واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: همدلی مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با فرزندان بهزیستی در ضیافت افطار خبرگزاری پانا: مدیركل بهزیستی استان مرکزی با حضور در ضیافت افطاری مرکز شبه خانواده ثامن از فرزندان بهزیستی دلجویی کرد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲ تير ساعت 11:47

به گزارش خبرنگار پانا، در این ضیافت افطاری که با حضور مدیركل و معاونین بهزیستی استان مرکزی برگزار شد، بهروز رفیعی با حضور در بین فرزندان مرکز ثامن از نزدیک با یك یك آنان گفت وگو و از آنها دلجویی کرد.
وی با بررسی روند فعالیت نوجوانان در عرصه های فرهنگی، تغذیه، پوشش و... گفت: تمامی نیازهای اولیه این نوجوانان باید در اسرع وقت برطرف شود.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی فراهم کردن وضعیت مطلوب تحصیلی و تربیتی نوجوانان را مورد تاکید قرار نمود و افزود: تلاش داریم در راستای بهره مندی این افراد از فعالیت های ورزشی و تفریحی اقدامات اساسی صورت پذیرد.
رفیعی ادامه داد: بهزیستی یک نهاد حمایتی است که با هدف خدمت به قشر محروم جامعه فعالیت میکند و شایسته است در ماه رحمت بهترین خدمت به جامعه هدف ارائه شود.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با تاکید بر توجه هر چه بیشتر به کودکان بیسرپرست، بیان کرد: نباید بین این کودکان و فرزندان خود تفاوت قائل شویم و به همان اندازه که به فرزندان خود توجه میکنیم، سزاوار است به این کودکان نیز رسیدگی کنیم.
رفیعی با اشاره به اینکه پتانسیل و استعداد فراوانی در این کودکان وجود دارد، اظهار داشت: تربیت صحیح و عاقبت بهخیر شدن هر کدام از این کودکان نیازمند برنامه و کار مستمر است و تمامی ما در سرنوشت این کودکان سهیم هستیم.
وی خطاب به فرزندان شبه خانواده ثامن ابراز داشت: شما همیشه موجب افتخار و سربلندی ما هستید و سازمان از داشتن شما عزیزان ارزشی و فرهیخته همیشه به خود می بالد.
مدیركل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به ردیف سنی فرزندان بهزیستی گفت: فرزندان بیسرپرست یا فاقد سرپرست از زمان شیرخوارگی تا سن ازدواج برای دختران و سن سربازی برای پسران به طور شبانه روزی مورد پذیرش، مراقبت و پرورش قرار دارند، ضمن اینكه بعد از ازدواج ارتباط ما با آنها همچنان مستمر است.
کیانوش امینی معاون امور پیشگیری بهزیستی بهزیستی استان مرکزی به تدریس مهارت زندگی در بین فرزندان پرداخت.
در پایان نیز از فرزندان موفق در امور تحصیلی با اهدای لوح و کارت هدیه تقدیر شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]