که سازمان تنظیم مقررات با برنامه ریزیهای مناسبی که انجام داده فضای فرکانسی مناسبی را در اختیار اپراتورها قرار خواهد داد چرا که به همان نسبت که توسعه شبکه اپراتورهای همراه صورت میگیرد به همان میزان نیز فضای فرکانسی کشور افزایش پیدا میکند. داداشزاده اختلال موجود در اینترنت نسل سوم و چهارم کشور را تنها به خاطر انتقال شبکه اپراتورها از نسل دو به نسل سوم و بالاتر میداند و تأکید میکند کاربران با کمی تحمل میتوانند در چند ماه آینده به سرویسهای با کیفیتی در این زمینه دسترسی داشته باشند.
چهارشنبه, 03 تیر 1394 ساعت 14:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]
صفحات پیشنهادی
آیا چیزی بنام 3G و 4G واقعی و پرسرعت در ایران داریم؟ / اختلالات اینترنت موبایلی همچنان ادامه دارد!
آیا چیزی بنام 3G و 4G واقعی و پرسرعت در ایران داریم اختلالات اینترنت موبایلی همچنان ادامه دارد فناوری اطلاعات > ارتباطات - نزدیک به 9 ماه از شکست انحصار خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در کشور میگذرد ایران در گزارشی نوشت محمود واعظی وزیر ارتباطات در مراسم اچیزی به نام 3G و 4G واقعی در ایران داریم؟ |اخبار ایران و جهان
چیزی به نام 3G و 4G واقعی در ایران داریم شکایت کاربران به سامانه شکایت وزارت ارتباطات نشان میدهد ارائه سرویس اینترنت پرسرعت روی گوشیهای همراه کاربران با اختلالات فراوانی همراه است کد خبر ۵۱۱۵۱۱ تاریخ انتشار ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۵ - 24 June 2015 نزدیک به 9 ماه از شکست انحصار خدآیا چیزی بنام ۳G و ۴G واقعی و پرسرعت در ایران داریم؟
آیا چیزی بنام ۳G و ۴G واقعی و پرسرعت در ایران داریم تاریخ انتشار چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۳۴ نزدیک به ۹ ماه از شکست انحصار خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در کشور میگذرد ایران در گزارشی نوشت محمود واعظی وزیر ارتباطات در مراسم ارائه مجوز این خدمات با اعلام اینکه قولآیا چیزی بنام 3G و 4G واقعی و پرسرعت در ایران داریم؟
به گزارش جام جم کلیک نزدیک به 9 ماه از شکست انحصار خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در کشور میگذرد اما حالا شواهد و آمار شکایت کاربران به سامانه شکایت وزارت ارتباطات نشان میدهد ارائه سرویس اینترنت پرسرعت روی گوشیهای همراه کاربران با اختلالات فراوانی همراه استروزنامهفروش روزنامهنگار نداریم/ ایرانیان مهاجر ۱۲۰۰ نشریه دارند
کتاب ۷۶ سال با مطبوعات رونمایی شد روزنامهفروش روزنامهنگار نداریم ایرانیان مهاجر ۱۲۰۰ نشریه دارند شناسهٔ خبر 2774439 - چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۹ فرهنگ > رسانه یک پژوهشگر و مدرس تاریخ مطبوعات در دانشگاه معتقد است ما کسی که روزنامهفروش باشد و خودش هم بنویسد نداریمدر یکصد و شصتمین جلسه شورای شهر مطرح شد سرخو: هیچ برنامهای برای افزایش کرایهها نداریم/چمران: ما مشکل داریم و
در یکصد و شصتمین جلسه شورای شهر مطرح شدسرخو هیچ برنامهای برای افزایش کرایهها نداریم چمران ما مشکل داریم و باید واقعیتها دیده شوددر یکصد و شصتمین جلسه شورای شهر تهران مجددا بحث افزایش و یا عدم افزایش کرایهها مطرح شد که در این خصوص اعضا نظرات مختلفی را مطرح کردند به گزارش خبچیزی به نام نقد نداریم
دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۷ پروین سلاجقه معتقد است ما چیزی به نام نقد نداریم و اوضاع روز به روز بدتر میشود همچنین روزنامهها در بحث نقد جناحی برخورد میکنند این در حالی است که اگر از نقد حمایت شود میتواند ظرفیتهای خود را برای پیشرفت ادبیات نمایان کند این شاعر و منتقد ادبی کههاشمی: ما منطق داریم پس نباید نگران چیزی باشیم |اخبار ایران و جهان
