محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841891276
یارانه سیاست خارجی!
واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
یارانه سیاست خارجی!
برخی تحلیلگران افزایش مکرر قیمت کالاهای مصرفی مهم با دستکاری بازار را، تاکتیکی برای باورپذیری هر چه بیشتر تئوری تاثیر بسیار زیاد تحریمها بر حیات و ممات مردم میدانند که اگرچه بدبینانه است ولی در افکار عمومی زمینههایی برای پذیرش دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس «کیهان» در سرمقاله شماره امروز خود نوشت: دولت یازدهم فعالیت رسمی خود را قریب به دو سال پیش با شعار «دیگران بلد نبودند، ما بلدیم» آغاز کرد و قول گشایش صد روزه وضعیت اقتصادی مردم را به عنوان مهمترین شعار انتخاباتی خود، برگزید. قولهای روحانی در حوزه مهم «معیشت مردم» به حدی برای مردم مهم بود که بلافاصله پس از مراسم تحلیف، در فضای مجازی کمپینی به نام «روحانی سنج» با هدف پایش زمانی تحقق شعارهای دولت، با تبلیغات بیبی سی فارسی آغاز به کار کرد.
امروز جای «روحانی سنج» در شرایطی که طبق بررسیهای انجام شده در بانک مرکزی، نرخ لبنیات در یک سال منتهی به 29خرداد ماه 94 معادل 14/7درصد، تخم مرغ 22 درصد، برنج 8/7 درصد، حبوب 15/3 درصد، میوههای تازه 60/1 درصد، سبزیهای تازه 10/5 درصد، گوشت قرمز 8/3 درصد، قند و شکر 4 درصد، چای 8/4 درصد و روغن نباتی 0/8 درصد افزایش یافته است، حقیقتا خالی است!
در مدت اخیر قیمت نان و برخی خدمات و کالاهای مصرفی همچون حاملهای انرژی، آب، برق و گاز نیز گران شده است. البته تورم کماکان در حد 15الی 16 درصد قرار دارد و دولت محترم اصرار دارد «سیاستهای اقتصادی» خود را در شرایط فوق العاده تاثیرگذار «تحریمی» بسیار مثبت ارزیابی کند.
دومین تز سیاسی مهم دولت «تخصصی کردن حوزه سیاست خارجی» و به قول مشاور و تئوریسین دولت یازدهم،«جمع کردن سیاست خارجی از کوچه و بازار» با ممنوع شدن نظر دادن «تاکسی رانان و لبوفروشان» بود. البته مقاومت مردم در برابر تئوری، «تصمیمسازی برای مردم» و «تحمیل نتایج به مردم» با حضور پرشور همه اقشار در عرصه دفاع از «استقلال و منافع ملی» موجب شد، کمپین شبه دولتی «به شما ربطی ندارد» در کمتر از دو سال به بحران اجتماعی «تحریمیم، میفهمی؟!» تبدیل شود.
پرواضح است که تحلیل «جدی بودن تحریمها» بدون نشانههای ملموس بیرونی قابل درک و باورپذیر نیست. برخی تحلیلگران افزایش مکرر قیمت کالاهای مصرفی مهم با دستکاری بازار را، تاکتیکی برای باورپذیری هر چه بیشتر تئوری تاثیر بسیار زیاد تحریمها بر حیات و ممات مردم میدانند که اگرچه بدبینانه است ولی در افکار عمومی زمینههایی برای پذیرش دارد.
کارشناسان مهمترین علت گران شدن کالاهای اساسی در حوزه کشاورزی را برآمده از درگیری جدی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت بر سر اجرای قانون انتزاع در حوزه واردات بر میشمارند. مهمترین بند قانون مذکور میگوید: «تجارت اعم از صادرات، واردات و تنظیم بازار داخلی محصولات و کالاهای اساسی زراعی، باغی متمرکز در وزارت جهاد کشاورزی میشود» تا بدین ترتیب مجلس بتواند اختلالات گسترده شایع در طول سالهای اخیر در حوزه واردات را پیگیری کند.
با این وجود وزارت صنعت به شدت در حال مقاومت است تا با نمایش ناتوانی وزارت کشاورزی، قانون انتزاع را ملغی یا دست کم تضعیف کند. نتیجه اینکه به سبب عدم اجرای آیین نامه مجلس شورای اسلامی، مصوب 16 دی ماه 92، شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران هنوز به وزارت جهاد ملحق نشده و امکان ثبت سفارش در وزارت صنعت وجود دارد!