هاشمی ما منطق داریم پس نباید نگران چیزی باشیم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاثیر نامطلوب تحریمها بر زندگی مردم را غیرقابل انکار دانست و خاطرنشان کرد که رییسجمهور درست گفت که ما باید از جیب مردم باخبر باشیم کد خبر ۵۰۹۵۱۱ تاریخ انتشار ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۵ - 16 June 2015 رئیسما در مذاکرات نسبت بهطرف مقابل سوءظن داریم |اخبار ایران و جهان
ما در مذاکرات نسبت بهطرف مقابل سوءظن داریم دبیر شورای نگهبان تاکید کرد آمریکاییها درس شیطنت را سالهای متمادی خواندهاند قدرت عوام فریبی و فریبندگی دارند اینها با امروز و فردا کردن و وقت گذرانی و به عقب انداختن مذاکرات میخواهند ما را به ستوه بیاورند تا ناچار به تسلیم شویمعجیب اما واقعی/ کشف کهکشانی به نام کریس رونالدو
رونالدو رسماً کهکشانی شد عجیب اما واقعی کشف کهکشانی به نام کریس رونالدو نام کریستیانو رونالدو که در سالهای اخیر یکی از درخشانترین ستارگان فوتبال جهان بوده در کهکشان به ثبت رسید به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز اخترشناسان رصدخانه جنوبی اروپا کهکشان تازه کشفشده&zwnjاین موجودات واقعی هستند! |اخبار ایران و جهان
این موجودات واقعی هستند کد خبر ۵۰۹۹۷۰ تاریخ انتشار ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۰ - 18 June 2015نامه سری آل سعود به فرانسویها درباره لبنان |اخبار ایران و جهان
نامه سری آل سعود به فرانسویها درباره لبنان کد خبر ۵۰۹۹۷۷ تاریخ انتشار ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۵ - 18 June 2015 منابعی آگاه در فرانسه تاکید کردند که فرانسوی ها نیمه ماه گذشته میلادی نامه ای رسمی از سعودی ها دریافته کرده و از آنها خواسته شده است تا معامله تجهیز ارتش لبنان به سلاح ااخبار ایران و جهان | - صفحه اول روزنامه عربی ۲۸ خرداد ۹۴
صفحه اول روزنامه عربی ۲۸ خرداد ۹۴ ۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۱۳ ۱۰ برچسبها کیوسک مطبوعاتی لینک را کپی کنیداخبار ایران و جهان | - صفحه اول روزنامه انگلیسی ۲۸ خرداد ۹۴
صفحه اول روزنامه انگلیسی ۲۸ خرداد ۹۴ ۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۱۴ ۲۵ برچسبها کیوسک مطبوعاتی لینک را کپی کنیدجان کری درباره مسئله ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران تغییر موضع نداده است
وزارت خارجه آمریکا جان کری درباره مسئله ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران تغییر موضع نداده است وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد وزیر خارجه این کشور در اظهارات اخیر خود امتیازی در خصوص موضوع ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران PMD به تهران نداده است به گزارش &nbبمب نقل و انتقالات در دست استقلالیها/ نکونام در راه بازگشت به ایران
بمب نقل و انتقالات در دست استقلالیها نکونام در راه بازگشت به ایران کاپیتان سابق تیم ملی دو پیشنهاد از باشگاههای دیگر دارد روز نو جواد نکونام که به تازگی از بازی در تیم ملی خداحافظی کرده و فصل گذشته هم همراه با تیم اوساسونا در لیگ دسته دوم اسپانیا حضور داشت با دو پیشنهاد از دنامه یک شاعر ایرانی به اوباما
نامه یک شاعر ایرانی به اوباما افشین علاء شعری را خطاب به باراک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا سروده است به گزارش نامه نیوز متن این نامه شاعرانه بدین شرح است به کشورم احترام بگذار که رنج بسیار دیده ایران اگر سرافراز مانده برپا قرون دشوار دیده ایرانهم از سلاطین و خیل-
گوناگون
پربازدیدترینها