به این ترتیب در طول یکسال اخیر به علت واردات بیش از 200 هزار تن شکر بسیاری از کارخانجات داخلی ورشکسته شدهاند و واردات برنج علی رغم ممنوعیت منجر به افزایش قیمت در بازار شده است. در حوزه گندم و روغن و کنجاله دام و حتی کود شیمیایی و میوه نیز به همین وضعیت دچار هستیم. کار به جایی رسید که قاضی پور نماینده مجلس شورای اسلامی، اسفند 93 با اعتراض به واردات گسترده محصولات کشاورزی و نابودی صنایع وابسته گفت: «تمرکز وزیر صنعت، معدن و تجارت بر واردات کالاهاست و نه تولید داخلی و ما وی را به عنوان وزیر واردات میشناسیم!»
سعید زمانیان نماینده مردم شهرکرد نیز وزارت صنعت را مسئول واردات «کالاهای بنجل» میداند و پرسشی کلیدی از وزیر دارد: « وقتی اجناس بهتری در داخل تولید میکنیم چرا باید محصولات بیکیفیت خارجی وارد کنیم؟»
صفایی، مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی هم از روند عدم همکاری و مقاومت بخشهایی از وزارت صنعت ابراز گلایه کرده و گفته است: «بخشهایی از این وزارتخانه همکاری درخوری ندارند که به نظر میرسد این امر با هدف اجرایی نشدن قانون و فرسایش موضوع انجام میشود.»
بیابانی، قائم مقام خانه کشاورز نیز در این رابطه گفته است: « قانون انتزاع وظایف بازرگانی بخش کشاورزی از طرف برخی افراد و مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت همواره مورد هجمه و انتقاد قرار گرفته است و این انتقادها نشان میدهد تمامی صحنهها و مشکلات بازار میوه و تره بار شب عید و ایام نوروز ساختگی و برای زمین خوردن وزارت جهاد کشاورزی در اجرای این قانون بوده است.»
نوروزی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس هم میگوید: « جولان دلالان تنها عامل افزایش قیمتها در بازار رمضان است و هیچ کمبودی در بازار نداریم.»
به این ترتیب در حالی آمار واردات کالاهای کشاورزی از 10 میلیارد و 712 میلیون دلار فراتر رفته است که منتقدان اقتصادی معتقدند بهرغم ابزار قدرتمندی نظیر قانون انتزاع، وزارت جهاد کشاورزی به علت برخی کارشکنیها نتوانسته از واردات بیضابطه کالاها جلوگیری کند. در حالی که با چنین ارز بر باد رفتهای دولت میتوانست به جای دامن زدن به شایعات گسترده ترویجی رقبا درخصوص، «بی رونقی کشاورزی در ایران» به علت کمآبی و سودآور نبودن و فقدان مزیت نسبی، سرمایه گذاری موثری در بخش کشاورزی فراهم آورد.
علاوه بر بخش کشاورزی در حوزه نفت و صنایع فولاد که از حوزههای سودآور و بومی کشورمان محسوب میشوند نیز اوضاع به همین منوال است. واردات فولاد و بنزین چیزی نمانده به ورشکستگی رسمی صنایع داخلی بیانجامد.
بر اساس آمارهای رسمی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، قرار بود در سال 94 روزانه 1 میلیون و 818 هزار بشکه نفت خام برای پالایش به پالایشگاههای داخلی تحویل شود که این رقم در دو ماهه نخست سال با کاهش 100 هزار بشکهای به 1 میلیون و 710 هزار بشکه در روز رسید. با کاهش پالایش نفت و به تبع آن کاهش 13 درصدی تولید بنزین و دیگر فرآوردههای نفتی، کمبود بنزین با تکیه بیشتر بر واردات جبران شده است، به گونهای که در ابتدای خرداد سال 94 روزانه 40 میلیون لیتر بنزین به کشور وارد و در پایانههای جنوبی کشور تخلیه شده است. ذخیره بنزین معمولی نیز در زمان یاد شده به 810 میلیون لیتر رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل 1 میلیون و 162 هزار لیتر کاهش را نشان میدهد.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با مقایسه واردات محصولات فولادی تخت در سالهای 92 و 93 گفته است: «در بخش ورقهای نورد سرد با افزایش 144 درصدی واردات و در بخش ورقهای نورد گرم با وجود افزایش تولید در فولاد مبارکه همچنان با رشد 29 درصدی، در بخش ورق گالوانیزه با رشد 55 درصدی و در ورق رنگی نیز با 48 درصد رشد در واردات مواجه هستیم!» این در حالی است که ایران بزرگترین تولیدکننده فولاد خاورمیانه و صاحب رتبه در جهان محسوب میشود!
به این ترتیب به واسطه ورشکستگی مکرر صنایع وابسته به تولید داخل در کشور، زیرساختهای ملی از بین رفته و وابستگی روزافزون بازار به محصولات وارداتی، شرایط را برای ایجاد بحرانهای ساختگی به دنبال بروز «تحریم یا تهدیدات جدید» در حوزه سیاست خارجی فراهم میکند. در طول دو سال گذشته به علت سیاست گذاریهای اقتصادی مشکوک و درگیریهای قابل بررسی میان وزارتخانههای خود دولت، میزان آسیبپذیری کشوری که در مسیر استقلال و خودکفایی پسا تحریمی قدم بر میداشت، در حوزههای مختلف اعم از کشاورزی و صنعت چندین برابر شده است. آیا نباید نگران بود که مبادا در پشت پرده دستهایی در حال فراهم آوردن ملزومات یک «قحطی ساختگی» به دنبال ترک میز مذاکرات توسط آمریکا یا یک پلیس بد اروپایی به سبب امتیازگیری حداکثری هستند؟ زهرا طباخی انتهای پیام/ز
94/04/03 - 03:13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]
صفحات پیشنهادی
بررسی سیاست یارانه ای دولت و حمایت از اقاشر کم درآمد در
بررسی سیاست یارانه ای دولت و حمایت از اقاشر کم درآمد در شبکه خبر سیاست های یارانه ای و حمایت دولت از اقشار کم درآمد در برنامه امروز گفتگوی 18 30 شبکه خبر بررسی می شود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر این برنامه با حضور دکتر احمد میدری معاون وزیر رفاه تعاون کار و رفاه اجتماانتقاد رئیس جمهور بولیوی از سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپا
انتقاد رئیس جمهور بولیوی از سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپارئیس جمهور بولیوی سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپا را مورد انتقاد قرار داد به گزارش خبرنگار دفتر منطقه ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تلهسور» «اوو مورالس» رئیس جمهور بولیوی روز گذشته درئیس جمهور در نشست خبری: در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ دقت لازم انجام نشد/ فقط سرعت ماشین تورم کم شده است
رئیس جمهور در نشست خبری در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ دقت لازم انجام نشد فقط سرعت ماشین تورم کم شده استرئیس جمهور در نشست خبری در مورد دهمین سال اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ گفت متأسفانه در اجرای سیاستهای اصل 44 و سیاستهای کلی 44 دقت لازم انجام نشده و برخی از موارد قانونی مورد توجه قسياست دولت همچنان کاهش نرخ رشد تورم خواهد بود/ خصولتي ها نگذاشتند اهداف اصل 44 اجرايي شود
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۷ ۲۱ب ظ روحاني 6 سياست دولت همچنان کاهش نرخ رشد تورم خواهد بود خصولتي ها نگذاشتند اهداف اصل 44 اجرايي شود موج - رئيس جمهوري گفت خصولتي ها در اصل 44 ورود پيدا کردند و نگذاشتند همه اهداف مورد نظر اين اصل اجرا و عملياتي شود به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج حسن ربیاطلاعی مسئولان از زمان واریز یارانه نقدی خردادماه!
بیاطلاعی مسئولان از زمان واریز یارانه نقدی خردادماه مسئولان سازمان هدفمندی یارانهها میگویند اطلاعی از زمان واریز یارانه نقدی خردادماه ندارند یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی که معمولا بین روزهای بیستم تا بیست و دوم هر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می شد برای خردادمااصلاح یارانه با حذف بی نیاز یا شناسایی نیازمند؟
یارانه اصلاح یارانه با حذف بی نیاز یا شناسایی نیازمند نخستین ماه سال جاری بود که با عدم پرداخت یارانه به عدهای زمزمه آغاز حذف پردرآمدها از لیست یارانه بگیران شروع شد اگر چه اکثر کارشناسان و اقتصاددانان بر لزوم اصلاح روند پرداخت یارانهای که هزینههای سنگینی را روی دست دولت گذتصمیم ۲روز آینده دولت برای یارانه نقدی چیست؟
تصمیم ۲روز آینده دولت برای یارانه نقدی چیست در حالی واریز یارانه نقدی خردادماه با تاخیر همراه شده که اکبر ایزدی رئیس سازمان هدفمندی یارانهها گفته یارانه نقدی خرداد ظرف دو یا سه روز آینده تعیین تلکیف میشود دولت معمولاً یارانه نقدی را طی روزهای ۲۲ تا ۲۳ هر ماه واریز می کند کهامشب هم از واریز یارانه نقدی خبری نشد/ سازمان هدفمندی: سایت را چک کنید!
تصمیم دولت برای یارانه نقدی چیست امشب هم از واریز یارانه نقدی خبری نشد سازمان هدفمندی سایت را چک کنید هم اکنون وارد ماهی در حوزه هدفمندی یارانه ها شده ایم که به نظر می رسد قرار است تغییراتی در نحوه پرداخت یارانه نقدی ایجاد شود به گزارش خبرنگار حوزه اقتصاد کلان گروه اقتصادی بتصویب سیاست های کلی انتخابات در مجمع تشخیص
تصویب سیاست های کلی انتخابات در مجمع تشخیص مجمع تشخیص مصلحت نظام با تصویب چهار بند دیگر از سیاستهای کلی انتخابات تصویب این سیاستها را درمجموع در قالب ۲۳ بند به اتمام رساند که برای تأیید نهایی تقدیم رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهد شد به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحتتصميم دولت براي يارانه نقدي چيست؟
تصميم دولت براي يارانه نقدي چيست در حالي واريز يارانه نقدي خردادماه با تأخير همراه شده كه اكبر ايزدي رئيس سازمان هدفمندي يارانهها گفته يارانه نقدي خرداد ظرف دو روز آينده تعيين تكليف ميشود به گزارش تسنيم دولت معمولاً يارانه نقدي را طي روزهاي 22 تا 23 هر ماه واريز ميكند كه ابا تصویب 23 بند قانونی بررسی سیاستهای کلی انتخابات در مجمع تشخیص به اتمام رسید
با تصویب 23 بند قانونیبررسی سیاستهای کلی انتخابات در مجمع تشخیص به اتمام رسیدمجمع تشخیص مصلحت نظام با تصویب چهار بند دیگر از سیاستهای کلی انتخابات تصویب این سیاستها را مجموعاً در قالب 23 بند به اتمام رساند که جهت تأیید نهایی تقدیم رهبر معظم انقلاب خواهد شد به گزارش حوزه احزاطناب سیاست ضد تورمی دولت بر گردن تولید داخلی
تراز این روزها بورس به عنوان نمایشگر وضعیت اقتصادی کشور از رکود در تولید و صنعت داخلی سخن می گوید به گزارش تراز شاخص بورس به عنوان دماسنج اقتصادی کشور با رکود اقتصادی رابطه مستقیم دارد به طوری که اگر کشور در شرایط رکود باشد شاخص بورس نیز منفی خواهد بود عکس این قائده نیز بر30 درصد سیاستهای ابلاغی سلامت، بحثهای آموزشی است
معاون آموزشی وزارت بهداشت و درمان 30 درصد سیاستهای ابلاغی سلامت بحثهای آموزشی است معاون آموزشی وزارت بهداشت و درمان در خصوص بندهای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری گفت تقریبا یک سوم بندها با آموزش در حوزه سلامت است محمد باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و درمان در گفتفراخوانی دیگر برای انصراف یارانهبگیران بی نیاز
مهدی تقوی فراخوانی دیگر برای انصراف یارانهبگیران بی نیاز عضو هیات علمی دانشگاه علامه با اشاره به اینکه دولت باید فراخوان دیگری برای انصراف داوطلبانه از دریافت یارانه بدهد گفت پیشنهاد وزیر اقتصاد مبنی بر پرداخت یارانه تنها به اقشار کمدرآمد عضو کمیته امداد سازمان تامین اجتماعشمارش معکوس اتمام مهلت اعتراض به حذف یارانه
اقتصاد اقتصاد کلان و اشتغال شمارش معکوس اتمام مهلت اعتراض به حذف یارانه طبق قانون دولت مکلف به حذف پردرآمدها از لیست یارانه بگیران است اما تعیین فرجه زمانی برای ثبت اعتراض در قانون ذکر نشده است و طبق گفته جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس این اقدام دولت غیرقانونی استنماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه: سیاست دولت در محرومیتزدایی ترغیب مردم به سمت و سوی کشاورزی
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه سیاست دولت در محرومیتزدایی ترغیب مردم به سمت و سوی کشاورزی و دامداری استنماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت سیاست دولت در محرومیتزدایی تشویق و ترغیب مردم به سمت و سوی کشاورزی و دامداری است حجتالاسلام سیابلاغ سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت
ابلاغ سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت شناسهٔ خبر 2777463 - شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۰ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی معاون آموزشی وزارت بهداشت طی نامه ای سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت در جمهوری اسلامی ایران دانشگاه های علوم پزشکی ک-
گوناگون
پربازدیدترینها